Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 45 075
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • Другата България
Ангелов следва сценарий.

# 541
Филип Бричката е при Гала, не спря да дрънка глупости и излишен офтопик, чак ме натоварва. Нищо общо с готвенето, един тон излишни и празни думи. Не може да готви, но отишъл в готварско предаване.

Гостува и Цвети от Враца, приятелката на Патрицио, говори как не разбирал български. Тя щото много разбира. Та обсъдиха Шко̀доров (цитирам Цвети), арогантността на Едуард и влюбената Марина.  5 души на дивана говорят един върху друг …егати кокошарника. Филип направи лека интрига, каза, че Марина хареса най-вече Иво Аръков, била разтопена още като влязла.

# 542
  • София
Аръков е толкова подпухнал, че на нищо не прилича.
Лицето му е все едно кошер пчели са го преследвали...

# 543

Синхроните и тази седмица.

# 544

Съжалявам за невежество си, може ли да ми разясните табличката. 😁

# 545
Бройката на синхроните във всеки един епизод, но и аз не разбирам с каква цел се прави тази таблица и защо някой си играе да брои синхроните и да изготвя таблица, каква информация носи това?

# 546
И на мен ми прави впечатление, че Аръков изглежда надут някак, правил ли си е нещо? Преди беше наистина уау, много готин. В момента прилича на човек посещавал специалистите на Сталоун…

# 547
  • София
Синхроните са важни. Най-малкото защото обикновено се дават тези, които стигат най-далеч. Не винаги, но да кажем в повечето случаи е така.
Като гледам този топ 5, в него има поне 4-ма основни фаворити, които мисля, че всички виждаме и без тези жокери, а именно:
Тоби и Едуард са ясни, но виждаме и Мартин (доста е стабилен, на мен лично ми харесва) и Яница, която е доста харесвана като цяло.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 02:24 от Diavolo

# 548
  • Другата България
За Яница аз съм “предвидила“ черна куртка още от самото начало.
Blush Очеизвадно беше, а и е крайно време ромка да стигне поне финал./тоест, черна куртка/.
Тя и не се справя зле между другото, така че няма да е незаслужено.
Мартин също е /почти/ сигурен с черната куртка.
Тоби да, но за Едуард не съм сигурна. Засега го държат заради сеира, но ако още малко превърти играта току виж го разкарали.
Зависи кой още ще влезе все пак. И докога ще идват нови участници.

# 549
Епизодите напоследък стават все по-слаби и предвидими. Готвене - почти нула, най-много да завъртят някоя елементарна домашна манджичка тип боб с наденица (ще ме прощават, но това не беше касуле), поширани яйца или мекици.

# 550
  • Обран бостан ;)
Браво! Сега публикувайте и менюто в общежитието Wink

# 551
Иво Аръков беше много готин! Но явно приема нещо, за да поддържа мускулна маса и целият е прекалено огромен. Зъбите, които си направи също не му правят добра услуга.
Съвсем очаквано е Марина да хареса Аръков, той изглежда най-добре от всички участници този сезон, разпознаваемо лице е от години и на времето беше топ пич. Друг въпрос е, че той има жена и дете.

# 552
Тя и Яница харесва шеф Никола, а той има приятелка...
Никола също е много готин!

# 553
Да, Никола е много готин, но все пак не е от участниците, затова не го споменах.

# 554
Аръков беше много готин преди години. Сега ми е направо грозен.

Май само на мен "златните" не са ми интересни. Ама хич.

Общи условия

Активация на акаунт