За тези, които четат любовни романи № 48

• 52 291
  • 450
  •   2
Отговори
# 420
  • В къщурката на хълма на феите
Книгата с хепи енд ли е?

# 421
  • Варна

Привлякох вниманието на чудовище…

Глиндън Кинг е млада художничка от богато и артистично семейство. Животът ѝ изглежда съвършен. Ала никой не знае, че под нежната и смирена външност на младата жена се вихрят мрачни импулси, които тя отчаяно иска да скрие от света… и от себе си. В една тъмна и ветровита нощ, на ръба на отвесна скала, малката принцеса среща чудовище.

Той вижда в нея поривите и копнежите, за които всички други остават слепи. Тя разпознава в него звяр, който обаче няма да се превърне в принца от приказките.

Винаги си искала добро момче. Колко жалко, че получи злодея.

Килиън Карсън е  хладнокръвен и магнетичен студент по медицина. Принуден да играе роля, приемлива за обществото, той е хищник, който носи чара си като маска и пирува със сърцата на невинните.

Когато пътищата им се пресичат, двамата се впускат в опасна игра на контрол и доверие, белязана от тайни, психологически войни и греховно привличане.

Ще успее ли Глиндън да избяга от чудовището… или самата тя ще се превърне в такова?

„Бог на злото“ е самостоятелна история в рамките на поредицата – тъмна, провокативна и пристрастяваща и не е подходяща за читатели под 18 години. Запознайте се с предупрежденията за съдържание, преди да посегнете към нея.

Внимание! Романът „Бог на злото“ разкрива някои детайли от историята и сюжета на други книги от т.нар. Rinaverse – света, в който се развиват различните поредици на Рина Кент.
05.12.2025

# 422
  • Бургас
Ъ? От главата за краката малко стана работата .......

# 423
Ъ? От главата за краката малко стана работата .......
Абсолютно! Сиела пак изперкаха… така ме объркаха и мен с Рина, че вече не си купувам нищо на български и си чета на английски. Понеже Боговете сега са популярни зарязаха Роял Елита до някъде си и дай новото🙄

# 424
  • Бургас
Аз сега чакам новата на Рина. На 02.12 ще излиза.

# 425
В коментарите са писали, че паралелно ще издават Роял Елит и Боговете. Иначе Боговете след Роял Елит ли трябва да се четат? Или след някоя от другите поредици?

# 426
В коментарите са писали, че паралелно ще издават Роял Елит и Боговете. Иначе Боговете след Роял Елит ли трябва да се четат? Или след някоя от другите поредици?
Ами не, дори не са близо Боговете до Роял Елит, те са накрая. Има препоръчителен ред за прочит на сайта на Рина: https://www.rinakent.com/_files/ugd/8a318d_1758468af2f846f586f46f11e3acf740.pdf

# 427
  • Бургас
Накрaтко Боговете са  децата на тези от Роял Елит. И други двойки,но тях ги няма на български

# 428
  • Варна

„Нежеланият брак“ (The Unwanted Marriage) е книга 3 от поредицата Уиндзор на Катарина Маура – авторката на „Сгрешената булка“ и „Временната съпруга“.

Той е последният мъж, когото тя би избрала.

Тя е последната жена, която той би искал.

Но една неизбежна уговорка ги свързва завинаги.

Години наред Дион Ундзор отбягва Фей – студено, премерено, решен да я държи на разстояние. Но всичко се променя, когато я вижда в прегръдките на друг. Изведнъж бягството вече не е възможно. Времето изтича, а с него и контролът, който си е мислел, че има. Фей може и да не го иска, но вече е негова.

Или поне би била. Ако тъмните тайни, които той пази, не заплашваха да я унищожат…

„Нежеланият брак“ е романтична драма за обвързаността, която се ражда въпреки всичко – история за доверието, което се гради върху руините на недоразуменията, и за любовта, която има силата да променя животи, дори когато започва като нежелана клетва.

# 429
  • в сърцето на един мъж...
Ох, от тази серия имам само първата, още не съм я чела, но се чудя дали да си купувам и другите или не си заслужава...

# 430
  • Бургас
Много хресвам тази серия на Катарина Маура. Първата,която имаш ти съм я чела на английски и на български. Третата,която сега издават съм я чела два пъти на английски и на български като излезе. Другите само по веднъж

# 431
  • Пловдив
По препоръка на теб lina, си свалих Катарина Маура и сега съм на третата. Много хубава серия, с кеф си я чета. Но може би преди да започна Уиндзорите, трябваше да прочета за Алана и Сайлъс.

# 432
  • в сърцето на един мъж...
Ама първата, и изобщо цялата серия, свързана ли е с други книги?

# 433
  • Пловдив
Сайлъс е собственикът на охранителната фирма, която се грижи за спокойствието на Уиндзорите, а Алана е приятелка на Рейвън и Валентина. Често се споменават в книгите за Уиндзор, но там вече са семейство и ми се
искаше предварително да съм прочела как им се е развила историята.

# 434
  • Бургас
Катарина Маура пусна  и някакво фентъзи,но не съм го чела
Alessina, да не пропуснеш и тази Wink
https://www.goodreads.com/book/show/210441762-mine-for-a-moment? … DvjRfNU5cn&rank=1

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 19:22 от lina_bs

Общи условия

Активация на акаунт