Магазини Sinsay - тема 11

• 47 400
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • София
При мен на телефона не се вижда целия текст.
Ааа, намерих откъде да ги видя, еми оляли са се...
5лв за покупки 10лв
10лв за покупки 20лв
25лв за покупки 50лв

# 151
Да, предният път доплатих 14 лв (за купона от 600 точки), като в това влиза и наложения платеж. А сега почти 30 лв.

# 152
  • София
Явно много хора пазаруват...и не им е изгодно така...

Току що купих от магазин на Синсей 5 великденски неща, които мислех, че ще струват 23лв, за 4.50лв. Намалени са на по 90 стотинки. Нападайтеее😀

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 16:40 от iana28

# 153
При нас великденските са намалени на 50%, но пак са по-скъпи от тези в сайта.

# 154
  • София
Излезе ми, че днес имат безплатна доставка.

# 155
Да до края на деня е

# 156
Да, предният път доплатих 14 лв (за купона от 600 точки), като в това влиза и наложения платеж. А сега почти 30 лв.

Развалиха ми рахата, поръчвах за 32 лева (и някакви стотинки) с купона и с вземане от магазин, за което ми даваха 25 точки подарък. Язък Joy

# 157
Имам поръчка, направена на 28.03 и изпратена към Спиди на 02.04. от тогава - нищо. Имам товарителница на Спиди, пише само Получена информация за пратка и толкова. Дали има забавяне в пратките или са я загубили? Бавят ли ви се много пратките тия дни?

# 158
При мен се беше забавила малко повече от седмица. Те генерират автоматично товарителница при направата на поръчката. Вече пак като я предадат на куриера има движение.

# 159
  • София
На мен са ми дошли 2 пратки, едната от 31.03, другата от 04.04.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 14:30 от iana28

# 160
Бях писала и питала назад в темата от  къде мога да получа информация за поръчка която от 1ви все още се опакова. А ми е зададена дата на доставка 8-ми който мина вече.
Писах във формата в приложението два пъти вече, но отговор не получавам.

Притеснявам се, че ще пристигне когато няма да съм в града по празниците в магазина, а е платена с ваучера от 600т.  Не ми се ще да я връщът в склада и да загубя ваучера.

От магазин правелили са ви услуга да задържат пратката при тях повече от посочените 5 дни?

# 161
Най-добре им звъннете по телефон, защото много трудно отговарят по друг начин.

# 162
Код за 10% има ли? All10 от вчера не хваща 😊

# 163
Сутринта са започнали да подготвят поръчката ми.
Два артикула липсваха налични размери ( прегледах какво съм поръчала като размери)
Вече е изпратена. Единият анцунг не ми е пратен пише , че липсва.

Цъкам да проверя  ....имат го , но не са ми го пратили. 😡
Детската пижама докато ми чакаше поръчката да се опакова и свърши размера  и в момента също не е налична.

Да видим какво въобще ще дойде.
Винаги като ползвам точките има драми.

# 164
Сутринта са започнали да подготвят поръчката ми.
Два артикула липсваха налични размери ( прегледах какво съм поръчала като размери)
Вече е изпратена. Единият анцунг не ми е пратен пише , че липсва.

Цъкам да проверя  ....имат го , но не са ми го пратили. 😡
Детската пижама докато ми чакаше поръчката да се опакова и свърши размера  и в момента също не е налична.

Да видим какво въобще ще дойде.
Винаги като ползвам точките има драми.
Явно не е само при мен това, бяха ми изпратили много дефектен продукт и ако го върнеш, изгарят точките, много неприятно!

Общи условия

Активация на акаунт