За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 149
  • 579
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
здравейте.за първи път се осмелявам да пиша(досега само четях и доста понаучих от вас Laughing).Искам да ви попитам-значи трябваше да ми дойде на 16.03 т.е. закъснява ми(само с 3 дни де Embarassed) ,правих два теста за бременност и двата отрицателни Sad.Та въпроса ми е ако отида на преглед в събота(9 дни закъснение) дали ще може да се види нещо,ако има какво да се види разбира се.Благодаря ви предварително и се радвам че ви има-много сте сладки,пожелавам на всички успех в бебеправенето:)

# 46
  • виртуално
Имам един глупав въпрос  Embarassed: на тестовете Sure Check кога трябва да отместя капачето- веднага след като капна или след 5 минути

# 47
Здрвавейте!Честита течичка,много е хубава,дано се напълни с много положителни тестчета!
Данибейби добре дошла   bouquet ама скоро към отчетени не като мене тука да кистеш!
При мене новото е ,че бях на шопинг терапия и ми е екстра,а утре ще ходя малко на козметик  Rolling Eyes че нещо изпадам в депресия ,а в това хубаво време не е желателно!
Мушмороче чакам с нетърпение да се върнеш от доктора с най-хубавите вести!
Ех  и аз искам да отида на някоя среща,ама сега нямам възможност  Cry
Айде да не ви досаждам приятен ден на всички и момичетата дето имат бледи черти ,утре да са ярки  Mr. Green

# 48
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте от мен  smile3507

Дани, добре дошла! И успешна борба с прогестерона!!  smile3525

Аида, записвам се отсега в твоя списък smile3523

Пепинка newsm53, радвам се, че отново си тук!! И че заедно ще гоним лелката  smile3513

Дидиди, разгледах ти снимките, много са хубави!!!! С какъв фотоапарат снимаш?  smile3509

Аzade, дано бледата ти чертичка потъмнее много!!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Деси, чудесно е че приемаш нечаканите гости толкова философски!  newsm81

Стеф, и на теб успех утре на прегледа!!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Захаросана, дано да се е получило и да сте уловили яйцето!   fertilization #Sniper

Мадам В, защо не направиш едно тестче, така, че сънят ти да се реализира???  EFP

Дара, благодаря за хубавото пожелание!!  newsm51 Но защо не включваш и себе си в него? newsm53

Рошко, браво за изпита!!!!!  newsm74  А от какво си болна???

Румито - едно тихичко честито!!!!  smile3521

Мушморок, какво каза доки???  doctor

Рапунцел, колко дни ти закъснява?  newsm12

Морги, благодаря за пожеланието, но аз не съм на преглед... сигурно си имала предвид Мушморока newsm78 какво става с твоите дела? Има ли шанс да се стигне по хубав край или се заплитат нещата?  smile3529

Диме, успех с борбата с килограмите!!  box #Sniper bash Да ни държиш в течение за резултата!

Верич, дано да закриеш седмичната темичка с най-хубавата новина  EFP

Голди, успех със снимката. Как е малчо? Ще предприемете ли нещо срещу безотговорността на баща му? (надявам се,въпроса не е прекалено личен - ако е така, не отговаряй smile3505

Тами, здравей и добре дошла, ама като гледам, няма да се задържиш много-много тук  smile3521. Ако искаш си пусни кръвен тест, за да си по-сигурна. За 9 дни закъснение би могло и да се види нещо, въпреки, че се счита, че след най-рано след 10 дни закъснение се вижда точицата...  newsm12

Ето малко витамини за бебеправещи и бебечакащи

# 49
  • виртуално
закъснява 7 дни

# 50
Ох и аз се моля да ме зарадва Блага вест, закъснява ми 3 дни:) сигурно смешно Ви звучи...ама в събота  правих тест и беше отрицателен:( Sad
Стискайте ми плаци!!

# 51
desiniko я без тъжни лица  Hug ако сега не е станало другият месец ,ама докато не дойде надежда има  ,а ти рапунцел прави ли тест 7 дни си е много

# 52
Вес, знаех си, че някъде съм се объркала. Сори  Embarassed Като четях се опитах да запомня и да напиша на всеки по нещо, ама... явно не се е получило съвсем добре.  Whistling
Иначе, за нещата при мен... мноооого бавно върви всичко. Търпение му е майката! Благодаря, че си се сетила и благодаря за витаминките!   bouquet  Hug

# 53
  • София
Та въпроса ми е ако отида на преглед в събота(9 дни закъснение) дали ще може да се види нещо,ако има какво да се види разбира се.

Аз отидох на 10тия ден и се видя точица, вижда се с вагинален ехограф, с другия не (или поне трябва да е мнооого добър). Успех!  Peace

Рапунцел - на теста пише кога. Мисля че се чакаше но и да го отместиш едва ли е фатално, но по-добре изчакай (аз поне изчаках)  Peace

# 54
desiniko я без тъжни лица  Hug ако сега не е станало другият месец ,ама докато не дойде надежда има  ,а ти рапунцел прави ли тест 7 дни си е много
Подкрепям напълно Peace
Рапунцел - ако не си правила тест - време е, стискаме палци!!! Praynig Praynig Praynig
desiniko - за теб, мила също стискам палци - не забравяй, че до като няма лелка - има надежда!!! Hug

# 55
Veri4: Стискам палци за 25.03. - дано зарадваш всички ни и най-вече себе си с  EFP
tami1111: Добре дошла в отбора  Hug Стискам палци още този месец да се преместиш в отчетни. Доколкото аз знам след 9 дни закъснение се вижда точица.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover да се похвалиш в събота, че сте видели с доки една хубава точица  Peace
Рапунцел: Мила, дано още 240-250 дни да ти закъснее  smile3521 Иначе няма значение кога ще отместиш капачето  Wink
Hri, Nikkita, anita7 Този месец пак заедно ще ловуваме и ще чакaме с трепет да видим  EFP
desiniko: Стискам палци да видиш двете чертички  EFP

# 56
Bec - снимам с Панасоник - LZ3. Много съм доволна от резултатите. Евала - страхотен е! Laughing

# 57
  • виртуално
Правих тест в събота и беше  EFN,но отместих веднага капачето и сега се чудя дали е трябвало.
Днес ще си купя още един и ще се тествам утре сутрин

# 58
  • София
Рапунцел,стискам ти палци!
Хайде да повлечеш крак Peace

# 59
По принцип се пускат капките урина и се чака колкото трябва, тогава се отваря капачето.
Но според мен резултатът не зависи от дръпнатото или недръпнатото капаче.
По-скоро е направено с цел да има елемент на изненада Crazy

Общи условия

Активация на акаунт