Живот на кантар - тема 2

• 36 473
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
  • На морето!
Ванко е страхотен!
Мария ми е също като бременните пушачки, които измислят абсурдни оправдания, за да не спрат цигарите поне по време на бременността.

# 16
Благодаря за темата.

Защо двама са си тръгнали?
Гледах предаването от вчера.
Утре ще гледам от днес?
Изоставам, знам.

# 17
Благодаря за темата.

Утре ще гледам от днес?
Изоставам, знам.
Един се отказа

# 18
Оо нова тема имало Благодаря.
Симпатизирам на всички,но най може би на Анна,Мартин,Славко

# 19
А защо се отказал?
И кой друг отпадна?

# 20
  • Някъде там
Благодаря за темата.

Утре ще гледам от днес?
Изоставам, знам.
Антонио си тръгна по собствено желание.
Болели го краката, не се чувствал на място и прочие. Слаба воля и психика по скоро, защото лекар каза, че няма проблем с крака, заради който да не може да продължи .
И отпадна Деян.

# 21
  • Наблизо
Хареса ми епизода,въпреки че смятам тренировките за една идея по-хард отколкото някой с обезитет може да понесе без да се контузи.
Жалко,че не могат да плуват.За мен е най-добрият спорт.
фотографката обаче добре обясни защо Дидо трябва да си тръгне.Човекът е свикнал да му примъкват и отмъкват жените и те разбира  се не искат да заместват жена му.

# 22
Благодаря за новата тема!
Може ли да ми дадете линк към визитката на Деян? Много ми беше мил, когато се обърка като се представяше.

# 23
Благодаря за новата тема.

Моят фаворит за сега е Мартин, но като цяло симпатизирам на всички ( освен на леля Мара- няма по- голямо доброутро от нея, толкова ги разбира нещата, че сигурно ще започне да прави режимите на другите скоро😂).

Интересен ми беше разговора днес между Тодор и другия участник от синия отбор, още не им помня имената на всички. Та този от синия отбор обясняваше как заради децата си има много изкушения и ми беше странно как ако за него този начин на хранене е вреден, защо е окей така да храни децата си. Темата беше и подобна при две от дамите след това.

Цялостно смятам, че при някои от тях, например Ани, това хранене е начин за справяне с емоционални травми. Доста от участниците имат нужда от психолог, за да може да отработят защо “изяждат” проблемите си.

# 24
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема!
Може ли да ми дадете линк към визитката на Деян? Много ми беше мил, когато се обърка като се представяше.
Ето. Hug

# 25
Сега попаднах и благодаря за темата.
Мисля че можеха да дадат повече време на участниците, а не да отпада някой още първата седмица.
 Деян изглеждаше много разочарован, защото тъкмо се надъхваше и добиваше някаква увереност и го отстраниха.
Иначе фаворити са ми Славко и Анна.
Харесва ми положителния заряд на предаването и това, че участниците изглеждат доста стойностни хора, няма пошлост и простотии, а съвсем нормални човешки разговори.

# 26
  • София
Анита ще ги остави без стави, редува скачане и клекнало положение. При Ванко е по-разнообразно и им е голяма подкрепа.

Още гледам, от вас разбирам, че Деян е отпаднал, жалко, той тъкмо започваше да се мотивира.

Аз обичам в такива предавания да има няколко в началото, за които не ти е жал, които не могат да готвят, да танцуват или да пеят. Затова и нямах против Мария и Антонио, очаквах да са първите двама отпаднали и всички други да имат поне три седмици вътре.

# 27
  • Телиш/Плевен
15 000 лева ще спечели този от отпадналите, който на финала е свалил най-много.

# 28
  • Пловдив
Можеше да не елиминират тази седмица, след като се отказа един. Жалко за Деян.

____

Мария казва "абселютно", с Е. Не бях чула жив чиляк да го употребява.
"Цифра" мен не ме дразни, даже се кефя, когато някой каже "цифра" там, където всички в последно време се стараят да казват "число".

# 29
На мен ми се причу "абсИлютно", което съм засичала при хора от ловешкия/троянския край, та се чудех как го е прихванала в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт