Сутиените

• 4 205
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
При мен с ето този модел не се друса и не се разлива нищо, за разлика от абсолютно всичко друго, което някога съм носила - https://share.temu.com/ryMXJyQlHfA
Вече 10 съм поръчала. Лошото е, че за лятото не става за под по-разголени дрехи, но ще му мисля тогава.

# 31
  • Пловдив
Имам подобни от Алиекспрес - удобни са, да, но пак повече за всекидневието или за умерено интензивен или по-скоро - неподскачащ спорт (колело, упражнения със собствено тегло, но не кростренажор или степер).

# 32
И аз имах уж подобни, но реално изобщо не са подобни. А с този горе ходя на спорт с доста скачане и ми е много комфортно и спокойно.

# 33
При мен с ето този модел не се друса и не се разлива нищо, за разлика от абсолютно всичко друго, което някога съм носила - https://share.temu.com/ryMXJyQlHfA
Вече 10 съм поръчала. Лошото е, че за лятото не става за под по-разголени дрехи, но ще му мисля тогава.

Нарциса, Благодаря много.
Жалко, че няма 85 F. Това е моя размер. Само малки има. Бих го опитала с удоволствие ако има моя номер.
Поправям се, намерих номера.
Благодаря !

# 34
Напоследък нося Lormar някакъв втора кожа или нещо такова се казва.  Накупила съм си за работни, дискретни са и не ми тежи бюста толкова. Някак обаче се смачкват след 5-6 месеца. Купувам си и от Pepco, там нямам много очаквания, но пък имам няколко попадения като модели.
Имах два неуспешни опита с онлайн пазаруването, не се получи.

# 35
Нося няколко на Sloggi "Go Ribbed" без банели. Страшно доволна съм, повече никога няма да нося сутиен с банели (сложих си един стар за проба и не издържах - толкова ме стягаше и убиваше). Притеснявах се как ще ми стои на гърдите (75D), дали няма да провиснат, дали ще имат добра форма, но всичко си е наред. Голяма свобода е, и се усеща, че са направени от хубав памук. Отделно, няма грозното очертание под блузи, дори и прилепнали. Наистина ги препоръчвам горещо.

Не съм от жените, които държат на визията на сутиена. Никога не съм взимала от "секси" дантелените сутиени, колкото да си зарадвам мъжа, например. За мен няма смисъл, освен ако не е за кеф на самата жена.

Иначе преди носех евтини банелени сутиени - H&M, New Yorker... Еми отврат. Лятото си взех от Shein от лепкавите сутиени, ако ще ходя с нещо без гръб - хубави са, но при изпотяване се отлепват.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 16:21 от B.u.n.n.y

# 36
За себе си не съм открила по- добри от Триумф. Имам три- четири и ги сменям, не знам точно колко ги нося, но не е малко.

# 37
  • София /Абсурдистан
Купувам онлайн вече всичко. Допреди да открия сутиените lisca , купувах предимно Триумф. Сега предпочитам тях. При добро търсене, може да се попадне на много добри промоции. Тези на Натурана също са хубави. Лично за себе си предпочитам на Лиска и без банели.

# 38
  • Пловдив
Ето такива са ми подобните, белият е най-"подобният", направо си е същият. Този го бях взела по-голям номер (42G, тоест 95G, та не става много за подскачащ спорт и по тази причина, но другите са си точни номера, имах още един бял, но не го намирам в претъпканите рафтове и чекмеджета.
Белия ш'зема да го изхвърля сега, тъкмо съм го извадила. Вече си поръчах същия зелен, един номер по-малък (85F) за да стяга повече, ако не - като свалим пет кила, тогава. Wink
Скрит текст:

# 39
Значи, не мога да ти опиша колко съм учудена Simple Smile аз от 20 години не смея да скокна и постоянно намествам - точно с този модел нямам такива проблеми.

# 40
  • Пловдив
Не изскачат навън с този модел, удобен е, просто се друсат повече в сравнение с други (от Некстдирект - "Shock absorber" и една тяхна собствена марка с подобна кройка или един тип модели на Триумф с малко по-твърда чашка). Grinning

# 41
  • София
Аз си купувам сутиени само от Никол. Единствено там има размер 65Е. За мое съжаление никъде другаде няма и съм спряла да търся. Дори сайтовете които споделихте започват от 70.
От Астратекс си взех веднъж и беше изключително неудобен. Приключих с тях, че с 3 деца не ми остават пари за изхвърляне.

# 42

това е любимият ми сутиен в последно време
също съм поръчала почти десетина
не само, че цената е чудна, има различни цветове, но и наистина добре държи с уговорката, че не тичам с него, а правя пилатес и го нося под всякакви дрехи
има много номера, просто се търси при различни търговци
взимам 80Д или 85Д - истинска разлика в размера няма

# 43
Аз не тичам, така и не се разбрахме с това тичане, но ходя на тае бо, много се подскача там.

# 44
  • По света и у нас
Най-удобните сутиени са ми от Виктория Сикрет. Единствено шарките не харесват достатъчно там, залагат на лелинските пеньоарски цветчета и това ме дразни, но се намират и хубави от време на време.
От БГ купих едни италиянски от Мола на зала Универсиада, бяха много красиви но не са толкова удобни. Качеството е супер обаче.
Последно в БГ намерих един магазин Лиска, май е полска или словенска марка - близо до бившия хотел Рила е магазинчето. От там си купих два сутиена с бикини комплект и един бански, много хубави, почти като Вики Сикрет, но даже по-готини. Нося сутиените с години, защото имам доста. Ако видя фъндъци по тях обаче ги изхвърлям.

Общи условия

Активация на акаунт