Магазини Sinsay - тема 11

• 47 351
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
На мен ми се е случвало с панталони на малкия,точно по същия начин-изпрани чисто нови. Единствен случай ми е,но и аз бях доста изненадана. Отидоха в боклука.

# 91
И с блузи и с панталони ми се е случвало. И то не само от Синсей, а от  Лидл, пепко, резървд, дори и Зара веднъж.  И винаги проверявам дължина на ръкави и крачоли дали са еднакви.

# 92
Момичета, моля за помощ.
Върнах поръчка в магазин, закупена онлайн и платена с наложен платеж. Касиерката каза, че ще ми пратят мейл за да си добавя картата, но такъв мейл не получих. не откривам и къде да я въведа?
Някой може ли да помогне с инструкции или съвет

# 93
Как ще добавяте картата, само номера на сметката трябва.

# 94
Получих си най-накрая поръчката с резачка за авокадо, която все се оказваше изчерпана след поръчка.🙂 Резачката е чудесна, от три части, а е и по-голяма, отколкото очаквах. Т.е. става и за голямо авокадо. Включва резачка за кубчета, средното не съм съвсем сигурна как точно се използва🤔 и ножче. Не е ясно защо цветът в сайта е описан като "нави", зелени нюанси са си и трите части.😃
Другата част от поръчката са комплект ножове за масло. Очаквах да са по-малки (другите, които имам, са мънички, а и на снимката по-малки ми изглеждаха), но са си с размер на нормални прибори. Доволна съм и от тях.🙂

# 95
Как ще добавяте картата, само номера на сметката трябва.

Здравейте, това имах предвид. Благодаря за корекцията.

# 96
Сметката може да се въведе и през сайта (не знам дали вече може и през приложението).
Влиза се в профила> отваря се раздела с връщания> кликва се на данни за връщане>там би трябвало да излезе поле за въвеждане на данни.
Ако не се получава, или и след това има забавяне, най-добре им пишете имейл или в чата.

# 97
Имате ли кожени якета от Sinsay? В пералня пускате ли ги? Как ги перете?

# 98
Пера ги без проблем.

# 99
А как перете ръкавиците, които са имитация на кожа? В пералня или на ръка?

# 100
Пера ги без проблем.
В пералня с центрофуга? В сайта на едно кожено яке на състав и грижа - всичко е забранено 🙄

# 101
Да, на ниска центрофуга.

# 102
Аз не пера кожа или изкуствена кожа в пералня - само на ръка, внимателно.

# 103
Днес ми излезе намаление 15% на детско.
Докато правих поръчка се срина и сега кода ми го няма в профила.
Ако е универсален за всички можели да го постнете да го ползвам.

# 104
Не знам дали е универсален. Ето го моя да го ползваш
MOBAQAYWRQ3KZR8
Днес ми излезе намаление 15% на детско.
Докато правих поръчка се срина и сега кода ми го няма в профила.
Ако е универсален зя всички можели да го постнете да го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт