Ухание на празник: Парфюмите – нежният почерк на женствеността 🌸

• 8 374
  • 521
  •   1
Отговори
# 120
Нежната прегръдка на цветята, както и  топлото шептене на ориенталските акорди.

# 121
Любимите ми са цветните аромати.

# 122
Обичам цитрусови аромати - свежи, енергични, зареждащи.

# 123
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ако можехте да уловите женствеността в аромат за 8 март, какво ухание би разказало най-добре тази история: свежата искра на цитрусовите нотки, нежната прегръдка на цветята или топлото шептене на ориенталските акорди?
Женствеността за мен е свежестта на цитрусовите нотки, вплетена в цветна прегръдка.

# 124
свежата искра на цитрусовите нотки 😍

# 125
Нежната прегръдка на цветята, деликатно съчетана с тайнствеността на ориента.

# 126
Винаги нежната прегръдка на цветята 🌺

# 127
Нежната прегръдка на цветята

# 128
Обижавам цветните аромати. Носят ми усещане за близост с природата!

# 129
Обикновено лятото съм с цитрусов аромат. Зимата с ванилия, какао, тамян, кехлибар, кожа..

# 130
Харесвам и трите аромата, но най-вече цветните аромати - нежната прегръдка на цветята! 🥰💐

# 131
Ако можехте да уловите женствеността в аромат за 8 март, какво ухание би разказало най-добре тази история: свежата искра на цитрусовите нотки, нежната прегръдка на цветята или топлото шептене на ориенталските акорди?

За себе си предпочитам цитруси, но Осми март, ах, осми март е ден на цветята! Във всеки смисъл на думата - жените като цветя, цветята в подарените букети, цветните аромати... Да. Осми март за мен е нежната прегръдка на цветята.

# 132
  • Пловдив
Ако можех да уловя женствеността в аромат за 8 март топлото шептене на ориенталските акорди би разказало най-добре тази история.

# 133
  • София
Определено цветните нотки са предпочитани от мен от трите вида. В момента любим ми е парфюм с теменужка.

# 134
  • София
Топлото шептене на ориенталските акорди - мускус, пачули, амбър. Любими са ми! Heart

Общи условия

Активация на акаунт