Ухание на празник: Парфюмите – нежният почерк на женствеността 🌸

• 8 383
  • 521
  •   1
Отговори
# 150
Обичам различни аромати в зависимост от сезона, настроението и случая, но предпочитам с аромат на цветя или цитруси.

# 151
  • София
Предпочитам топлото шептене на ориенталските акорди.

# 152
Нежната прегръдка на цветята♡

# 153
Обожавам аромата на цветя при парфюмите, това е моето предпочитание.

# 154
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Макар 8ми март да е празник който свързвам с цветята аз обожавам аромата на свежата искра на цитрусовите нотки!

# 155
  • Смолян
За мен женствеността в аморат би било съчетанието между свежата искра на цитрусовите нотки и нежната прегръдка на цветята, като круша и жасмин или праскова и теменужка.

# 156
Предпочитам парфюми с аромати на цветя.

# 157
Ако трябва да уловя женствеността в аромат за 8 март, бих избрала композиция, която се разгръща като многопластова история—като самата женска природа.

В началото – свежите цитрусови нотки на бергамот и мандарина, които символизират живостта, радостта и сиянието на женската енергия.

В сърцевината – букет от нежни цветя: роза за романтичната душа, магнолия за фината елегантност и жасмин за съблазнителната мистериозност.

В основата – топли ориенталски акорди на ванилия, сандалово дърво и кехлибар, които носят усещане за дълбочина, комфорт и неподправена женствена сила.

Този аромат би разказал за жената, която е едновременно свежа като утрин, мека като цветен полъх и магнетична като нощна тайна.

# 158
  • Елхово
Харесвам и трите аромата, особено подходящо съчетани.

# 159
  • София
Нежната прегръдка на цветята.

# 160
  • Пазарджик
Винаги бих предпочела цитрусови и цветни аромати. Ориенталските идват малко тежки за моя вкус.

# 161
Харесвам аромат на ванилия и уханието на цветя ( момина сълза, зюмбюл).

# 162
  • Пловдив
Ако можехте да уловите женствеността в аромат за 8 март, какво ухание би разказало най-добре тази история: свежата искра на цитрусовите нотки, нежната прегръдка на цветята или топлото шептене на ориенталските акорди? 🌿🌸✨
Свързвам 8 март с комбинацията между нежна цветна прегръдка и едва доловими ориенталски акорди.

# 163
Харесвам разгръщащи се аромати, така че в тях да има от всичко по малко. Ако може да са по-малко плодови и цитрусови. Обичам ароматите на жасмин, бадем, кафе, тубероза, мускус, тамян и др.

# 164
Цветни и цитрусови нотки са моите предпочитания по принцип, но в някакви специални моменти усещам как  ме тегли към оривнталските мотиви... всичко хсресвам, в зависимост от конкретния момент и настроението ми.

Общи условия

Активация на акаунт