За тези, които четат любовни романи № 48

• 52 310
  • 450
  •   4
Отговори
# 435
  • Пловдив
Благодаря, lina, дърпам си я Flowers Rose

# 436
  • Бургас
Благодаря, lina, дърпам си я Flowers Rose

Разгледай и тази...за принцове и принцеси е https://www.goodreads.com/series/264805-thorne-monarchs

# 437
  • Варна

Книга трета от трилогията Скрито наследство.
Невада Бейлър е изправена пред ново изпитание – да овладее нарастващата си магическа дарба, докато балансира в сложната и бурна връзка с Конър Роуган.

Върховният маг и милиардер Роуган ѝ помага да се ориентира в опасния свят на магията, където всеки съюз и всяко действие имат своята цена. Той също се бори със собствените си демони. Новият магически ранг на Невада я прави желана партия за други магове, а да държи под контрол разрушителната си сила се оказва далеч по-лесно, отколкото да овладее чувствата си.

Появата на бившата му годеница внася още искри в отношенията им, а позата ѝ на безпомощна жертва бързо изчерпва търпението на Невада.

Когато изглежда, че напрежението вече е достигнало своя връх, се надига нова заплаха. Предателства, опасности и изгаряща страст ги поставят пред един-единствен избор: да се изправят заедно срещу всички… или да позволят на света им да избухне в огнена буря.

Илона Андрюс е псевдоним на съпрузи, които споделят обща страст към книгите. Освен магически светове, те отглеждат две деца и множество домашни любимци. Автори са на няколко поредици, които стават бестселъри на „Ню Йорк Таймс“.

# 438
  • София
А, как съм забравила Илона Андрюс. А ги харесвам.

# 439
  • Варна

Вплетени – Книга втора от трилогията „Главорезите от Брисълбрук“ от Ребека Куин

Брисълбрук е в пламъци, главорезите ми са мъртви.

Оцелелите ловци са ранени и вбесени от претърпените загуби. Лагерът им е разцепен на две от вътрешни войни и прилича на буре барут, което всеки момент ще избухне. Всички са твърде заети, за да обръщат внимание на кротката си пленница.

Те убиха моите мъже и затова трябва да умрат.

Разбиха сърцето ми на парчета и ме научиха да мразя. Трябва да съм умна. Трябва да съм безмилостна. Те ще си платят, дори това да ми струва живота…

Не се препоръчва за лица под 18 години.

В тази книга ще откриете следните теми, които могат да са чувствителни за някои читатели:

Подробно описание на BDSM сцени и фантазии;
Множество нецензурирани сексуални сцени;
Обсъждане на депресия и помисли за самоубийство;
Обсъждане на глобална война, масово изтребление и последствията им;
Ситуации на борба за оцеляване и недостиг на храна;
Ситуации със заплаха от изнасилване;
Подробни описания на насилие и смърт;
Нецензурен език;
ЛГБТ герои и сцени.

# 440
  • Бургас
Изненадващо,но тази книга на Тижан ми хареса
https://www.goodreads.com/book/show/241676969-my-brother-s-enemy

# 441
  • Варна
Всеки път като чуя за Тижан и се сещам за припадащата на всеки десет страници. Даже не помня заглавието на книгата.

# 442
И аз за същата героиня се сещам даже не я довърших книгата 😀

# 443
  • Варна
Много ми хареса тази поредица на Катерина Маура. Прочетох първите три на български, а останалите на руски. Много отдавна не бях чела така, без да мога да се откъсна, докато не ги прочета. Има книга за брата на една от главните героини и може вече да е излязла за сестрата на мъжа на друга. Фентъзито пък е книгата, която героините четяха. Добре си е навързала нещата авторката.

# 444
  • В къщурката на хълма на феите
Аз пак да попитам Алхимизирани с хепи енд ли е?

# 445
Аз пак да попитам Алхимизирани с хепи енд ли е?

Скрит текст:
Бих го определила като горчиво - сладък финал. Да, героите не умират и остават заедно, но цял живот се борят с белезите и последствията от войната.

# 446
  • Разпиляна във въображението
Изчетох двуологията Beautiful Hearts на Ема Скот.

Много, много ми хареса. Има в нея препратка към Сирано дьо Бержерак и пиесата на Едмон Ростан. Но тук героят е красив Simple Smile https://www.goodreads.com/book/show/36893907-bring-down-the-stars

Продължавам и с Алхимизирани. Имам чувството, че авторката е писала историята и след това се е връщала назад, за да донаписва чувствата и обстановката в още по-мрачни и сиви тонове. Пласт върху пласт - колкото по-мрачно и безнадежно, толкова по-добре.

# 447
  • Варна

ОЧАКВАЙТЕ НА 24.11.2025

Понякога най-големите уроци в живота идват не от книгите, а от любовта.

Той е скандален наследник.
Тя е решителна гувернантка по неволя.

Mечтателката Александра Маунт­ба­т­ън никога не е планирала да стане гувернантка – особено на две своен­равни сирачета, обсебени от пиратски приключения и неподчинение. Но след неочакван обрат на съдбата и загубвайки препитанието си, тя приема предизвикателството да ги превърне във възпитани млади дами. За целта обаче трябва да се справи не само с тях, но и с техния настойник – Чейс Рейно, наследник на херцогство и печално известен нехранимайко, който живее по едно основно правило: никакво обвързване.

Докато Александра се опитва да въведе ред в дома на Чейс, тя неусетно започва да променя и самия него. С остроумие, нежност и решителност тя постепенно разбива стените около сърцето му и му показва, че макар любовта да не се подчинява на правила, с търпение и постоянство всеки може да се научи да обича...

# 448
  • Враца
В Goodreads започнаха годишните номинации за книга на годината в различните жанрове.
Иначе с огромно сигурно закъснение чета The Hathaways Series. Не е лоша, реших да се опитам да сменя малко съвременните с исторически. След това съм си приготвила Бриджъртън.
Приемам и други предложения за любимите ви исторически романи.

# 449
  • В къщурката на хълма на феите

ОЧАКВАЙТЕ НА 24.11.2025

Понякога най-големите уроци в живота идват не от книгите, а от любовта.

Той е скандален наследник.
Тя е решителна гувернантка по неволя.

Mечтателката Александра Маунт­ба­т­ън никога не е планирала да стане гувернантка – особено на две своен­равни сирачета, обсебени от пиратски приключения и неподчинение. Но след неочакван обрат на съдбата и загубвайки препитанието си, тя приема предизвикателството да ги превърне във възпитани млади дами. За целта обаче трябва да се справи не само с тях, но и с техния настойник – Чейс Рейно, наследник на херцогство и печално известен нехранимайко, който живее по едно основно правило: никакво обвързване.

Докато Александра се опитва да въведе ред в дома на Чейс, тя неусетно започва да променя и самия него. С остроумие, нежност и решителност тя постепенно разбива стените около сърцето му и му показва, че макар любовта да не се подчинява на правила, с търпение и постоянство всеки може да се научи да обича...

ихааааа имам си подарък за рождения ден Heart

Общи условия

Активация на акаунт