Търся електронна книга - 51

• 94 489
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте търся Крис Картър-Възмездие и ...
Снощи се появи  Робърт Хънтър №13.  Крис Картър ~ Възмездие

# 706
Здравейте,

Търся Методът на Глюкозната богиня от Джеси Инчауспе.

Благодаря

# 707
Някаква идея къде мога да намеря книгите от "Песен за огън и лед" на Мартин на английски?
Синът ми изгледа сериала,сега иска да прочете книгите. Аз ги имам на български, но той иска да ги чете на английски.

# 708
Здравейте,
Благодаря
Това продължение на небезизвестната "Глюкозна революция" ли е? Като се има предвид, че полезната информация от последната може да се резюмира с пет изречения, започвам да гледам с респект на авторката! Тая жена просто е родена за дипломат с нейната способност да говори с часове, без да каже нищо съществено Joy

# 709
Някаква идея къде мога да намеря книгите от "Песен за огън и лед" на Мартин на английски?
Синът ми изгледа сериала,сега иска да прочете книгите. Аз ги имам на български, но той иска да ги чете на английски.
Виж в z-library евентуално, не съм търсила точно това но там какво ли няма, рядко е било да не намеря каквото търся щом е на английски. Не слагам линк че те постоянно местят домейни и по-добре ти да видиш точно с какъв ще ти го отвори. До 10 книги на ден могат да се теглят с безплатната регистрация.

# 710
Здравейте,
Благодаря
Това продължение на небезизвестната "Глюкозна революция" ли е? Като се има предвид, че полезната информация от последната може да се резюмира с пет изречения, започвам да гледам с респект на авторката! Тая жена просто е родена за дипломат с нейната способност да говори с часове, без да каже нищо съществено Joy

Аболютно съм съгласна, трябват ми няколко идеи, но не дотолкова, че да инвестирам в нея Smile

# 711
George R. R. Martin ~ The Song of Ice and Fire #1-5

Книга #02 Кариса Броудбент ~ Короните на Наяксия

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 23:05 от БезДелник

# 712
Здравейте , търся ,,Нов мъж за разкош - Мариан Кийс,,  и  ,,Уйлям Райт - Животът на Кристина Онасис,,

# 713
Здравейте!

Търся три книги:

Заговорът и Дяволският остров на Никола Бьогле

Терапията на Себастиан Фитцек

Ако някой ги има моля да ми ги изпрати на knigi1307@abv.bg

Мерси Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 14:50 от elka1307

# 714
... Заговорът и Дяволският остров на Никола Бьогле
Никола Бьогле с добавена книгата "Никола Бьогле ~ Инспектор Грейс Кембъл 02. Пътника без лице"

# 715
Здравейте. Някой разполага ли с електронен вариант на книгата - Миниатюристът на Джеси Бъртън? mdinev93@gmail.com

# 716
... електронен вариант на книгата - Миниатюристът на Джеси Бъртън?
Джеси Бъртън ~ Миниатюристът

# 717
... електронен вариант на книгата - Миниатюристът на Джеси Бъртън?
Джеси Бъртън ~ Миниатюристът
Благодаря Ви изключително много! Видях новата книга на авторката - Домът на съдбата. Но  прекалено нова и ще чакаме докато се появи електронна. За това реших да потърся първата книга. Благодаря.

# 718
  • Бургас
Привет. Търся трите книги на Андрю Матюс:
Как работи животът; Как работи щастието; Следвай сърцето си. Благодаря 🌷

# 719
Търся трите книги на Андрю Матюс: Как работи животът; Как работи щастието; Следвай сърцето си.
Само това от Андрю Матюс

Общи условия

Активация на акаунт