За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 170
  • 579
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Аз съм тук Mr. Green
Мушморок, нищо не казвам, само стискам палци Peace
И аз се скарах с мъжо, не ме пуска сама в София за цветната снимка Confused

# 526
  • v. turnovo
Голди,мъжа ти не може ли да дойде с теб да не си самичка,тъкмо ще ти е за кураж?

# 527
  • Бургас
Никита, ми той държи да дойде с мен, аз искам да отида сама Rolling Eyes

# 528
  • v. turnovo
Вие си решавате,ама може би ще ти е по-леко,ако след манипулацията е до теб.Пожелавам ти успех и добър резултат,каквото и да решите Hug

# 529
  • Някъде там...
Голди, аз ходих сама на цветна снимка, но по неволя. Много ми се искаше да е с мен за кураж.  Laughing
В интерес на истината от всички жени, които "се снимаха" онзи ден, само аз бях сама...
От самата цветна снимка не се притеснявай - аз умрях от страх, а се оказа че не е имало за какво да се притеснявам.

# 530
  • E-CLM & CH-VD
Мушморок, това твойто повръщане, да не е като на Катя повръщането, а?  Sunglasses Mr. Green

Никита, сега му е времето да хапваме.   chef

Голди, а ти защо не искаш половинката да е с теб? newsm78

# 531
Кокони,да ви пожелая приятен уикенд и повече усмивки,грейнали над положителни тестове Party Laughing Hug
Мушморок,утре ще те лекувам да знаеш - никво пиене,само минерална вода Peace Crossing ArmsЗаредих батерията на апарата bowuu

Предложение за следващо заглавие имам аз Mr. Green

Усмивките ни греят вече,над положителното тестче...

Hug

# 532
  • София
Айде бе, софийски поспаланки-няма ли някоя да се понадигне от леглото, пък да пусне някоя снимчица-да ви видим кви сте фурии били снощи. Ама големи егоистки сте, тъй да знаете!!! Naughty

# 533
Ами добро утро и от мен, аз съм от Варна ама като няма кой да се разпише толкоз рано ще го направя аз Simple Smile явно другите Варненски мами не са стигнали още до PC-то. Вече съм сготвила така че денят ми няма да е зает с домакинска работа, макар че на мъжо не му подейстава добре моето ранно ставане в 06.45 Simple Smile Joy
За жалост обаче май бебо няма да е и тоя месец, макар че отбелязах 5 дни закъснение  Sad, боли ме корема вече едвам седя Tired
Айде лек и весел ден от мен на всички   bouquet

# 534
Добро утро!
И аз чакам снимки от срещата  Rolling Eyes аз днеска съм втора смяна на работа ужас  Confused
Голди виж да се оправите с мъжа за отиването в София!
А аз с моята полвинка са скарах пак за идването му на Великден нямали да го пуснат от работа  #2gunfire аз неговата шефка само да я сбарам  #2gunfire зради нея толкова неща сме изпусналиииииииииииииииииииииииии  #2gunfire
Както и да е нов ден,нов късмет  Hug
Аз ще влизам в банята и ще ходя на кафенце,като съм се върнала искам да виждам положително тестче   bouquet
Мушмурок да знаеш ,че си многооооооооооо съмнителна  Laughing

# 535
Здравейте ! Сварих и аз да се запиша в тази седмична тема.Късно , ама , все пак ....
 Честито на всички , които са видели двете чертички!
 Добре дошли на новите момичета.
 Аз този месец ще си чакам лелката /Трябва да дойде около 25 -26 март/ И после се включвам в надпреварата за ловене на яйцето!
  desiniko, болките в корема и кръста  не означават , че непременно ще ти дойде. Често те са симптом на бременност. Когато забременях първия път имах болки , като , че ли всеки момент ще ми дойде , дори си бях сложила превръзка. Бях убедена , че не  е е бременост , заради ужасното усещане , че  до час  ще ми потече , но .... девет месеца по- късно се появи сладката ми дъщеричка.

# 536
Добрютро и  хайде лека нощ smile3507 smile3507 smile3507

# 537
защо лека нощ бе Марина  Thinking

# 538
  • На брега на морето
Добро утро момичета , желая ви страхотен уикенд изпълнен с много усмивки, радост и любов.
 Мушморок, съкровище пожелавам ти това повръщане да е от онова " хубавото" Mr. Green , дето всички много му се радват след това.
 голди успех мила стискам палци, да знаеш сигурна съм че нещата ще се наредят по най-добрият начин baby_neutral
 хайде мацки навън времето е страхотно, от рано се усмихва слънцето значи днес е ден само за хубави новини и много ама много усмивки Joy
 Прегръщам ви всички Hug

# 539
Здравей мили момичета,

Ето една ранобедна софиянка. Много се радвам, че вчера имах щастието да се запозная на живо с много сладки момичета - беше ми изключително приятно на срещата. Всички са страхотни!!!
Подърдорихме си добре, посмяхме се, хапнахме, пийнахме както си му е реда и после кой от къде е!!!

Разбира се, че има и ЕДНА снимчица от мен /в неподходящ момент паднаха батериите/, другите от Стелето след Пловдивската среща...

Хайде един приятен уикенд и от мен и не пропускайте да вписвате във форума двучертичковите тестчета...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт