Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 45 098
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Кошмарът в кухнята си има име - Филип Joy Joy

Мисля, че няма да гo изгонят днес. Създава абсолютен хаос и е страшно доволен от резултата Joy

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 23:15 от KilliBilli

# 526
Атанасия има повод за притеснение Joy
Тя още се води Атанаска по паспорт, хаха. Голяма мечта й е да се казва Атанасия, но и Даниел Джуниър й казва Атанаска, и свекърът (Йордан) й казва Атанаска, хахаха. А приятелката й Даниела ("писателката") се излага в конкурентното предаване "Ергенът".

# 527
Дунди изобщо не ми е забавен.

# 528
Изглежда, че наистина Тодорка Димова ще се окаже фаворитката при жените. Предните седмици не мислех, че ще се добере до баш финалът, ама все я показват като най-можещата, най-знаещата, все повече прилича на Виолета на сезона.

# 529
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Филип е точно толкова дразнещ като Петя Бу, само че по друг начин - тя непрекъснато мрънка и все изисква нещо, а той говори глупости на килограм и се лигави като невменяем. Бива ли 50-годишен мъж да е толкова досаден и неадекватен? Цяла вечер с неговите глупости ни занимават. Дано паднат тази вечер и да го изгонят, че е трудно поносим.
Аз на червените се чудех на тъпата игра, обаче златните бяха пълни олигофрени. Толкова бяха зле, че по едно време дори ми стана смешно.

# 530
Петя днес по-кротната, но се учудвам, че жена на толкова години хич да не може да сготви нещо. Едни моркови прави и те на нищо не приличаха. Дали пък няма Лидия да изхвърчи тази вечер, ако червените загубят?! От златните на Филип много време му отделиха и   може и той да си ходи

# 531
Филип явно ще си тръгне в понеделник. Очертава се интересен епизод със Златните и със Зелените. В интрото шеф Ангелов каза, че влизат трима. Според мен ще са Владов, големият брат и някой от новите.

# 532
Атанасия има повод за притеснение Joy
Тя още се води Атанаска по паспорт, хаха. Голяма мечта й е да се казва Атанасия, но и Даниел Джуниър й казва Атанаска, и свекърът (Йордан) й казва Атанаска, хахаха. А приятелката й Даниела ("писателката") се излага в конкурентното предаване "Ергенът".

Чета ви отгоре, отгоре.
Коя е Атанасия, простете? И кого изгониха тази вечер ?
Осведомявам се предимно от тук, понеже трудно ги изтърпявам колкото и да ми се гледа кулинарно? предаване.
Марина ми е симпатична и като нищо ще се съревновава с Тоби..която пък и аз не разбирам защо лансират толкова ..
останалите са ми безлични.

# 533
Жената на Бачорски.

# 534
Никого не са изгонили тази вечер. В епизода в понеделник Златните ще се състезават на омлети.

# 535
  • София
Оо..това е супер сложна задача..омлет=висша математика, можеше да ги улеснят с варене на яйце или запарка на билков чай. Не мисля, че ще се справят с тази тежка мисия JoyJoy

# 536
Искам някой да забрави бъркалката в тигана и да я разтопи. Досущ , като при конкуренцията и ергенките Joy

# 537
  • София
Ергенките са им силна конкуренция Joy  С ушите си чух как една каза, че слонът я пипнал с пипалото си JoyJoy ..дори не знае, че се казва хобот..

# 538
  • София
Тъп епизод, като най-интересното беше авджийската стрелба и прословутите каравани. Шкодров много се изложи.
Втората половина от епизода с червените и златните не ставаше за гледане.
Петя Б, Филип, Дънди и Аръков, все са за гонене.

Дано Владов да влезе.

# 539
  • Ню Йорк
Не знам защо, но тази Виктория така да ме дразни. Явно ще я бутат до финала, нищо, че не знае да готви. Първия път си спечели място защото готвеше по комбинезонче, втория път не я изгониха заради изрязания бански, Ангелов май си мисли че е в някое друго предаване. Отврат.

Общи условия

Активация на акаунт