Ухание на празник: Парфюмите – нежният почерк на женствеността 🌸

• 8 404
  • 521
  •   1
Отговори
# 240
Нежно ухание на Фрезия, свеж портокал и малко ванилия. Heart

# 241
Харесвам флорални и цитрусови аромати,бих пробвала продукти на марката.

# 242
Уханието на женствеността за мен се крие в нежната прегръдка на цветята и в топлото шептене на ориенталските акорди.

# 243
  • София
Предпочитам ароматите на цветя.

# 244
Цветния аромат ми допада най-много

# 245
Цветя, все пак 8 март го свързвам с подаряване на (поне) цветя, с усещането за настъпващата пролет, а пролет без цветя какво е... 😁

# 246
Харесвам съчетание между цитрусови и флорални нотки.

# 247
  • ЛОВЕЧ
Обожавам цветя и моят избор са точно те,нежни ,красиви и ухаещи прекрасно:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 248
  • Sofia
Ефирен и нежен аромат на лалета, подсладен с круша или малинки.

# 249
Ако трябва да уловя женствеността в аромат за 8 март, бих избрала балансирана композиция, която разказва пълната история на женската същност—нежност, сила и мистерия.

Бих започнала с цитрусова искра, за да символизират свежестта и жизнеността на женската енергия. В сърцевината бих вложила цветна хармония – божур, магнолия и жасмин, които носят елегантност, чувственост и романтика. Завършекът би бил топъл ориенталски шепот – ванилия, амбра и сандалово дърво, за да добавят дълбочина, топлина и загадъчност.

Така този аромат би разказал историята на жената – едновременно ефирна, сияйна и магнетично притегателна

# 250
Харесвам цветни и цитрусови аромати,такива избирам и купувам,д удоволствие ги нося.

# 251
Свързвам осми март с началото на пролетта и нежното ухание на цветята - люляк, зюмбюл, жасмин.

# 252
  • Пеликания
Определено нежната прегръдка на цветята.

# 253
Ориенталските аромати са ми любими. Често унисекс 🩵

# 254
Цитрусовите аромати са предпочитани от мен.

Общи условия

Активация на акаунт