За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 172
  • 579
  •   1
Отговори
# 510
Ето ме и мен... аз пропускам срещата... все още не съм добре ... но за едно купонче тук, съм на линия.  Hug

# 511
  • v. turnovo
остава  някоя съфорумка да пусне нещо за пиене с мезенце,че аз съм малко невежа по тази част Embarassed

# 512
Ето, момичета, избирайте! Simple Smile))

Как сте, какво правите? Къде са половинките?

# 513
  • София
Аз също с удоволствие ще си пийна наужким едно коктейлче, че май наистина имам нужда от такова, пък в момента не мога да пия алкохол.
А...май това е причината за болестите, липсата на доза алкохол-откакто спрях да си пийвам вечер по чаша две винце или по една биричка, май почнаха да ме ловят всякакви вируси....

# 514
  • v. turnovo
Моята половинка е тук до мен,делим си компютъра ,че той играе една он - лайн игра.Малко сложно става,ама засега надделявам аз Mr. Green

# 515
  • София
Пък ние с моята половинка току що се скарахме яко-спорихме за ремонта, че не му било сега времето, защото нали сега трябвало да мислим за бебче...и му трябвало на човека спокойствие, все едно че той трябва да забременява и след това да стане дебел, пък после и да ражда. А...пита ли ме мене?!!!...Току що отиде да спи...Е поне ми се извини след скандала.

# 516
  • v. turnovo
То и ние покрай това бебеправене сме се изнервили.Даже сега и за компютъра се сдърпахме,така че ставам за 15-тина минути.

# 517
е поне не съм единствената дето се е сдърпала с половинката  Hug

# 518
Моят Веско пък нещо май се разболява... Sad Слабото му място е гърлото и пак го удари. Върна се от работа и заспа.. миличкия. Дано се оправи бързо.  Praynig

Е, момичета, нормално е да се посдърпате с половинките. Няма нищо по-естествено. Важното е, след това сдобряването... не се притеснявайте. Такива неща се случват. А и явно наистина сме доста изнервени всички в последно време. Трябва просто да се опитаме да сем по-толерантни и прощаващи. За съжаление жените трябва да сме по-меки.

Кати, и на нас ни предстои сериозен ремонт - 3 стаи основно - всичко от-до! Само хола остава, както е сега. Не ми се мисли... Разбирам ви много добре. Но моето скромно мнение е, че е добре ремонта да се направи преди да дойде бебчето. Но от друга страна зависи от толкова много неща, които понякога мъжете ни виждат по-добре, именно защото не са толкова емоционални, а по-скоро практични.
Стискам палци нещата да се наредят по най-добрия начин!  Hug

# 519
И аз се присъединявам към ремонтиращите вбъдеще - не знам как да нагласим нещата така, че всичко да стане по плам. Май няма как  Laughing

Само да ви кажа, че чатовете тук са забранени, има си местенце за целта (казвам го, защото ако прекалим, ще има метла от Модераторчетата Blush ) http://iskam-bebe-chat.hit.bg/
Влиза се с ника, с който сте регистрирани тук във форума Sunglasses

# 520
И аз постоянно питам защо не се ползва чата, ама отговор нямааа...
Влезна там и вися, вися, вися пък излезна - явно всеки така прави  Laughing

Исках да питам какво стана и с онова списъче, което следеше някаква бройка (някъде прочетох, че нещо с ученици е свързано или училище.... Embarassed вече нищо не помня - старост-нерадост). Много освежаващо ми действаше това списъче - мине се не мине и хоп бройката намалее, а към изредените именца се добави по още някое. В такива гадни седмици на суша (или почти ако не броим полубременните - fingerscrossed скоро полу-то да го няма) онова списъче ми идваше много добре. Пък да не говорим как съм се вкиснала напоследък. Постоянно си повтарям, че позитивната емоция е най-важна и още сума "гуру" дивотии, ама явно с времето нахитрях и не ми се отдава вече да се самолъжа Rolling Eyes

# 521
  • E-CLM & CH-VD
Здрасти, мацки! Има ли още купон или всички се разотидоха по леглата?  Rolling Eyes newsm78

Аз малко късничко се включвам, но си идвам с яденето и пиенето  Laughing Mr. Green hahaha

Картофена салатка, яйца с хайвер, риба тон на скара, малко винце  Mr. Green, сокче за бременните, и фъстъчки, от калоричните  Twisted Evil

# 522
  • v. turnovo
Ей на това му викам аз купон- хапване ,пийване Blush.Ама всички диети отидоха на вятъра  chef

# 523
аз повръщах.и сега отивам да ям хич не съм за купон Tiredпазя се за утре

# 524
  • v. turnovo
туй твойто повръщане ThinkingУтре всичко ще си изпееш Crossing ArmsХайде почивай тази вечер,че утре дълга се очертава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт