Сутиените

• 4 359
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
Къде в София,Пловдив,Варна  може да се намери сутиен тип дебели презрамки и сравнително спортен модел,нещо макс да облекчава гърба, да не се впива и без тия металните отдолу  ( лунички им казвам).

# 46
  • Пловдив
Триумф в моловете.

Банели се казват металните.

# 47
Много е важно моделът да отговаря. Разстоянието между самите чашки и местоположението на презрамките да отговарят на конструкцията на организма. Аз съм най-доволна от мека чашка, без подплънки, без банели, обхващаща добре гърдата отстрани, без да притиска или да раздалечава и отгоре на бордюра на чашката да има еластична лента, която прави чашката да прилепва плътно към бюста. Среден размер.

# 48
  • София
В последно време предпочитам такива без банели. Някои нямат такива отдолу, но имат отстрани и пак е неудобно за носене. Иначе взимам от Etam и Bul bel. Поръчвала съм и от Astratex, но предпочитам Etam.

# 49
  • Пловдив
И аз предпочитам без банели. За оформяне, ако е нужно, по-добре твърда чашка без банел.
Банелите трябва да ти пасват на фигурата, което е по-трудно от просто чашката и обиколката да ти паснат. Освен това не търпят като няма твоя номер, да вземеш по-голямата обиколка с предишната буква чашка - на мен поне ми се забиват под мишниците.
Изобщо някакви твърди неща в прилепнали дрехи не е работа. Wink

# 50
  • По света и у нас
Има едни модели без банели които са много хубави гладки, но не са спортни, за всякакъв случай са - имаше ги в мола на зала универсияда на първото ниво в един италянски магазин за бельо.

# 51
Понеже са затворили бра студиото в мол Парадайс, от два месеца си търсех ново място, където да предлагат 70D/E, пробвах марките и магазините споменати тук в темата и днес най накрая открих, в Триумф в мол София.

# 52
  • София
В мол София вчера видях магазин на марка, нова за мен - Tezenis. Страхотни сутиени с/без банели, имаше и оферта - всеки втори на половин цена. Аз нали съм завеяна, взех само един (мой тип - мека чашка, без банел), но се оказа изключително удобен, спя с него също. По принцип там купувах само от Етам, но тези са много подобни, в пъти по-изгодни като цена.

# 53
  • Варна
Преди пазарувах често от HM , защотоимаха моят размер E чашка.
Сега ги купувам от Lisca 100F. Нямам друг избор.
Винаги ми беше трудно да намеря D чашка камо ли нещо по-голямо.
Жалкото е , че всички сладки сутиени са все А и B чашки

# 54
  • По света и у нас
Я тези с големите чашки да споделят какво ядат, че правя едбо изследване.
Пиете ли студено или предпочитате топло?

# 55
Зависи какво - кафето и чая ги обичам топли, останалите неща студени, даже ледени. Боза мразя, газирано и алкохол веднъж в годината сигурно пия.

Ям животински продукти предимно, готвено, ориз със зеленчуци, в повечето неща слагам добре мазнина и сол. Тесто и захар ям рядко. Пържено също.

Аз обаче мисля, че сутиените стават все по-малки. В седми клас първия ми сутиен беше С, в 20-те минах на D, сега като гледам отивам към Е, а гръдната ми обиколка си е една и съща, с изключение на един период в ученическите години когато бях много слаба и болна.

При панталоните и блузите пък обратното наблюдавам - имам дънки и пуловер, които нося от седми клас насам. На етикета пише S. На по-новите ми дънки, които са със същата кройка и размери, на етикета пише XXS. Пуловера е 36, на по-нов пуловер със същите мерки пише 32.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 08:53 от Little Queen

# 56
В мол София вчера видях магазин на марка, нова за мен - Tezenis. Страхотни сутиени с/без банели, имаше и оферта - всеки втори на половин цена. Аз нали съм завеяна, взех само един (мой тип - мека чашка, без банел), но се оказа изключително удобен, спя с него също. По принцип там купувах само от Етам, но тези са много подобни, в пъти по-изгодни като цена.
Тезенис са много добри, но са само стандартни размери. Аз като качих някое килце, вече не се събирам в технире сутиени. Ако ти попадне, имат една серия ултра лайт - препоръчвам с две ръце.

# 57
  • София
Някоя от вас купувала ли си е сутиени от Sinsay?

# 58
Някоя от вас купувала ли си е сутиени от Sinsay?
Абсурд, ще получа обрив.
Китайско бельо съм, чела че даже е опасно.

# 59
  • пустинята Гоби
Чак опасно, аз си купих, харесва ми. Имам и Триумф, и китайско, ами доволна съм и от двата вида. Е на Триумф са по-добри, ама на доста други марки не са. Синсей не бих си купила, марката не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт