СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 -Тема 6 - Баба Марта мартенички върже, седмокласник домашни пише бърже!

• 31 496
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Може да не му е стигнало време да препише, а да е писал първо на чернова, за да помисли. Мен ме дразни това с белова и чернова при рутинен тест, когато задачите са хем за време, хем и за разписване.  Би трябвало да гледат и черновите

# 721
Един въпрос да ви отперя, от тъпите, че се замислих.
За пето класиране (недай Боже), изтеглят ли се документите от училището, в което е записано детето? Или ако го приемат в конкретното училище, тогава се отписва?

# 722
  • София
Теглиш документите, за да можеш да участваш в класирането. Може да успееш, ама може и да не. И в общия случай, може и да не те чака мястото в старото училище. Та си е доста рисково. След четвърто класиране започва всяко училище да си движи датите и сроковете, както реши, така че трябва да се следи за всяко по отделно.
Май миналата година имаше училище, където можеше да участваш в класирането (пето-шесто) само с копие от дипломата, но е изключение.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 16:34 от Шантава Калинка

# 723
  • София
С копие от дипломата и без отписване от досегашното училище е възможно само за обявени свободни места след началото на учебната година.

# 724
Не е изключение, но след започване на учебната година. Миналата година 1-2 дни след започване имаше място в испанската- само копие и без отписване от настоящото училище за класирането

# 725
И аз малко встрани от последните размисли и страсти - 14-годишните могат ли да пътуват в ЕС само с лична карта или все още им трябва и международен паспорт?

# 726
  • София
Може само с лична карта.

# 727
Може само с лична карта.
Благодаря Simple Smile

# 728
  • София
Айде нещо тематично, че вече ви е време: https://mamaninja.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE/ … velika-ontogeneza

И още едно:
Скрит текст:

# 729
  • ту тук, ту там
Имаше един култов пост в миналогодишната седмокласна тема, в стила на Мама Нинджа беше. Ако го намеря, ще ви го постна, бях си го скрийншотнала.

# 730
Имаше много. На мен най-любимото ми е за чакането на резултатите

# 731
  • ту тук, ту там
Това имах предвид:
Скрит текст:
Така, и ние всичко свършихме. Приготвихме прозрачен джоб с 9 химикалки, 6 молива и 4 гуми, паспорт, лична карта, ученическа карта, вале купа, 3 различни бутилки с вода, шоколад, вафла, голям дюнер и кавърма. Намазах я с розмарин и й боднах китка зад ухото. Изпих бутилка бело и сложих нова да се изстудява. Вързах й червен конец, плюхме в пазва, завъртяхме се 3 пъти и се оплезихме в огледалото. За малко да закъснеем, докато накараме котката да се оплези. Запалих свещ, прекадих химикалките, молива, гумата и дясната й ръка за всеки случай. Лиснах цял леген с вода и я преджапахме. Сложих късметлийския парфюм, 4 талисмана, котешко око и камък от Олимп.
Най-важното - казах й, че вярвам в нея и винаги ще я обичам.

Извинявам се на авторката, че не съм запазила името й и не мога да я посоча като такава. 😌

# 732
  • София
Това е на Ahoney.

# 733
Хахаххааххах, това постнатото от миналата година е ТОП! То смешно, смешно, ама....си е баш така😂.

# 734
  • София
Хахаха, ох, този пост много ме развесели. Миналата година имаше много лафчета в групата и аз си бях скриншотнала няколко, ще потърся.
Вкъщи е застой преди буря. Редуваме периоди, за да оцелеем: драми, почивка и отначало. Днес е мир и любов, няма задачи, оставихме въпросите за утре. Пийвам си питието с кеф, утре ще го пия от нужда.
Наздраве Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт