За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 168
  • 579
  •   1
Отговори
# 540
  • v. turnovo
Добро утро!Ей,големи сте сладуранки Heart EyesПочивайте днес и утре,че може да сте се преуморили снощи.Аз след малко потеглям за тепетата,оттам за родното Търново,така че ще ви изчета чаааак в понеделник вечер.Хайде като се върна много бройки по две чертички да има Peace

# 541
  • София
Браво на вас усмихнати веселячки. Като гледам добре сте си изкарали-салатки, коктейлчета-супер...Много сте ми сладки...Айде дано и ние довечера да си изкараме добре, макар че аз ще съм само на салатки и сокчета  Sad, ама те другите ще пийнат по едно и за мен... Grinning

# 542
Добро утро и от мен мацки! Така ми се ще и на мен някоя такава срещичка........

Голди напълно те разбирам за цветната снимка мила. Аз мисля, че ако и на мен се наложи да правя такава и аз ще искам да съм сама, незнам защо, но така си мисля.  Стискам ти палци нещата да се наредят за теб така, както ги искаш. Според мен всичко ще е наред и притесненията ще ти отидат на вятъра. Смело момиче си и те поздравявам. Hug

# 543
Браво на купонджийките !Мнооооого сте готини.

# 544
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
ДОБЪР ДЕН И ОТ МЕН,ЗАБАВЕН И ПОЛЗОТВОРЕН УИКЕНД И ОТ МЕН,
ДАНО В СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЧНА ТЕМА ДА ИМА ПОВЕЧЕ  EFP
А АЗ ДА ВИ СЕ ОПЛАЧА СЕГА СЪМ НА РАБОТА ,А ВРЕМЕТО ТУКА Е  newsm74,АМА НАИСТИНА Е newsm74
ИСКАМ НА РАЗХОДКААААААААААА,
НА ЗЕЛЕНООООООООООООООО,
А МОЖЕ И ПО ПЛАЖА,АМА ДНЕСКА САМО С ИСКАНЕТО ЩЕ СИ ОСТАНА smile3515

# 545
Не си единствената дето е на работа споко  Hug #2gunfire

# 546
  • Бургас
Здравейте, сладурки!
Ама страхотни хубавици са се събрали тук; блазе ви за срещата Heart Eyes
Мерси за хубавите думи Blush Не знам защо искам да съм сама, може би да не ме вижда мъжо хленчеща, защото мразя да се чувствам безпомощна Rolling Eyes; някакси, ако е лош резултатът, искам да си го преболедувам сама, да не товаря и друг. Майка ми, обаче, също като мъжо е категорично против да съм сама. Тя преди години предпочете да отиде сама на ЯМР и и е станало лошо след резонанса и сега казва, че триста пъти е съжалила, че не е пожелала баща ми да е с нея. Та май ще ме надвият Confused
От мен засега толкова, че ме чака редовното съботно чистене, после малко разкрасяване Flutter и следобед съм обещала на дребния да го водя в парка до нас да кара колело. Мъжо се занимава с годишно приключване днес, но се надявам да успее да се присъедини към нас в парка.

# 547
доброо утрооооооо
как сте мацки.аз видях снимката и от нея разпознах само Румити и Елпет-много сте сладки.
ама тия двечките как са се барналиии Mr. Greenвсе едно на бар ще ги водят Joy
искам още снимкииии и да разправяте

# 548
Добро утрооооо!!!
Много сте ранобудни бе, девойки!!!
Снощи беше страхотна вечер!!!  bouquet Момичета, всички сте страхотни! Hug Hug Hug
Весели почивни дни от мен! Hug
Пловдивчанките - весело изкарване довечара и . . . умната!!! Mr. Green Heart Eyes

Последна редакция: сб, 24 мар 2007, 11:58 от pretty

# 549
  • София
Здравейте и от мен! Добро утро няма да казвам, защото половината ден мина, но ще ви пожелая страхотен и емоционален уикенд и да ви се случат само хубави неща!
Аз днес се събудих по навик в 7, после в 9 и пак съм заспала smile3507, та допреди малко. След това последва едно хууубаво събуждане luvbed и сега ми е едно отпуснато...пия си кафенцето и ви гледам какви сте ги натворили от снощи newsm03
Днес ми е ден 41, още не ми е дошло, нямам вече и никакви болки.....и не знам какво да правя? smile3506
Чао ви засега, по-късно пак ще се включа! newsm53 newsm51

