Ухание на празник: Парфюмите – нежният почерк на женствеността 🌸

• 8 403
  • 521
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Обичам цветни аромати. Харесва ми да ухае на цветна градина.

# 226
Цветните аромати са ми любими.

# 227
Топлото шептете на ориенталските акорди.
Любимият ми аромат за парфюм е:
Връхни нотки: бергамот, розов пипер;
Средни нотки: жасмин;
Базови нотки: пачули, кожа, дъбов мъх.

# 228
Предпочитам цитрусови цветни аромати.

# 229
Аз харесвам цветните аромати , но и цитрусови също. Единствено ориенталските ми са леко тежки, но при определени поводи използвам и от тях.

# 230
Харесвам и трите аромата само да не са съчетани с каквито и де е рози

# 231
Свежеста на цитрусовите нотки ми е любима

# 232
Ако трябваше да уловя женствеността в аромат за 8 март, тя би била многопластова, точно като самата жена – нежна, силна, загадъчна и топла едновременно.
Бих започнала с свежата искра на цитрусови нотки, които напомнят за първите лъчи на пролетното слънце – ярки, жизнерадостни и пълни с енергия.
В сърцевината бих вплела нежната прегръдка на цъфнали божури, рози и жасмин, защото женствеността винаги носи мекота, деликатност и финес.
А завършекът – топлото шептене на ванилия, амбра и сандалово дърво, за да напомня за вътрешната сила, топлината и дълбочината, които всяка жена носи в себе си.
Това ухание би било истински празник – на душата, на тялото и на онази вълшебна магия, която прави всяка жена неповторима.

# 233
Обожавам аромата на мускус и амбра.

# 234
Нежната прегръдка на цветята

# 235
Предпочитам цитрусови аромати,но с настъпването на пролетта предпочитам цветни свежи аромати,но не много силни

# 236
Нежните прегръдки на цветята. Обожавам цветни аромати.

# 237
Март месец го свързвам с пролет, свързвам го с разцъфтяването на растенията, на дръвчетата, сякаш света се събужда, любимият ми сезон е това. Така, че със сигурност бих предпочела цветята.

# 238
  • София
Предпочитам цитрусовите аромати.

# 239
  • София
Свежата искра на цитрусовите нотки...

Общи условия

Активация на акаунт