Живот на кантар - тема 2

• 36 638
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • Някъде там
Все още не гледам, но тези правила с това манипулиране никак не ми харесват.

# 451
Тези, срещу които яде, не бяха ли от другия отбор? После врагът щеше да има предимство, така ли е? Да кани той.
Вече с Барби не яде. Елиминира сините май.
Ох, ужасно се натъпка. Не е правилна тази стратегия. Дано не отпадне сега.

И срещу Тодор от нейния отбор яде, а там даже беше нещо много калорично, над 600 калории.

# 452
  • На Изток от Рая
Марчето изби рибата, до тук само Славко е свалил по-голям % от нея. Като гледам по колко малко свалят няма да се учудя Миглена и да е качила

# 453
Това с асансьора беше интересно.
Но това с кулата е пълна гавра и простотия.

# 454
Освен кг-ми, защо не им мерят и обиколки? Често не се отчита спад в кг-те, но в обиколките има намаляване.

# 455
Милите, колко са нещастни от показанията на кантара! Ама то 1,5 кг. на седмица значи 6 кг. на месец и 72 кг. за година. Това е супер резултат според мен, важно е постоянството.
Някак нереално е да очакват да свалят по 7-8-9 кг. всяка седмица. Освен това когато тренираш, мазнините се заменят с мускули, които тежат повече.

# 456
  • На Изток от Рая
Освен кг-ми, защо не им мерят и обиколки? Често не се отчита спад в кг-те, но в обиколките има намаляване.
100% на обиколки са свалили повече отколкото на килограми тази седмица, но за жалост това е състезание за килограми

# 457
Ха, никога не съм пришпорвала нещата.
Няма за къде да бързам. Плюс и разбрах, че по-добре бавно да свалям, а не бързо.
Ако трябва да избирам да сваля бързо 10 кг и да ги върне срещу това да сваля 10 кг за 5 месеца и да не ги върна, избирам второто.

Днескашното ще гледам утре.
Чета ви, похапват си някои явно.

Ех, на мен като ми казаха как съм на крачка от диабета, първото нещо което направих е да си купя баклава.
Прибирам се, ям и рева. Влиза майка и пита  какво става - През сълзи и с пълна уста викам - лекарката каза, че съм на крачка от диабета и реших да се наям с баклавичка за последно.
Тя прихна да се хили, аз ревнах още по-силно.

# 458
Червените май са се справили по добре.
Трябва да има равновесие в отборите все пак

# 459
Ох, милите, колко са разочаровани.
Тошко 4 кила е метнал надолу.
Чакам с нетърпение мадамата с петстепенното меню какво ще покаже . Другите стриктни, и с по килце 😄, грамчета.

# 460
И на мен ми се струват съвсем добре свалените килограми. То ако ставаше така-всяка седмица по 7-8-9 кила...
Аз съм отслабвала с по 1-1.5 кг на седмица и след 3 месеца бях -18.
Не можах да ги задържа де, това все ми куца.

# 461
Яд ме е, че се разочароват от себе си, а всички са свалили. По хлътванията на коремите им си личи, че има загуба на обем, но уви, това не се взема предвид.

# 462
Тази водещата е като злобно куче, много ме дразни.
Иначе моята фаворитка Мария (съдейки по анкетата, аз съм единствената ѝ фенка 😃) показа отново, че нейната система парадоксално за всички работи отлично.
Единствено тя не подхожда емоционално към храната, не се поддава на манипулациите на предаването и има собствена позиция.
Например още на първата закуска всички много се стреснаха от килограмите си и минаха на краставици, други пък се изкушаваха от вкусотиите, а само тя си позволи да опита от всичко, каквото и харесва, без вина, с идеята да си го “приспадне” после. Това е нещо, за което от предаването я порицават, че не спазва правилата и режима, но всъщност е много работеща стратегия, която позволява на човек да не спира любимите си храни и да е в добра форма.
Същото нещо направи и в предизвикателството с имунитет - хем си спечели имунитет, хем си хапна вкусна храна, хем си спечели имунитет. Уважавам много хора, които умеят да мислят стратегически.
Казвам ви го като трениращ човек - Мария ги е усетила нещата и затова и се получава.

# 463
И аз точно това тръгнах да пиша. Не зная дали си внушавам или свикнах с визията им, но всички ми се струват някак по-прибрани, вече не са така разплути.Струва ми се, че са се стегнали всички.

Един пример за кг/мерки - в училищна възраст преди началото на учебната година мерех всички есенни дрехи на сина ми да видя какво има за допълване. И една есен - при +1кг(мерех го, защото им искаха здравна профилактична карта), се оказа, че едните дънки са с около половин педя широки на кръста, , някъде 6-7 см минус в обиколка. Цяло лято навън плуване, "на лостовете". Така че наистина са важни обиколките, не само кг, даже кг могат да заблудят.

# 464
Казвала съм, че Мартин ми е много симпатичен. Много е миловиден и добродушен, а тези трапчинки ме разтапят Heart .
С нетърпение чакам гурме дамата.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 21:50 от Лятo

Общи условия

Активация на акаунт