Ухание на празник: Парфюмите – нежният почерк на женствеността 🌸

• 8 391
  • 521
  •   1
Отговори
# 405
Нежната прегръдка на цветята ми е любима

# 406
Пролет , аромат на цветя.

# 407
Улавянето на женствеността в аромат за 8 март може да бъде постигнато чрез различни ухания, всяко от които разказва своя уникална история.
Свежата искра на цитрусовите нотки предлага ободряващ и енергичен аромат, който символизира жизненост и динамика.
Нежната прегръдка на цветята представлява класическа интерпретация на женствеността, изразена чрез деликатни и романтични флорални нотки.
Топлото шептене на ориенталските акорди предлага чувствен и мистериозен аромат, който излъчва екзотика и дълбочина.

# 408
  • Варна
И трите аромата ми допадат, всеки от тях има своите си красоти, но съм влюбена в свежата искра на цитрусовите нотки.

# 409
Харесвам цитрусови аромати.

# 410
Обичам свежестта на цитрусовите нотки - леки, сладки и ефирни. Придават усещане за игривост, младост и ведрост!

# 411
Нежната прехръдка на цветята определено е сред най-любимите ми аромати.

# 412
Цветните са моите аромати, понякога цитрусовите са ми дразнещи, а ориенталските твърде тежки.

# 413
Със сигурност нежната прегръдка на цветята е моят избор за аромати, които изразяват женствеността на една жена. 🌷😊.
От друга страна може би в летния сезон цитрусовите нотки са подходящ и свеж аромат, който бих предпочела за подчертаване на увереността и красотата си.

# 414
  • София
Парфюмна вода ZAG Zodiak 380 SC

# 415
Харесвам цветни и цитрусови аромати. Ориенталските - не са по вкуса ми, тежки са за мен.

# 416
Цитрусите са мой любим аромат. Винаги ги свързвам със свежест и дълги летни дни.

# 417
Харесвам цитрусови аромати.Свързам ги със свежест и чистота.

# 418
  • София-Младост
Магнолия и фрезия са моите аромати, като цяло флоралните парфюми ми допадат най-много

# 419
Нежната прегръдка на цветята.

Общи условия

Активация на акаунт