Февруарски бебета 2025 - ТЕМА 1

• 18 862
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
И аз я слагам на активната гимнастика от 2рата седмица. Сега вече и е доста по-интересно и прекарва не малко време на нея.
Също я забелязах от 2дни, че се лигави и балончета прави, щях да пиша да питам тук, но виждам, че вече е писано по този въпрос.
Изхожданията са един път дневно, кашави, жълтеникави. Изцяло на АМ. И аз съм чувала, че ако приличат като на голям човек, значи е запек. Случвало се е да проплаква и да стене докато се изхожда, но не е имало промяна в консистенцията. Имаше промяна еднократно при смяната на АМ, оттогава няма проблем.
Сменя си косата нашата мома… взе да оплешивява, направо ми е кофти. Дано изникне скоро нова

# 601
Бебето слуша Шакира, Джей Ло, Луис Фонси, Давид Бисбал и тн. Достоен син на майка си Grinning Има си и любима песен за лека нощ - Romero Santos - Propuesta indecente. Танцуваме бачата на нея вечер, като го хванат коликите. Добре, че не разбира какво се пее Grinning Grinning
Баща му пусна рок - не одобри.
Момичета, ползвате ли уред за затопляне на мляко? Загледала съм от този тип 100 в 1, които затоплят, стерилизират и правят кой знае още какво. Мнения?

Активна гимнастика имам, но още не съм я отворила. Директно на пода ли я слагате?

# 602
Бебето слуша Шакира, Джей Ло, Луис Фонси, Давид Бисбал и тн. Достоен син на майка си Grinning Има си и любима песен за лека нощ - Romero Santos - Propuesta indecente. Танцуваме бачата на нея вечер, като го хванат коликите. Добре, че не разбира какво се пее Grinning Grinning
Момичета, ползвате ли уред за затопляне на мляко? Загледала съм от този тип 100 в 1, които затоплят, стерилизират и правят кой знае още какво. Мнения?

Активна гимнастика имам, но още не съм я отворила. Директно на пода ли я слагате?

В началото я слагахме на земята,но сега е на леглото в спалнята,защото е по-меко,а на земята е студено.
Някоя от вас ползва ли стягащия колан на Vika baby? По колко часа на ден трябва да се носи?

# 603
Активната гимнастика се слага задължително на равна и твърда повърхност, каквато е пода. Вредно е да се слага на креват/диван, защото идеята е да е твърдо отдолу, за да се изправи хубаво гръбнака на бебето.
Каката още от самото начало я слагах на гимнастиката, харесваше ѝ и постоянно през деня я оставях да си лежи. Сега също съм започнала, но много не се заглежда все още.

# 604
Благодаря за мненията. При нас подът е теракот, та ще му е студено, ако сложа активната гимнастика директно върху него. Мисля първо да сложа килимче или от този неопренов под за бебета тип пъзел и върху него гимнастиката.

# 605
Моят е същия, но от Тему.
В началото по за 2-3 часа, след преглед и консултация при моя АГлаза, че всичко е наред и да го нося повече, заради отпусналите мускули. Аз го нося около 6-7часа, като съм вкъщи.

В началото я слагахме на земята,но сега е на леглото в спалнята,защото е по-меко,а на земята е студено.
Някоя от вас ползва ли стягащия колан на Vika baby? По колко часа на ден трябва да се носи?

# 606
Моят е същия, но от Тему.
В началото по за 2-3 часа, след преглед и консултация при моя АГлаза, че всичко е наред и да го нося повече, заради отпусналите мускули. Аз го нося около 6-7часа, като съм вкъщи.

Аз от моя съм доволна за сега.Днес дойде и вече го носих около 2 часа.Доста е лек и удобен,надявам се да има ефект,че остана една висяща част от корема ,която не ми харесва и до лятото трябва да я сваля.

# 607
А давате ли биба на бебетата? При нас в болницата не ѝ бяха дали, аз носих една, пробвах да ѝ я дам, но не я искаше. Така и досега си кара без биба, може би ѝ е рано още.

# 608
  • България
А давате ли биба на бебетата? При нас в болницата не ѝ бяха дали, аз носих една, пробвах да ѝ я дам, но не я искаше. Така и досега си кара без биба, може би ѝ е рано още.

О да, още като се прибрахме му дадох на моя. А и в болницата ни бяха подарили. Сега я търси някой път като заспива или за успокоение, но не е пристрастен към някоя - сменям ги всеки ден.

# 609
При нас ММ развали дисциплината, аз поначало не исках , но той решил да “пробва”.😂 Това беше някъде май към 3 седмица. На нея и хареса, но не я давам всеки ден даже изключително рядко, само в крайна фаза, когато не иска да заспи.

# 610
И ние даваме.В болницата ми се караха,че от много малка я свиквам,обаче само бибата я успокоява,особено когато много и се спи.

# 611
Давам и аз, може би беше на 2 седмици, когато дадохме за първи път.

# 612
При нас още в болницата даваха, давам и вкъщи. Но доста я плюе, търси си бибата дето пуска мляко. Grinning

Страшен лакомник е, нон стоп търси храна, нон стоп. Не знам ако родя и второ и като пораснат ще трябва да си взема казан, за да ги изхранвам. Не е иска толкова гушкане, не иска толкова смяна на памперси, клкото храна, храна, храна. Започвам да се притеснявам дали е наред или трябва да търся медицинска помощ. Котаракът ни е лаком също, мм и той гладен, аз закусвам през 3 дни, евентуално, ако има време Grinning постоянно някой реве за храна, постоянно. Аз само храня. Grinning

# 613
Ние вчера за пръв път направихме дълга разходка в парка с ергономичната раница. До скоро не смеех понеже ми се струваше мъничка за нея въпреки че уж от 3.2 кг става за нея. Много добре се получи. Спинка си през цялото време и надава звуци, а ние можем да ходим по-нормално понеже нашия парк има хубава горска част, в която с количката е изпитание.

# 614
Нашата я научиха на биба още в болницата та й даваме, често се приспива така.
А как сте с къпането на главичката? Нашата изпада в истерия направо, уж внимаваме, но... имам чувството,  че нищо не й харесва😐 къпане...драма.. смяна на памперс ..пак..преобличане...капки за колики..вода...понякога и да я гушкаш не иска, май заради колики...не мога да й изчистя хубаво гурелите, все мрънка и се дърпа...надявам се 2-3 месец да бъде по-добре ама...
Иначе и от активната гимнастика не се впечатлява още и като цяло от играчки май, а все бодърства.
Тея дни определено яде повече, поне като гледам приложението, вчера примерно е изяла около 900 мл. Вие как сте, някъде бях гледала, че трябва да е 7-800 за деня💐
Ядете ли ягоди? Аз си ям всичко, въпреки че се цедя по малко, но някак ме е шубе за ягодите...ядох малко, но преди обичах по 200 гр наведнъж да изям

Общи условия

Активация на акаунт