За тези, които четат любовни романи № 48

• 44 911
  • 395
  •   1
Отговори
# 360
Изглежда, че колкото е по-токсично, толкова по-голям интерес. И аз явно остарявам.

# 361
  • София
Изглежда, че колкото е по-токсично, толкова по-голям интерес. И аз явно остарявам.
То хубаво. Нюансите и т.н. бяха интересни, защото бяха едни от първите, ама ще каже човек, че всеки втори в Щатите е доминант.

# 362
  • Разпиляна във въображението
Случайно минах на тийн истории и ми е леко и приятно Simple Smile

# 363
Случайно минах на тийн истории и ми е леко и приятно Simple Smile
Сподели някое заглавие, моля - да предложа на мойта тийнка.
Абе, какви са тези моди- воайори, доминанти, собственици на бардаци, черни сили, подземни босове и пр.? Толкова ли много се харесват този тип романи, че ги издават на кг? Такива мъже ли са сега top of the top и най-желани?Thinking
Остарявам.Smirk
Майка ми отскоро я абонирах за Сторител. Явно е попаднала на някой такива книги - много възмутена беше. За това не смея и щерката да пусна сама в книжарницата - не знам с какво ще се върне.

# 364
  • Разпиляна във въображението
На английски са. Споделих на предходната страница, но - https://www.goodreads.com/book/show/55710822-better-than-the-movies в двете й части и https://www.goodreads.com/book/show/60197314-betting-on-you

# 365
  • Washington,USA
Препоръчвам "Никога не е късно да умреш". Много е хубава. Микс романтика и криминален роман.

# 366
Аз започнах поредицата Made на Даниел Лори и много ми хареса първата книга. В началото на втората съм вече.

Преди това четох Срещи по време на ваканция на Емили Хенри. Не съм чела нищо друго нейно, но тази не ми допадна много. Ще й дам шанс обаче по-натам с някоя друга.

# 367
  • Варна

Аурора Картър е момиче, което прави лоши неща.

Злостни, отмъстителни постъпки. Единственият начин да живее със себе си, е да се изповядва редовно на анонимна телефонна линия, специално създадена за хора, които искат да облекчат съвестта си. Но въпреки многото си грехове, Аурора иска да извърши една значима, добра постъпка – да принесе себе си в жертва на мафията, за да защити баща си и неговия дом.
На Аурора ѝ предстои да стане новата „синьора“ на фамилията Висконти, като се омъжи за стария криминален бос Алберто. Това е част от нейната сделка с дявола – сделка, която я ужасява, но още по-голям ужас ще изпита, когато осъзнае, че истинският дявол не е възрастният шеф на мафията, а току-що завърналият се негов племенник – Анджело.

Този мъж не е рицар в бляскава броня. Той е чудовище в костюм на „Армани“.

Красиво чудовище с остри скули, огромни мускули, буен нрав и студена надменност – чудовище, което лесно може да научи всичките тайни на Аурора. Но ведно с ужаса, неговата властна осанка възпламенява в Аурора и неподозирана страст. Копнеж, който бавно се разгаря всеки път, когато той достига все по-близо до истината и неговият дрезгав глас заповядва:

„Разкажи ми един свой грях, Аурора!“.
08.09.2025

Добре дошли в Лондон... с дракони.

Дракони кръжат в небето, всеки ден по улиците избухват нови протести, напрежението в обществото е на ръба на експлозия, но Вивиан Федърсуалоу не се тревожи: ще спазва правилата, ще започне стаж по изучаване на езика на драконите и ще се погрижи малката ѝ сестра никога да не израсне като представител на Третата класа. Но до полунощ тя несъзнателно отприщва гражданска война.

С арестувани родители и изчезнала сестра, целият свят на сигурност, който Вив е градяла, се срива около нея. Затова, когато ѝ предлагат тайнствена работа в „Блечли Парк“, тя приема. Там тя открива, че е вербувана като дешифровчик в тайна мисия – трябва да разгадае мистериозен драконски език, за да помогне на военните. Ако успее, тя и семейството ѝ ще могат да се приберат у дома. Ако не – всички ще загинат.

