Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 606
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Защо им го причиняват това, нямат и каски, това е опасно за живота, не само за здравето..

# 301
Защо Едуардо завършва всеки синхрон с отворена уста и крива физиономия? Нещо не мога да го слушам и гледам.

# 302
Едуардо 😁😁😁😁
Мда и аз го забелязах, много е анти..

# 303
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е хубава работа! Като е момиче какво? Дай да я пазим цял сезон, независимо колко пъти се издъни. Дама - недама, като е сгрешила, трябва да е на номинация. То така от криворазбрано кавалерство може до финал да стигне Виктория.

П.П.: Това за отворената уста на Едуард го писах още миналата седмица, страшно неестествена поза и много ме дразни.

# 304
  • Sofia
Много тъпи златните 😀

# 305
Леле Петя Бу изглежда доооста зле като я дадоха в близък план.

# 306
Леле Петя Бу изглежда доооста зле като я дадоха в близък план.
Гони 70 години жената, нищо че на акъл е по-зле от 7- годишно.

# 307
Да си махне миглитееее. Хич не ѝ отиват на очите.

# 308
Какви очи, какви мигли..аз не виждам нищо от това на челото й..
Скучен ми е сезона..миналата година за сефте имаше любовна история /колко бе реална е друг въпрос/  и хоп, този сезон отново.. а как предни години нямаше?
На Марина това й е чарът, може да бъде симпатично момиче, но Бога ми адски е трудно да я слуша човек..

# 309
  • Сф
Марина , били кацнали нашите космонавти на Марс. Това момиче направо не е вред. И Мегз после.: дубайците били кацнали ..не е истина..

# 310
  • София
Какви очи, какви мигли..аз не виждам нищо от това на челото й..
Скучен ми е сезона..миналата година за сефте имаше любовна история /колко бе реална е друг въпрос/  и хоп, този сезон отново.. а как предни години нямаше?
На Марина това й е чарът, може да бъде симпатично момиче, но Бога ми адски е трудно да я слуша човек..
Миналата година имаше 2 любовни истории, едната от които си е реална и все още активна... Чоткин и Камелия, скоро ги даваха в Черешката.

# 311
Петя Бу все нещо не й е наред. Защо не отиде просто да лежи във ваната и да я заливат, като е болна и няма вкус.

# 312
Буюклиева в къщи. Това дори не е забавно

# 313
  • София
Не само, че не е забавно. Алоу, телевизията, не мислите ли, че феновете на Баба Петя Ку (които - все пак - не са 6-цифрено чисто) намаляват с по 100 на секунда.
И понеже хич не ми пука за тях (и нея) - докога ще ни причинявате това? Гледах КДЗ и в реклама минах тук.
Ами, повече няма да го правя.

# 314
Крайно време беше някой да й каже на Петя Бу да се стегне. Сигурна съм, че правят някакви почивки, докато снимат. Нека тогава си пият вода и си цъкат на телефона (Иво).

Общи условия

Активация на акаунт