# 550
  • E-CLM & CH-VD
Марина, какво си правила цяла нощ, че си лягаш по никое време?  newsm78  Heart Eyes??? А??  Mr. Green

Голди, по-добре да дойде съпруга ти. Все ги пазим тези мъже, а уж трябва да са ни опората те на нас  Twisted Evil Нека види половинката ти на какво се подлагаш, пък да видим после дали няма да кандиса за неговите си изследвания Crossing Arms Поздрави на моренцето!  Heart Eyes Как ми се разхожда и на мен в морската... Confused

Мушморок, направи ли тестче днес?  Wink Може да ти покаже 2 тлъсти дебели черти  Mr. Green

Мадам_В, утре май ще правиш тестче?  Mr. Green Да докладваш резултата, поне да завършим седмицата с + тестче!

Хубаво сте си изкарали снощи. Ама дайте още снимчици де, скръндзи такива  #Cussing out, ние, които не можем да дойдем на срещичките, поне да изплакнем очи Shocked! Нещо танци-манци нямаше ли?

# 551
  • София
Какво става тука бе, къде сте потънали всички??? newsm78
Вие видяхте малко слънце и всички забегнахте...
Аз пих кафенце със Стелито и Никита-те вече са в Пловдив...нали и ние довечера сме на срещичкаааа.... Joy. Ама голяма суша е настанала в тоя форум...Я не се крийте!!!И няма ли някой да се похвали с  EFP, че да има повече поводи за празнуване довечера...

# 552
  • София
Май сама ще си пиша днес тук  Mr. Green, но с риск да стана досадна само ще споделя нещичко...Преди малко гледах "Такъв е живота" по БТВ и така се разчувствах, че не можах да се сдържа да запиша едно мнение ...Като ги гледах тия малки човечета и тези щастливи майки, чак очите ми се просълзиха. Зададох си въпроса, дали и аз някога ще мога да изживея подобно щастие  Cry. Не че им завиждам, или ако е завист е напълно благородна. Но това да видиш малкото същество, което е било почти година вътре в теб-близо до сърцето ти, да можеш да го докоснеш, да го целунеш и прегърнеш...мисля, че това е най-съкровения миг в живота на една жена и искрено ми се иска да вярвам в това, че нито една от нас няма да бъде лишена от него, от възможността да дари живот и да стане майка. Пожелавам както на себе си така и на всички вас много скоро да започне и нашето вълшебно пътешествие по пътя на бременността до първата глътка въздух на нашите бебчета и след това първият им детски плач, който ще ни направи най-щастливите жени на света... Heart Eyes
Май много се разчувствах, но наистина ми става много мило, когато гледам това филмче.

# 553
  • София
И аз гледах предаването и трябва да ти кажа, че съпреживявах всичко, което се случваше там, на малкия екран! Дори когато на онази мама с многото лунички по лицето  newsm03, й извадиха бебчето от корема и когато сълзи от радост се стекоха по лицето й, ако щете ми вярвайте, но и от моите очи излязоха сълзи- на умиление към малкото набръчкано човече, чиито живот току-що започваше, на радост към щастливата мама и на желание това прекрасно събитие да ми се случи съвсем скоро и на мен! newsm17 newsm17 newsm10
Сигурна съм, че скоро това ще се случи на всички ни! Трябва да вярваме в себе си и да бъдем силни! newsm10  smile3501

# 554
Привет и от мен мили момичета кокичета  Hug
Искам да благодаря за срещичката снощи - всички сте прекрасни  Hug и много се радвам, че се запознах с вас  Hug Беше ми изключително приятно   bouquet
Пожелавам също толкова весело изкарване и на срещата в Пловдив  Wink
Много се радвам, че го има този форум - чувствам се много добре с всички вас мили бъдещи и настоящи бремелинки от форума! Целувки

Goldie: Миличка, разбирам те защо искаш да отидеш сама, но може би ще ти е по-леко ако имаш подкрепата на мъжа ти, който те обича  Hug Ще видиш, че резултатите ще са отлични  newsm10

Последна редакция: сб, 24 мар 2007, 19:18 от DesiT

Общи условия

Активация на акаунт