Ухание на празник: Парфюмите – нежният почерк на женствеността 🌸

• 8 406
  • 521
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Ако можехте да уловите женствеността в аромат за 8 март, какво ухание би разказало най-добре тази история: свежата искра на цитрусовите нотки, нежната прегръдка на цветята или топлото шептене на ориенталските акорди?

Труден въпрос - аз лично харесвам и трите варианта, но бих заложила на цитрусовите нотки

# 256
Предпочитам цитрусовите аромати.

# 257
  • Пловдив
Аз съм фен на свежите цитросови нотки или леки и феерични цветни мотиви.

# 258
  • ВАРНА
Харесвам и трите групи аромати, особено в подходяща комбинация.
Ако трябва да определя само една, то на първо място са ориенталските.

# 259
Харесвам цитрусовите аромати.

# 260
Ако можехте да уловите женствеността в аромат за 8 март, какво ухание би разказало най-добре тази история: свежата искра на цитрусовите нотки, нежната прегръдка на цветята или топлото шептене на ориенталските акорди? - Съчетание от трите предложения в един парфюм за мен най-точно описват уханието на женствеността.

# 261
Най-много свързвам 8ми март с аромат на цветя  🌷💖

# 262
Обожавам и трите аромата!

# 263
  • Велико Търново
Бих я изразила точно с топлото шептене на ориенталските акорди, много добре написано и изразително!

# 264
  • София
Само 8 март свързвам с аромат на цветя ,но и ориенталски харесвам но есен=зима Simple Smile

# 265
Със сигурност свежите цитруси и нежните цветни аромати.

# 266
  • Пловдив
За пролетта винаги аромат на цветя!

# 267
Харесвам и трите аромата, които сте посочили, но най-много нежната прегръдка на цветята.
Много бих се радвала на такъв подарък за 8ми март, който за мен е специален ден, тъй като на тази дата е родена и дъщеря ми. Празнуваме двойно у дома.

# 268
Обожавам през пролетта да ползвам  парфюми със свежи и цветни нотки.

# 269
  • София
Моето присъствие може да бъде описано с цветни аромати - свежа, позитивна, обаятелна, пролетна. Ориенталските ме описват вечер на романтична среща - чувствена, страстна. Flowers Cherry BlossomFlowers Tulip

Общи условия

Активация на акаунт