В началото Вив вярва, че разгадаването на тайния език на драконите е постижимо. Но с напредването на разследването тя започва да поставя под въпрос всичко, което е знаела, дори самата цел на войната…

Запомняща се фентъзи история с невероятен свят в стил „мрачна академия“, бавно разгръщаща се романтика, както и сюжет, от който няма да можете да се откъснете – пълен с обрати, предателства и тайни самоличности.
03.09.2025

# 368
Аз започнах поредицата Made на Даниел Лори и много ми хареса първата книга. В началото на втората съм вече.

Преди това четох Срещи по време на ваканция на Емили Хенри. Не съм чела нищо друго нейно, но тази не ми допадна много. Ще й дам шанс обаче по-натам с някоя друга.

Не знам как хората четат Емили Хенри, ама за първи път ми се случи да оставя книга по средата "Смешна история". Има рейтинг 4.20 и не мога да разбера как ... Не мисля никога повече да чета нещо от тази авторка

# 369
  • София
Скрит текст:

Не знам как хората четат Емили Хенри, ама за първи път ми се случи да оставя книга по средата "Смешна история". Има рейтинг 4.20 и не мога да разбера как
... Не мисля никога повече да чета нещо от тази авторка
Какъв е стилът на писане? Стана ми любопитно.

# 370
  • Бургас
Аз много я харесвам. Любовни романи със свеж хумор. Много хора не я харесват, няма драми, дарк или тежка еротика.

# 371
И на мен Емили Хенри ми е любима авторка, прочела съм всичко което е издадено от нея и досега няма книга, която да не ми е харесала.

# 372
Не ми е проблем, че няма дарк или тежка еротика, но наистина "Смешна история" ми беше много скучна и безсмислена. Никога не оставам книга непрочетена, но тази просто я зарязах и няма да се опитвам пак ... Колкото си спомням, книгите на Али Хейзълууд също са без еротика, но нямах никакви проблеми с четеното.

# 373
Не ми е проблем, че няма дарк или тежка еротика, но наистина "Смешна история" ми беше много скучна и безсмислена. Никога не оставам книга непрочетена, но тази просто я зарязах и няма да се опитвам пак ... Колкото си спомням, книгите на Али Хейзълууд също са без еротика, но нямах никакви проблеми с четеното.

Каква е дефиницията за "тежка еротика"? От любопитство питам.

# 374
  • Варна

Всеки жител на Англия има право на една сделка с безсмъртната кралица.

От момичетата във висшето общество се очаква да сключват сделки, които да им осигурят подходящи кандидати за брак: някои разменят най-скъпия спомен от детството за рядък талант за свирене на пиано. Други пък договарят безупречна усмивка в замяна на способността да усещаш вкусове.

Но в дебютния сезон на Айви Бентън настъпва неочакван и съдбоносен обрат – обявена е надпревара за ръката на сина на кралицата, принц Брам. Това е награда, която може да спаси семейството на Айви от разруха… и да освободи по-голямата ѝ сестра от пагубната сделка, която е съсипала живота ѝ.

Ала във всяка магическа сделка има нещо гнило. На фона на бляскави балове, безмилостна конкуренция и опасен съюз с безразсъдния по-малък брат на принца – принц Емет – Айви осъзнава, че в същината на това състезание се спотайва мрачен заговор. Заговор, способен да погуби цяла Англия и да разбие сърцето ѝ.
Предварителните поръчки ще бъдат изпратени на 24.09.2025 г. (сряда), а книгата ще е налична в книжарниците от 27.09.2025 г.
  https://www.orangecenter.bg/sdelkata-na-rozata-sasha-peytan-smit … 786191712182.html

Общи условия

Активация на акаунт