Отговори
# 30
[Днес при нас е също много топло,

А при нас вали сняг  Shocked

И при нас преди малко валя сняг Confused

# 31
  • Добрич
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ!  newsm59 bdbaloni ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА БАБЪЛ! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ Й ПОЖЕЛАВАМ!

ЧЕСТИТО И НА ТАТЯНА!  bouquet

Фурор дано нищо да й няма на малката и притесненията ти да са напразни Praynig. Аз също знам, че трябва да я наблюдаваш за сънливост и за повръщане!

Относно подаръците и ние си мислехме за такова колело триколка, но още се чудиииим newsm78.

Днес беше лятно време sun

Хайде лека вечер на всички

# 32
уф, не е сънлива, нито повърна, но мрънкоти...а по принцип е много радостна и навън другите майки постоянно си пожелават такова дете кат нея........

# 33
  • Добрич
Фурор наблюдавай я! Утре също!

# 34
  • Добрич
Ох, забравих колко струват тия колички модел Плико Лайт на Пег Перего??????

# 35
Фурор, виж зениците й имат ли реакция към светлината. Следи се няколко дни за необичайна сънливост, залитане и т.н.

Аз нали съм една великолепна шматка, сутринта забравих да частитя и после цял ден не мога да се доредя до компа.
Татянче, честит рожден ден!

Честит рожден ден и на малкото гугуле! Малко сладко Маги, бъди винаги здравичка и весела!

Вени, мерси за предложението, аз ще се ослушам още малко и ако се наложи - хем ще ти дойда и на гости  Mr. Green

# 36
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ!Да е  жива,здрава и засмяна

Честит рожден ден на Татянка

Ние за неделя вечер бяхме на вила...

# 37
  • София
Юлче, с радост ще те посрещна!

# 38
И накрая на деня, но пък с най-топли чувства да честитя на двете ни рожденнички!
На малкото Маги пожелавам щастливо детство, изпълнено с радост и спокойствие.А на мама Ели весел празник и страхотни спомени Hug.
Таничка-бъди обичаана, обичаща и все така готина съфорумка  bouquet.
Чакаме снимки от празниците с нетърпение.

# 39
  • София
Танче, Честит Рожден Ден! Бъди все така слънчева, всеотдайна и обичаща!

За количката Джордани Ваи - с количката вървят дъждобран и боксче за шише, чувала е отделно. За мое очудване издържа на всякакъв калибър софийски дупки, тясна е (минава между колите) и е лека. Багажничето й изглежда малко, но побира доста неща, а под седалката има скрит джоб, в който се събират фотоапарата ми + портмонето и остава място за още толкова. Няма легнало положение, но полуполегналото не пречи да се спи. Минус е липсата на борд, а вече и на чадърче.

За подаръците още нещо - имайте предвид, че все още децата не могат, да си пожелават неща, т.е. възползвайте се от ситуацията, да им подарявате, каквото вие сте си наумили! Mr. Green

Като ракета с 2ма пилоти?  hahaha hahaha hahaha

Фурорче, на какво се дрънна главето Радост? Не съм вярвала, че ще го кажа, но имаме голям опит с дрънкането на главата в дървени повърхности та знам, че много дрънчи, но им няма нищо. Раздразнителна е, защото се е уплашила, иначе наблюдавай както са ти казали момичетата за сънливост, повръщане...... Стискам палци да не е притеснително!

# 40
  • 2 етажа над тавана
Момичета, направо ме разплакахте, страхотни сте! Благодаря за невероятните пожелания и милите думи!
Чак сега смогвам да седна на компютъра, за ви почерпя, макар и виртуално. Заповядайте - почерпка от сърце

Тортичка ще ви почерпим утре сутрин с кафето Mr. Green

Татянче, честит рожден ден, мила! Желая ти да бъдеш здрава, да се усмихваш много, сърцето ти да прелива от щастие!

# 41
  • София
Ех, Никича не успя - жалко!

# 42
Ох, забравих колко струват тия колички модел Плико Лайт на Пег Перего??????
373 лева Peace

Ох и ние колко пъти тупваме ту от леглото ,ту просто си паднем.Много гадно за бебоците.Моят все иска явно да лети от леглото както си ходи се хвърля напред да слиза Mr. Green и после... Sad

# 43
Ами не успя, не ми хареса й как пя тази вечер, иначе голям сладур, жалко.

фурорски,вярвам, че няма да имате проблеми с бандитката Радостка Hug

Уф, по новините за какви трагедии говорят... Cry

# 44
  • 2 етажа над тавана
Малко късно, но все пак - честито на днешните месечковци! Hug

Вени, честито зъбче на Мати!

фурор, надявам се да е наред Радостка и само с уплаха да се е разминало Hug

Общи условия

Активация на акаунт