Магазини Sinsay - тема 11

• 47 425
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
FRAMBOISE ROUGE, редовно го правя. Един път обаче ми се бяха насъбрали няколко като имах и от Reserved. Позволих си да ги изпратя накуп в един кашон. За да им спестя разходи, опаковки... В крайна сметка всичко се получава на един адрес. Дали някой служител ще разопакова пет отделни пратки и ще ги нахвърля на купчина или ще отвори един кашон и пак ще ги метне на едно място все едно. Всичко вътре беше групирано и придружено от съответната документация. Мина време поръчките на Sinsay ги оправиха, останалите си отвисяха. Реших да им пиша и питам какво се случва, при което получих изключително непрофесионален и направо груб написан оговор, в който едва ли не ми държаха лекция как така съм си позволила да ги изпратя заедно и как не съм спазила правилата им. Не че точнпмтакива правила има някъде. Изключително лош привкус ми оставиха тогава. Че аз съм направил грешка добре, но не е това начинът, по който да се комуникира с клиенти. От този случай не ги жаля. Да си плащат по сто отделни доставки.

# 196
При мен се беше случило служителят в Спиди да сложи две опаковки на Синсей в една обща опаковка на Спиди. След като не ми възстановиха сумата по едното връщане се свързах с тях и ми казаха, че трябва всяко връщане да е като отделна пратка.

# 197
Имате ли идея какво става с инфлуенсъраките кодове за отстъпка. Thinking До миналата година имаше почти непрекъснато, а от началото на годината почти няма. Не съм засичала нищо от месец Unamused

# 198
Когато заменим точки за безплатна доставка, той еднократен ли е? Или може няколко пъти с него?

# 199
Еднократно е

# 200
  • София
Здравейте!
Интересува ме може ли да се комбинират онлайн ваучер за - 25 % отстъпка за добре дошли и такъв с размяна на точки (-10 лв).
Не видях къде мога да добавя втори ваучер и затова реших да попитам.

# 201
  • София
Мисля,че само по 1 ваучер може да се ползва.

# 202
Здравейте!
Интересува ме може ли да се комбинират онлайн ваучер за - 25 % отстъпка за добре дошли и такъв с размяна на точки (-10 лв).
Не видях къде мога да добавя втори ваучер и затова реших да попитам.

Не може.

# 203
  • София
Към момичетата, които имат от бейсик тениските 100% памук, как ги перете? Пускам пералня и сушилня на специална програма и пак излизат един номер по-малки, а нямам къде да суша. На ширина стават пак за носене, но на дължина значително се скъсяват.

# 204
Ваучера при обмяна на точки може ли да се използва във физически магазин или важи само за онлайн поръчки?

# 205
  • Пазарджик
Ваучера при обмяна на точки може ли да се използва във физически магазин или важи само за онлайн поръчки?
Може да се използват.

# 206
Здравейте,
Някой дали е купувал куфар от Синсей? Доволни ли сте? Конкретно ме интересува дали в размера, който са дали влизат и колелцата на този тук:
https://www.sinsay.com/bg/bg//7975a-30x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

# 207
Може ли някой да сподели днешния код от приложението?! Благодаря!

# 208
  • Сливен
MOBU8WTLDBP8JPM

# 209
Според мен кодът за безплатна доставка е валиден повече от 1 път / когато е обменен за точки/. Има крайна дата, която е посочена. Не го знаех и активирах нов. Сега пробвах и ми позволява нови покупки и с двата кода, като изписва доставка - безплатна, т.к. кр. дата не е минала.

Общи условия

Активация на акаунт