Ухание на празник: Парфюмите – нежният почерк на женствеността 🌸

• 8 384
  • 521
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ако можехте да уловите женствеността в аромат за 8 март, какво ухание би разказало най-добре тази история: свежата искра на цитрусовите нотки, нежната прегръдка на цветята или топлото шептене на ориенталските акорди? 🌿🌸✨

Конкретно за женския празник винаги съм предпочитала комбинацията от цитруси, море (сол) и горска свежест, въпреки че в повечето останали случаи посягам към по-тежките аромати (тамян, мускус, смола, бели цветя и това, което едно от децата ми нарича "пак миришеш на църква" Wink).

# 166
"Свежата искра на цитрусовите нотки".., Според мен това описва най добре историята, красотата и нежността на една дама.

# 167
Обожавам ориенталските  аромати- силни и загадъчни.

# 168
Определено топлото шептене на ориенталските акорди.

# 169
Цветни аромати, които да подчертаят женствеността с ухание.

# 170
Специално за 8 март, бих се спряла на нежната прегръдка на цветята.

# 171
Харесвам и трите аромата само да не са съчетани с каквито и де е рози

# 172
За 8-ми март бих се почувствала много приятно, обвита в нежната прегръдка на цветен аромат. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 173
Свързвам женствеността с цветни мотиви в парфюмите. Особено много харесвам аромати с магнолия.

# 174
Харесвам и трите вида аромати.

# 175
След цитрусовите аромата нареждам и ориенталските аромати.Много силни и привличащи обонянието ми .

# 176
  • на последния етаж
Цитрусовите и ориенталските аромати са ми любими.

# 177
Предпочитам цитрусови и цветни нотки.

# 178
Харесвам цитрусови и цветни аромати. Любими са ми също ванилията и плодовите аромати. Ориенталските са ви много силни и  тежки.

# 179
  • оттам, откъдето започва България
Ако можех да уловя женствеността в аромат за 8 март, най-добре би разказало тази история съчетанието на свежата искра на цитрусовите нотки, нежната прегръдка на цветята и топлото шептене на ориенталските акорди.

Общи условия

Активация на акаунт