Знае ли някой лек за ТИНИТУС (Шум в ушите) - 4

• 1 844
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за информацията!
Скоро пак имам консултация и ще помоля за по-висок клас. На това батерията му свърши за три дни. Отделно отвреме навреме издаваше странни шумове.
Аз съм свикнала с моят си шум в ушите, но не искам допълнителен такъв.

# 31
Здравейте, на някой да му се е появявал допълнителен звук в едното ухо, приличащ на щурче? Вчера го имах за кратко, тази нощ ме изненада отново, т.е. събуди ме, още не се е махнал. Предишните шумове са ми се укротили в момента. Единственото различно, което може на е причина е,че последните 3 дни не мога да спя дълго, будя се от студ или просто ей така.  Излишно е да казвам, че съм притеснена. И щурец ли трябва да търпя след 3 г. борба с  2 тинитуса.

# 32
Здравей, ако пиеш кафе моят съвет е да го спреш за постоянно.

# 33
Не, не пия кафе, кока кола и чай, защото никога не ми е понасял кофеина. Алкохол също не пия по подобни причини. Не знам защо така се случи....

# 34
Аз пия ли 1 седмица кафе,енергийна напитка или нещо свързано с кофеин рязко ми се увеличава  бученето и започва да не се търпи. Наскоро ходих отново на ренген на врата, защото доста често ме боли, но слава на бога нямам шипове. Само ми казаха, че извивката ми на врата (горе към тила) не е много изразена и е по-права и е възможно и от това да ме боли врата. Като  съвет ми казаха да правя по 2-3 пъти на ден упражнения. Има дни в които адски ме боли врата.

Общи условия

Активация на акаунт