Сутиените

• 4 208
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
Откъде купувате "Bon prix" ?  Намерих само доставка от Гърция.

"Триумф" вече доста развалиха, но има много добри класически модели.

"Astratex" не са лоши, но масата не струват. На външен вид са добри, но не са удобни.
Много харесвам и нося от тях само тези, които са за спортисти и то тези, които са с шита конструкция, но те под 160 лв. не падат. За тях си струва да се дадат пари, много удобни и стабилни. Първия от тях вече 3 години се пере редовно и не е мръднал. Сега купих нов от този вид и малко отстъпва на първия, но пак е много удобен.
Гледам да е хигиенично от гледна точка на използвания материал ( нямам предвид пране и чистота). Дантели и пр. финтифлюшки не нося. От евтините металните скоби изскачат бързо като олимпийци на второто пране.
Внимавайте, защото има сериозни лимфни възли на тези места, където минава сутиена, особено под мишниците.

# 16
  • Бургас
Основно от Триумф.Предпочитам модела им Амурет.
От Гърция също се зареждам,като отидем.Там открих марката Intimisimi.
В Етам има нежни модели.

# 17
  • пустинята Гоби
На Етам веднъж съм имала сутиен, но бързо се скапа и не повторих, иначе имат хубави модели. Но за сметка на това имам 4-5 техни бански, много ми допадат. Може пак да ги пробвам. Аз си поръчвам онлайн, в България моделите са ограничени и все няма каквото искам.

# 18
Бон прикс имат сайт на български. Доставките са от Гърция и леко по-завишени. Доволна съм от сутиените и изобщо дрехите им. Имат хубави модели, а не масовите бабешки и безформени.

От кой магазин купувате сутиени на Триумф. Май ще им дам още един шанс. Погледнах ги в About you, но ми се сториха много изчистени и скучни. Обичам дантели и финтифлюшки. Close

# 19
Тезенис, стига да не сте твърде извън стандарта. Давам две ръце за ултралайт серията им.
За съжаление в момента съм малко дебела за предложенията им и докато диета и трениране дадат резултат, се наложи да потърся алтернатива, която намерих неочаквано в Тему - спортни сутиени с добро покритие на бюста и стабилно поддържане без излишни оформящи детайли. Цената на тези китайчета е колкото на сутиените в Тезенис, но са най-доброто нещо, което съм носила от години.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 21:21 от Нарцùса

# 20
От известно време купувам спортни сутиени от Лидл.Удобни са, без банели, с различни цветове и дизайн. Бих ги препоръчала на тези с по-голяма чашка и по-малка подгръдна обиколка. Ясно е ,че не са подходящи за прозрачни дрехи и официално облекло, но за всички останали случаи са перфектни. Преди бях любителка на дантелени и по-завъртяни сутиени, но с годините удобството стана на първо място. 

# 21
  • пустинята Гоби
В момента Fashion days предлагат Триумф на прилични цени. От Абаут Ю съм купувала веднъж и сутиена не ми хареса честно казано, а уж беше като модел, който съм имала. Иначе аз следя разни магазини като Мания онлайн, където има аутлет продукти с етикети и често има Триумф за 20-30 лева. Напоследък марката си оправи и бикините, преди бяха само бабешки модели, та имам едни любими техни в 3-4 цвята, тях пък от Бест сикрет си ги купих.

# 22
Привет 🫶🏾Дълго време купувах сутиени от New Yorker в моловете, докато преди около година не реших да пробвам модел на Marlies Dekkers в магазина Bra Studio в Paradise Center, малко преди да затвори. От този момент нататък не мога да заменя тази марка изключително удобни, невероятни и напълно оправдаващи цената си.

Сега, след като магазинът Bra Studio, който предлагаше тази марка, е затворен, поръчвам от сайта или приложението, а доставката пристига в рамките на две седмици. Изключително коректни са - веднъж дори се наложи да върна сутиен през Български пощи, защото бях объркала модела. Върнах го и възстановиха сумата изключително бързо. ❤

# 23
Купувам само тип " втора кожа", с дебели презрамки,твърда чашка , изчистени, категорично без дантели и прочее глупости. Цветове са екрю, черен и бял. Пера ги в пералнята, без сушилня. Колко издържат? Минимум по една година ги нося, ако междувременно не изскочи някой банел. Знам си размера, знам кой модел как ми стои и отдавна не си правя експерименти. Бюстът ми е голям и само определени модели ми стоят добре.

# 24
  • Пловдив
Спортните от Лидл обикновено са с номера като дрехи. Такива сутиени често не са подходящи за жени с малка обиколка и голяма чашка, защото там колкото по-голям размер, толкова по-голяма подгръдна.
Но не съм пробвала от Лидл, малки са генерално за мен. От друга страна, спортните на НМ с такава номерация са ми удобни за всекидневието, така че е възможно и лидълските да са удобни, трябва да се пробва
Триумф офлайн съм купувала в последните години от мол "Марково тепе".

# 25
Аз много отдавна не мога да понасям сутиени с банели. И затова само такива търся и купувам. Последните най-удобни са ми от New Yorker - Soft Bra. Имам и един от Лидл, но не съм виждала отдавна да ги пускат иначе ми е супер удобен. Не робувам на скъпи марки и сутиени по 50+лв
Допълвам за издръжливостта - около 2г ги нося вече и не са мръднали Simple Smile

# 26
В годините , за мен най- издръжлива и практична марка си остава Триумф.

# 27
Преди купувах само от Лидл, но последните няколко пъти се разочаровах и се ориентирах към друг търговец. Тези, които нося сега са турски, не са известна марка, струват 25 лв. 50+ лв за сутиен .... определено нямам чак такава широта на мисълта. Няма да векувам с тях.

# 28
  • Бургас
От години нося един и същи модел. Китайски е. Имам ги в бяло,черно и бежово. Но последните години им промениха леко кройката и номерацията и качеството. Късат ми се на едно и също място. А може и в мен да е ,,дефекта,,. С много голям бюст съм.
Последно си поръчах онлайн от Триумф, но не са ми удобни. Чашките им ми идват малки и плитки. И с тези три закопчалки отзад, откачам.

# 29
  • Пловдив
Голяма част от моите са над 50 лева. Здрав спортен сутиен за по-активно движение размер 85G не е евтин, има и по над сто лева, без да се водят лукс. И от Алиекспрес да е, имам и такива, пак цената е 50-60+ лева. От Некстдирект купувах различни марки, от Триумф също.
Неспортни също имам на такава цена. Някак си се получава, че си угаждам много на циците.
Скрит текст:
А дори не са красиви като застрахованите цици, задници или крака на звездите.

Карззз, кой модел е това?

Общи условия

Активация на акаунт