ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 118

• 51 412
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Ох, трябва да се върна назад да го видя, кой беше този пробиотик, че вече чета в движение и забравям какво трябва да взема!

# 631
Ще ти пратя на лични че не е съвсем по темата тук, макар че уж и за вталяване го хвалят и прочие, ама... казах вече че това прекалено хубаво звучи Grinning

# 632
и аз бях с ми банд 4, моята гривна я разкарах, защото много ми се караше за спането,
взех я да брои крачки, може да брои

# 633
Момичета идвам на отчет.

След три седмици къде диета, къде прегрешения и много спорт стигнах Целта.
-3кг отчита кантара 2ри ден така че му повярах. Simple Smile

Сега както винаги идва трудната част II, да ги запазя..

Този уикенд ще прекарам навън, толкова чаках хубавото време и дългите дни😍

Успех на всички!
На момичетата с по- дълги проекто сваляне , постоянство и дисциплина желая!

# 634
Върнах се от Испания +2кг и вече няма накъде. Лошо.
Въглехидратна ротация от днес, и без брашно, млечни и захар. Ще се отчитам ежедневно.
Много ме е страх от менопаузално освинване. Юбилярка съм тази година и не мога да си позволявам подхлъзвания. На младостта килограмите не и пречат толкова, но на 50 играта загрубява много.

Надявам се плюса да е водна задръжка, и ще изкарам водата с варени картофи. За моно диета нямам нерви, но ще модифицирам по вече изпитани модели.
Планът за днес е варени картофи, изпитани при отводняване многократно. Без сол изхвърлят максимално и 1200гр, което е огромно облекчение. Нищо че не е мазно, веднага се усещаш по-добре в кожата си.

Отивам навън за кардио в терен. След седмица ще тичам половин маратон, въпреки че не съм тренирала достатъчно. Никак нямах време. Целта е просто да го мина с прилично време в предвид обстоятелствата.
Довечера силова за горна част. Краката да си починат. Вчера тичах 18км.

# 635
Dez, стана ми интересно това за картофите, че отводнявали. Колко картофа вариш/ядеш? Слагаш ли им масло?

# 636
Dez, стана ми интересно това за картофите, че отводнявали. Колко картофа вариш/ядеш? Слагаш ли им масло?

До килограм-килограм и двеста грама съм яла на ден (с 3-4 хранения, не наведнъж)   при най-много изхвърлена вода. Масло не, иначе ще качваш. Никакъв вид мазнина не може.
Като пиша картофи, това значи картофи и нищо друго. С малко сол. Идеално без.

Едит: забравих, че може подправки всякакви. На мен ми харесва само със сол, де.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 14:52 от Dez

# 637
Това заради калия ли? Аз както съм с ИР, ако изкарам ден на картофи или друг въглехидрат, ще задържа сигурно 2 кила вода, та не бих пробвала но ми стана любопитно.

# 638
Вероятно да. От ориз също изчиствам вода, но ще се го ям после, в малки количества, 60гр суров.

# 639
Вероятно да. От ориз също изчиствам вода, но ще се го ям после, в малки количества, 60гр суров.
Има логика. Нали попива вода.
Мерси за разяснението за картофите!

# 640
Ориз 60 гр. суров това за 1 ядене ли е или дневна доза? Много обичам ориз и винаги ме е страх ако правя оризов ден да не прекаля с количеството.

# 641
Ориз 60 гр. суров това за 1 ядене ли е или дневна доза? Много обичам ориз и винаги ме е страх ако правя оризов ден да не прекаля с количеството.

Toва са 45гр въглехидрати. Според нуждите- или 1 доза вгх за целия ден, или и друг вгх като домат, морков и прочее, ако целта е повече вгх.
Сега внимавам, защото на око не отслабвам. Че и качвам.

Не ви казвам да правите като мен. Пиша за себе си, защото се познавам.
Момичетата си свалят и без въглехидратни вълни. Аз не.

# 642
  • Бургас
Стана ми интересно за картофите.
Сега ще погледна колко калории са.
И аз се усещам,че задържам вода.

# 643
Оказва се, че картофите съдържат potassium, който всъщност помага за отводняването. Бананите също го съдържат. И някои други храни, но те не са толкова засищащи като картофите и бананите.

# 644
  • София, България
Днес скромно 250гр надолу, но пак надолу. Лека-полека се поразходих из центъра уж да търся подарък за приятел и нищо не харесах, но навъртях 10 261 крачки за сега или 186 изгорени калории.

Днес 3 хранения:
1: овесени ядки, мляко, канела, киви
2: 2бр тортила и телешки колбас + смути от готов микс размразен
3: ягоди
Общо: 1002 калории

Общи условия

Активация на акаунт