Магазини Sinsay - тема 11

• 45 951
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Може би е някакъв бъг.. При мен излизат долу на лентата, но в общия брой ги няма.

# 706
Има ли все още точки за оставен коментар?

# 707
Да, 8 точки, ако се качи и снимка, иначе няма. На мен не ми се занимаваше последния път, но се постарах да взема пратката от магазина в същия ден като пристигна за 25 допълнителни точки.

# 708
Намалението за нови клиенти беше 25%, от днес вече е 10%.

# 709
Може и точките за снимка да са отпаднали, последните 2 снимки не са ми ги качили, съответно нямам и точки за тях. Доставката до куриер май пак е 1 седмица след изпращането.

# 710
Привет! Направих си днес поръчка, в друг град, защото сме тук за повече от седмица, обаче в мейла пише дни за доставка 10-14 септември! Има ли шанс да пристигне по-рано от това или да не се надявам много.
И мога ли да сменя адреса на доставка или направо през спиди да я пренасоча?
Ако някой знае ще съм благодарна за насока:)

# 711
Аз вече имам поне 10 покупки и нито веднъж нямам получен имейл, през който да оставя отзив.

# 712
Привет! Направих си днес поръчка, в друг град, защото сме тук за повече от седмица, обаче в мейла пише дни за доставка 10-14 септември! Има ли шанс да пристигне по-рано от това или да не се надявам много.
И мога ли да сменя адреса на доставка или направо през спиди да я пренасоча?
Ако някой знае ще съм благодарна за насока:)
Дали ще дойде преди 10 - 14-ти Септември може само да се гадае.
Адресът на доставка не може да се смени през сайта или през приложението на Синсей след като е пусната поръчката. При получаване на известие от Спиди може да се пренасочи през Смарт контрол пратката.

Евентуално ако след пускането на поръчка се установи грешка може до 15 минути да се анулира и след това да се създаде нова поръчка.
https://www.sinsay.com/bg/bg/help-can-i-make-changes-to-my-order

# 713
Днес се появи това за точките от липсващите дни: "в процес на проверка". Какво ще им проверяват и по един месец ли ще чакаме и тях? Rolling Eyes

# 714
# 715
И аз от 5 поръчки на нито една не съм получавала имейл за да оставя отзив…..

# 716
Здравейте, знаете ли някой валиден в момента инфлуенсърски код за отстъпка? Blush

# 717
Днес се появи това за точките от липсващите дни: "в процес на проверка". Какво ще им проверяват и по един месец ли ще чакаме и тях? Rolling Eyes

Един месец се чака. През това време може да върнеш някой артикул и точките ще се променят.

# 718
Не говорим за точките от покупки, а за тези, които се трупат при влизане в приложението всеки ден. Вече стана ясно, че имат технически проблем.

p.s. Между другото, имам случай, когато, поради бавно обработване на връщането от тяхна страна, точките от покупката се начислиха (плюс 15 точки за невърната поръчка). След това признаха връщането, но точките си останаха.

# 719
От днес подневните точки пак се начисляват, за предните дни, когато не работеше обаче няма.

Общи условия

Активация на акаунт