Ухание на празник: Парфюмите – нежният почерк на женствеността 🌸

• 8 389
  • 521
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Харесвам аромат на цитрус, зелено, гора, море, свежест и свобода.

# 181
"Ако можехте да уловите женствеността в аромат за 8 март, какво ухание би разказало най-добре тази история: свежата искра на цитрусовите нотки, нежната прегръдка на цветята или топлото шептене на ориенталските акорди? 🌿🌸✨"
Предпочитам нежната прегръдка на цветята.

# 182
  • на дъното
🌸Ако можехте да уловите женствеността в аромат за 8 март, какво ухание би разказало най-добре тази история: 🌸

Обожовам ароматите на цветя ❤️🪻🌹🌼🌸❤️

# 183
Със сигурност нежната прегръдка на цветята

# 184
  • гр. Кюстендил
Нежното ухание и прегръдка на цветята

# 185
Ако можехте да уловите женствеността в аромат за 8 март, какво ухание би разказало най-добре тази история: Цитрусовите и ориенталските аромати 🥰

# 186
топлото шептене на ориенталските акорди🌸 биха ми паснали чудесно !

# 187
Цветя или цитруси или нежна комбинация от аромати Revolving Hearts

# 188
И трите комбинации ми харесват, носени в подходящо време и място !
Но за най- цветния празник, ще кажа че предпочитам "Нежната прегръдка на цветятя".❤️
Нежна прегръдка за Нежната половина от човечеството 🥰

# 189
8 март е определено празник на жената със цветята , дали ще бъде пъстър букет от полски току що набрани или красиви маслодайни рози, огромни бутони от току-що разцъфнали божури или пъпки на лалета в различни цветове. Всичките цветя по един или друг начин описват нежността и красотата, а бодличките на розите и женската сила.

# 190
Предпочитам цитрусовите аромати.

# 191
Цветни аромати - фрезия, божур.

# 192
С удоволствие ще пробвам цитрусовите аромати на марката,флоралните също харесвам.

# 193
Нежните цветни аромати са моите ухания.

# 194
Парфюмът е строго индивидуален избор, който зависи и от настроението в дадения момент. Женствеността е въпрос на усещане. За мен нотките са със сладък привкус - ванилия, портокал, маршмелоу в различни комбинации

Общи условия

Активация на акаунт