За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 204
  • 579
  •   1
Отговори
# 495
и кво ся за цяла седмица само аз с мойта бледа черта ли бе Crossing Armsееееее то тва си е излагация направо

# 496
Хей Мушмороче само така скарай се малко за да започне най-сетне дъжда от двете черти... Пък дано ти си ни на къдем...

Абе има надежда, все пак има още цели два дни!!! Laughing

# 497
  • виртуално
Аз не смея да направя отново тест. Ще се пробвам във вторник сутрин, защото след това съм на повторен преглед. За сега положението си е същото - няма лелка  Praynig

# 498
  • София
Добре де, мацки, имам един такъв въпрос: тоя моя М, от какво може да се получи това удължаване? Теста ми е  EFN, няма лелки, няма роднини, корема вече не ме боли (почти)......
явно нещо на хормоните ми им се е позавило свят и сега се щурат насам-натам.... и ми объркват цялата картина! smile3516
Моята лекарка ми каза да меря Т и да правя тестове за О поне 3 месеца, за да се придобие някаква картина, защото аз досега не бях наблюдавала подробно сигналите на тялото си като Т, ЦС, болки и т.н....
А се обичаме luvbed сериозно от 2 месеца, ама пустите му "специални" дни- май все ги пропускаме! smile3515
А и май трябва малко и килцата да ги посмъкна, че тая зима....абе, понатрупаха се пак smile3511
Ама какво да направя, като понякога от нямане на какво да правя и си мисля, че съм  newsm22 и все си кльопкам по нещо eat
Защо ли така в последно време Ц ми превърта?
При вас как е? Какво мислите, все пак? smile3506

# 499
Madame_V  аз не виждам оволация.може да пуснеш едни хормонални да видиш как са ти

# 500
Мадам В посъветвай се с гинеколог за хормонални изследвания. При нередовен Ц е добре да се направят такива. Аз имах такива проблеми преди години и след приемането на оргаметрил се оправих.

# 501
  • София
ами да, доки ме посъветва да си направя за да види как са ми хормончетата и аз бях решила да е този месец, че нали се правят в определени дни на Ц, ама пусто като не ми идва newsm12 и не знам какво да правя? newsm12
освен това се чудя тук в Сф в коя лаборатория да си ги направя, а още не съм си сменила личния да е в Сф, въпреки че от вече 6 год. живея тук, за да ми даде направление, че със сегашната е особенна ситуация, абе...сложна е моята.....
Вие къде сте си правили? Колко пари ви излязоха?
Трябва да се заема сериозно с това, обещавам! newsm10

# 502
Бих ти препоръчала Кандиларов за лаборатория Simple Smile
Мушморок, според мен е нямало ову на 25-ти ден - температурите след това са непостоянни, има чести спадове.. newsm78
Друго, което забелязах, е че в началото на цикъла и сега стойностите ти са едни и същи...
Док сигурен ли е че няма киста или нещо друго, което може да дава фалшиви положителни тестове?
Ако се окаже че си бременна, ще си жената-чудо, да знаеш Grinning
 Hug

# 503
еми доктора каза да не меря температурата защото не било точно и не миже с моята поликистоза да им се вярва.аз си има кисти но каза че има и някаква течност която не се вижда какво е и че след една седмица ще стане ясно дали може да става въпрос за бременност или е друго.

# 504
Stef,тя мушморока си е "чудо на чудесата",така че нищо "чудно".
Момите,от мен приятен уикенд.Аз се изнасям до неделя в любимия.Предупреждавам,че като ви знам какви сте,току виж ми цъфнат двама агенти на вратата да ме изкарат за косището.

# 505
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Хей,Стеф Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Hug Hug Hug Hug Hug
Много си мила,и аз много много ти благодаря .   Ти си  newsm74

# 506
Кате, хубав уйкенд ти пожелавам Hug
Гери, за нищо мила, радвам се че съм ти била полезна Blush

# 507
  • София
Абе аз бях обещала да не пиша, ама айде. Мушморок, ти какви тестове ползваш, защото съм чувала за едни мисля, че бяха Клиър Блю, които са професионални-малко по-скъпички са, но давали точен резултат. Може да пробваш и с тях, а щом ти са положителни твоите тестчета, значи има голяма надежда да си бременна....Между другото, тук във форума съм чела, че на някои момичета им отчитало чак към втория месец.

# 508
  • v. turnovo
Ей,мацки,голяма скука тази вечер,всички са на срещичка.Може ние тука едно виртуално купонче да спретнем,какво ще кажете

# 509
аз съм за  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт