Отговори
# 75
Тази отвратителна сцена е част от сюжета вече няколко епизода. Не е минало и заминало, за да не го коментирам.

# 76
Тази отвратителна сцена е част от сюжета вече няколко епизода. Не е минало и заминало, за да не го коментирам.

Ами минало заминало е вече, можете ли да върнете сцената и да не се е заснемала, не можете

# 77
В следствие на случилото се, само в последната серия, Айшен се разправя със Суна и падна по стълбите, Суна се обади на Ферит и каза нещо от рода на “знае за нас”, Ферит се “изповядва”, така че според мен не е минало, заминало все още.

# 78
Еве, за коя точно невинност на Феро е анкетата? Как едни разбират, а други никога?
Лилия, за кое точно е невинен, може ли да се уточниш?

ПП. То и аз искам да съм над нещата, ама на... Smirk

# 79
Сташе, правим се, че не е имало такава сцена Grinning Омммммммм
На мен ми стана интересно, какво друго се е случило в сериала, че да се съсредоточим на него? Защо са всички тези катаклизми? Не е ли заради една сцена, която не я е имало?

# 80
Бел, моля, обяснете, за да може всички, които искат, да разберат, в това число и аз.

Еве, случват се и други неща, но лично на мен, дивангейт ми е най-интересен.

# 81
В следствие на случилото се, само в последната серия, Айшен се разправя със Суна и падна по стълбите, Суна се обади на Ферит и каза нещо от рода на “знае за нас”, Ферит се “изповядва”, така че според мен не минало, заминало все още.

Да имаше предвид за случилото се като цяло, и да нали Ферит каза какво се е случило, но разбира се ние нека още говорим за тази сцена като развалени плочи

# 82
Ти хубаво молиш! Ама приемаш като викане препинателните знаци!
🤘
Моля, преразказът ми по картинка, както и всеки от предишните ми постове във връзка с дивангейт, да не се приемат като тръшкане. Обосновах защо съм гласувала виновен в анкетата.

Феро е невинен!!!!!!

ПП в отговор към Анабел - както уточнихме, четенето не е задължително. Иначе не, не се заяждам.

# 83
Влизам в тон, Бел.
Да се знае - Феро е невинен!!!!!!

Все пак, ще прочета.

# 84
Ферит е невинен! По принцип и за дивангейт! 😁🦄🤩...Не е изневерявал на Сейран, и с тейзето не е спал...Като се събуди от комата, всичко ще стане ясно. Ще се появят така търсените доказателства 🫣🤔😛.

# 85
stasha_s, какво да Ви обясня? Не е нужно по сто пъти да пиша едно и също! Който разбрал, разбрал! Панаира свърши!
Бел, моля, обяснете, за да може всички, които искат, да разберат, в това число и аз.

Еве, случват се и други неща, но лично на мен, дивангейт ми е най-интересен.

# 86
В следствие на случилото се, само в последната серия, Айшен се разправя със Суна и падна по стълбите, Суна се обади на Ферит и каза нещо от рода на “знае за нас”, Ферит се “изповядва”, така че според мен не минало, заминало все още.

Да имаше предвид за случилото се като цяло, и да нали Ферит каза какво се е случило, но разбира се ние нека още говорим за тази сцена като развалени плочи

Точно, Анабел. Всеки ден по 20 поста едно и също до посиняване.🙄 То да го напишем 5-10 пъти, ама то се мели едно и също нещо вече месец. 😵‍💫

# 87
Еве, за коя точно невинност на Феро е анкетата? Как едни разбират, а други никога?
Лилия, за кое точно е невинен, може ли да се уточниш?

ПП. То и аз искам да съм над нещата, ама на... Smirk

Бел, аз не знам за коя невинност става въпрос. Вие пишете така, вие кажете.

Сташе, можем да се съсредоточим върху отварянето на ресторанта отново Smirk

# 88
Дано не се възприеме като назидателстване, но в интерес на спокойствието в темата, ще кажа. "Толерантност" се изисква във всеки форум. А толерантността като отношение към Другостта се състои в: 1) изтърпяване на различния; 2) в диалог. Дали ще уважаваме различното мнение, това зависи от неговата аргументираност  - можем да го приемем, може и да спорим с мнение (не с личност!). Нооо... първото условие за толерантност е все пак да се изтърпи. Blush

# 89
Поздравления! Това е едина от най-прекрасните Ви публикации! 👏👏👏 Обаче, бая силно крещите! 🤣
Влизам в тон, Бел.
Да се знае - Феро е невинен!!!!!!

Все пак, ще прочета.

Общи условия

Активация на акаунт