Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 318
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Обран бостан ;)
Мегз каза в синхрон, че се подготвя всеки ден по 6 часа за предаването.
Ми то, с толкова грим, прическа, маникюр, епилация ... Wink

Все повече гледам предаването като "съдби на кръстопът". Вече се съмнявам, че манджите излизат от кухните (червена или синя). Предполагам ги готвят шефовете, а ги сервират само за да заснемат "естествената" реакция на ВИП гостите.

п.п. Защо не поканят агитките на Левски и ЦСКА. Левскарите да викат са сините, цесекарите за червените. Може, за разнообразие,  да си спретнат и един въргал в "ресторанта". Няма само Шеф Ангелов да хвърля чинии я. Trollface

# 616
Кои са лесбийките? Оттървала съм.

# 617
  • София
Тоника и Виктория....поне това дадоха в промото.

# 618
Баба ми е фаталната с розова коса -е на 65год. !!
Преди 22г. е била малко момиченце 🤣🤣, а синът й е бил на 8 годинки.
Пълен кукундрел, нито е смешна нито е жалка.  Обаче пък Витомир за сметка на нея е смешен и жалък!
За първи път ..много слаб сезон, слаба драма, изсмукани задявки и скандали, изчерпан редактор могат да го Пенсионират вече Витомир, определено се е изчерпал и се вижда и тук и в Игри на волята беше слаб, уви!

# 619
  • Буркина Фасо
Мегз каза в синхрон, че се подготвя всеки ден по 6 часа за предаването.
това Ангелов го каза още преди да е почнало предаването.

Тоника и Виктория....поне това дадоха в промото.
надушиха се Smiley

# 620
Гледам предаването много внимателно, а и съм голям фен.

Исках само да вметна, че това, което виждаме по телевизията, не винаги е истина. По начинът, по който продукцията реши да виждаме определени личности - така и ги виждаме. Не на 100%, разбира се, няма как тотално да изопачат нещата, но се замислете, че всеки епизод имаме по един, който да е главния герой в него. И той все нещо не е направил както трябва.

Отделно забелязвам как зрителите не забелязват как има скрити, прикрити и недопоказани неща. Аз например съм на мнение, че точно Теодора трябваше да си тръгне вчера. Тя Лидия си го каза "уж е професионален готвач, един качамак би трябвало да умее да направи, затова не й се бъркам". От една станция я преместиха на друга, и двете станции куцаха, точно заради нея. Ето ви причина да я изгонят. Също така, Родопския клин, който правеше Лидия, не видях да се връща и да е проблем, защо да я гонят тогава? Ивайло се справяше на първата си резервация, а Теодора беше в небрано лозе на вече втора. Не е до това кой йм помага, а как те могат да се справят в такава среда.

Веднъж бяха показали Тоника (няколко еднакви редуващи се кадъра), че седи и не знае къде се намира. Това тотално няма как да е истина, да може да се е забляла 1-2 пъти, но всички знаем, че Тоника си я бива, просто продукцията искаше ПОНЕ нещо да има, за което да се говори.

Така че, не приемайте всичко за чиста монета.

# 621
Мегз каза, че се приготвя всеки ден по 6 часа с готвене, а не с грим и екстеншъни.

# 622
Мегз е въздух под налягане според мен,а Светлана направи преиграва. Принцесата не е приготвяла никога омлет,а какво търси в кулинарно предаване. Все по ресторанти е яла.... Златка е доста злобно настроена към мегз,явно има защо
Г-жа Бу,няма такава циркаджийка като нея..или е болна или ще ревне следващия път какво ли ще измисли

# 623
В момента Алекс Гърдева от "ВИП-а" на миналогодишния сезон гостува при Гала

# 624
Наско, който отваря ресторанта, какъв е всъщност извън предаването? Актьор, управител на салон, сервитьор? Работи ли извън предаването за Ангелов?

# 625
На мен ми изглежда като сервитьор,мисля че добре се справя с таблата

# 626
  • София
Току що догледах епизода от вчера. Лидия сериозно ли се разплака Joy Малко насила ми се видя. Жалко, че изгониха Теодора. Нищо не успя да покаже за това кратко време. До последно си мислех, че ще им даде оранжеви престилки и на двете. Грозев все повече започва да ми дотяга. Голяма заявка, а нищо особено не е показал до момента.

# 627
Във визитката си Светлана НеГущерова каза, че приготвя храна за децата си, които са 4. Вчера каза, че никога не е приготвяла омлет в живота си…

# 628
Все повече гледам предаването като "съдби на кръстопът". Вече се съмнявам, че манджите излизат от кухните (червена или синя). Предполагам ги готвят шефовете, а ги сервират само за да заснемат "естествената" реакция на ВИП гостите.

Да. Вече не знам колко седмици гледаме поширани яйца и родопски клин, а снощи ВИПките нагъваха пълнени пъдпъдъци.

# 629
  • Буркина Фасо
снощи Наско като им предлагаше вино на гостите се видя, че на масата има храна, а още не бяха започнали с готвенето.

Общи условия

Активация на акаунт