Та да попитам - има ли в темата деца, които са при Христемова? Много се колебая дали да не сменя за дъщеря ми учителя и това име беше другото, което съм набелязала по БЕЛ. В момента големият е при Йонова в Литера - т.е ще правя избор между Йонова и Христемова.
Синът ми е при Христемова, да не звучи пресилено, но аз не бих се колебала 😊. Като цяло детето обича предмета и досега си е харесвал всички учители по БЕЛ.
Към Христемова се привърза доста, тя умее да увлича децата, вече ми говори колко ще му липсва, искал да влезе в Немската заради нея (тя е преподавател там).
По въпроса-има индивидуално отношение, групите са по 6 деца, има контрол над домашни, ако отсъства детето, го включва онлайн (бяхме на ски през междусрочната ваканция, тя държеше да не се изпуска заниманието и промени малко началния час на урока, за да може да се включи онлайн от там); има обратна връзка, свързва се с родител, ако е нужно да се работи върху нещо.. Всяка седмица имат тестове за домашно и редува теза или преразказ, не са лесни и е доста режеща в оценяването. Тезите пишат сами, държи да разсъждават, най-много ми допада, че ги кара да мислят. Ходи с желание там, което не мога да кажа за математиката 😄.
Аз също се чудех за Йонова, но ме спряха големите групи и продължителността на заниманията в 7клас (ако не бъркам 3.5 астрономически часа), стори ми се твърде дълго и изморително и не съм задълбавала повече. От класа на сина ми има деца при нея, които са си много доволни.
П.П присъствено са в 7клас, не мисля, че в 6 клас са онлайн.