Частни училища -информативно - дискусионна тема- 67

• 41 684
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
На Екатерина Ненчева във Витоша, сега там мисля беше Константин-Кирил Философ.

# 616
  • София
Дори не знаех, че са се преместили, но ако трябва да залагам за района, ще е жилищна сграда Simple Smile

# 617
  • София
Мне, училище ще е.
Скрит текст:

# 618
Преустрояват сградата на Константин Кирил Философ.

Когато ходихме там на интервю ни казаха, че на Е. Ненчева тече строеж на нова сграда на ККФ, която ще е готова до 2 години.

Сега ККФ са пак във Витоша, но на едни забутани улички, на които не им запомних името.

# 619
На Екатерина Ненчева се строи новата сграда на BSS - тя ще е за 1-4 клас. Сега те са заедно с детската градина две-три преки по-нагоре.

# 620
  • София
От ТР става ясно, че инвеститор е фирма, свързана с BSS.

# 621
Какво е това училище ККФ?
Вчера го чух за пръв път и днес сте го споменали в темата.

# 622
Моята девойка е приета в Апостолов. Другата седмица чакаме резултати и  от АК. При всички положения съм щастлива и спокойна, че няма да играя хорото НВО. С чиста съвест ще взема всичките дни по семейни, които ни се полагат  ( преди да са ги отменили) и ще заведа детето някъде далеч, където думата НВО не съществува.

# 623
  • София
Заяц, поздравления! Пожелавам едно спокойно лято, щом решението е взето.

# 624
rainy..., ще изчакаме и  АК и ако по някаква случайност е приета там сама ще трябва да реши.

# 625
В ККФ подчертаваха на всяка втора дума, че двете училища  - тяхното и Британското- са на един и същи собственик. Признавам,  не съм проверявала ТЕ, защото ККФ не беше училището, което търсехме.
Така че има някакъв смисъл част инот двете да са в една сграда

# 626
  • София
Добре де, те къде се помещават в момента, при положение, че на сайта им стои адресът на текущия строеж? И колко деца има изобщо в това училище?
ПП: 6 явили се деца на НВО през 2024-та с резултати малко над 40 и по двата предмета? Ужас.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 22:54 от Red

# 627
Здравейте, някой знае ли кога започват и приключват ПУК на Архимед?

# 628
Здравейте, някой знае ли кога започват и приключват ПУК на Архимед?
Тази година бяха ноември и получихме резултати няколко дни по-късно.

# 629
Аз разбирам въпроса по-скоро от кога до кога са занятията и кога е лятната ваканция? В договора трябва да пише точно.

Общи условия

Активация на акаунт