Ухание на празник: Парфюмите – нежният почерк на женствеността 🌸

• 8 378
  • 521
  •   1
Отговори
# 135
8 март го свързвам изцяло с нежната прегръдка на цветята

# 136
За мен и трите аромата улавят женствеността, но като че ли цветните аромати най-свързвам с пролетта и женствеността. Отделно, трите ухания предпочитам в различните сезони. Свързвам свежестта на цитрусите с младостта и лятото. Цветните с пролетта и женствеността, а ориенталските с есента и уюта на есента и зимата.

# 137
  • Габрово
Нежната прегръдка на цветята

# 138
И трите аромата харесвам. Могат да се употребяват в различни ситуации.

# 139
Пролетта свързвам с аромат на цветя, но харесвам и цитрусови аромати. Ориенталските са ми тежки.

# 140
Бих избрала аромата на цветята, нежни, като нас жените.

# 141
Харесвам цитрусови и цветни аромати. Но мисля, че би се получил чудесен аромат, ако към тях се добавят и ориенталски нотки.

# 142
Харесвам различни парфюми. Обожавам арабските, но специално за 8 март смятам, че са подходящи цветните аромати.

# 143
  • София
Ако можех да уловя женствеността в аромат за 8 март, то ще е съвкупност от свежата искра на цитрусовите нотки, нежната прегръдка на цветята и топлото шептене на ориенталските акорди, съпроводено с обич към най-важният човек в живота - МАМА!🌿🌸✨

# 144
Нежната прегръдка на цветятА!

# 145
Ако можехте да уловите женствеността в аромат за 8 март, какво ухание би разказало най-добре тази история: свежата искра на цитрусовите нотки, нежната прегръдка на цветята или топлото шептене на ориенталските акорди?

Определено свежата искра на цитрусовите нотки Flowers Lemon Flowers Green Apple Flowers Pear Flowers Pineapple Flowers Strawberry
Много рядко ми харесва цветния аромат. Ориенталските акорди само при определени случаи.

# 146
Нежната прегръдка на цветята е чудесното допълнение за този красив, цветен, пролетен празник

# 147
Нежната прегръдка на цветята

# 148
женствеността в аромат за мен е в  нежната прегръдка на цветята  🌸

# 149
Ако можех да уловя женствеността в аромат за 8 март бих избрала аромата на свежата искра на цитрусовите нотки.

Общи условия

Активация на акаунт