Отговори
# 435
Веднага те редувам.
Дано има усмихнат Ферит.

# 436
# 437
Изпращат Ферит някъде. Да не би в казармата?

https://x.com/Gull_41_/status/1904643524118954349?fbclid=IwY2xja … AMOJPopUIY3uoszfw

# 438
Хах то началото на сериала на трети сезон приличаше
 на реала остава и казармата да му копират на момчето.

Казват ,че Ферит отива да вземе Халис.

# 439
Аз съм безкрайно щастлива от сцените на Суна и Абидин в 99-ти епизод! Най-любимата ми сцена е когато двамата се разхождаха край Босфора и гледаха снимката от ултразвука на бебето си. Уникален момент - колко щастливи са двамата. Аби беше толкова развълнуван, че искаше да закачат снимката на стената. Как хубаво и сладко се целунаха двамата - първо Суна целуна Аби, после Аби целуна Суна и се прегърнаха - а Аби каза, че бебето прилича на нея. Прекрасни - мога да гледам тази сцена милион път и няма да ми омръзне! Берил и Ерсин толкова истински я изиграха - пълнят ми душата. Химията и хармонията между тях е невероятна - обичам ги!!! Дай Боже скоро и в живота да ни зарадват с новината, че ще си имат бебе - уникална двойка са HeartHeart EyesHands Pray

Суна и Абидин бяха много сладки и когато бяха в бара - първо тя като искаше от Аби отново да й даде туршия! Бременността и хормоните я правят да изглежда като дете - вълнува се, плаче, смее се - голяма сладурана е!!! Супер сладки бяха и когато Кязъм пя, а Аби и Суна танцуваха - е там те бяха потънали в своя свят - това е истинската любов - как само се прегръщаха, галеха, гледаха влюбено. Великолепни са ... Revolving Hearts

Много ми хареса и момента, когато малкия Тешко свиреше и пееше - Суна как хубаво пееше на Абидин, прегръщаше го, галеше го и го гледаше влюбено - той нея също! Този момент е супер специален за Абсун - особено заради думите в песента - как Суна пееше на Аби, че се е влюбила безумно в него! Така си е - Суна обича и винаги е обичала само Абидин! Това си беше поредното признание в любов - и то по най-искрения и чист начин, чрез текста на песента. С всеки изминал ден Аби и Суна са все по-влюбени. Пълнят ми душата. Sparkling HeartKissHug

Сега си имаме и ново промо. Аз лично съм много щастлива от кадрите с децата - дъщеричката на Аби и Суна - малката и сладка Хатидже е прекрасна и е одрала кожата на баща си, но прилича и на майка си. Отличен подбор на актьори. Revolving Hearts Детето на Сейран и Ферит пък е същото като Сейран. Явно Сейфер няма да имат близнаци - ще си имат малка дъщеричка - Дуру, която е повече от прекрасна - ще си имат и прекрасния Тешко, който си е вече техен син, а Аби и Суна ще си имат тяхната прекрасна дъщеричка Хатидже. Аз не се учудвам от избора на име на малката - все пак леля Хатуч много подкрепя и обича Суна и Аби. Тя не е знаела, че Аби е бил детето, което е дала в сиропиталище - но после се разкая и му се извини - дори Аби й каза, че така му е направила добро - защото ако е останал при Чичек е можел да стане като Карам. Леля Хатуч винаги е подкрепяла Аби и Суна и никога не им обърна гръб - така, че явно затова са решили да кръстят дъщеричката си на нея. Hug Ох какво сладко семейство са Абсун - Сейфер също! Heart Eyes Не искам скок във времето от 20 години - дано това е само слух - искам да си гледам Аби и Суна с тази малка прелест. Но и да има скок - искам щастлив финал за Аби и Суна, както и за Сейран и Ферит и да видим любимите ни двойки заедно щастливи и влюбени и след 20 години брак. Hands Pray

Искам накрая да пусна тази красота - Аби, Суна и дъщеричката им - казват, че когато жената много силно обича съпруга си, тя му ражда дъщеря, която да прилича на него - е малката Хатидже много прилича на татко си Абидин. Това е поредното доказателство за прекрасната, истинска, силна и чиста любов между Аби и Суна. Те заслужават щастлив финал HeartHeart Eyes Revolving Hearts

Прекрасни неща сте пуснали момичета - благодаря ви много! Flowers Hibiscus Напълно е възможно Ферит да отива да вземе Халис и после да дадат как се е върнал с него. Hug Надявам се накрая цялото семейство да е заедно и всички да са щастливи. Hands Pray

# 440
97

От Бирсен:Феритите не умират! Няма как да умрат!

# 441
Ще повторя тези прекрасни снимки на Берил и Ерсин с малката сладка Асия, която ще играе екранната им дъщеря! Толкова са сладки и готини заедно!!! Много им се радвам. Аби, Суна и малката им дъщеричка Хатидже - истинска прелест! Великолепно семейство HeartHeart EyesRevolving Hearts

Ето и какво е написала малката Асия за ролята си:

Здравейте, аз съм Хатидже Корхан 🙋🏽‍♀️ Единствената дъщеря на моя героичен баща Абидин и моята красива майка Суна❤️Сега започваме, приятно гледане❤️

Пусна и още 2 страхотни снимки с Берил и Ерсин - а под тях е написала:

Моят баща герой! Heart  Моята красива майка! Heart

Ох, колко са сладки. Нямам търпение да видя сцените им в сериала - жалко, че остават само 2 епизода Sparkling Heart

# 442

И ощееее Wink

# 443
Чстит последен работен ден на Мерти тогава! 🙃⭐️👊

Няма да повдигам въпроса защо Суниното дете прилича повече на Феро.. 😁 Не съм достатъчно запозната как беше отработен онзи казус, а и не ме вълнува. Но ми стана забавно, като забелязах. 🙂
Иначе всички дечица на сета са страшни бонбончета! 🫠

Очаквам Мерти на нова снимачна площадка скоро! Хубав ден да имате! 🌞

# 444
Дуру, Тешко, Хатидже. Знам, че няма други деца актьори.
Майка.
Скок във времето от 4г на 20г
години.
— Казахте, че Ферит ще умре.
Не съм казвал. Казах ли нещо подобно?
"Не казах кой ще умре. Нека пазим в тайна кой ще умре..."
 Между другото, след скока за 4 + 20 години няма да има място за дядо Халис.

Heart

https://x.com/serienholic/status/1904649851263934952

# 445
Привет, момичета! Heart Благодаря за всичко споделено. Flowers Hibiscus

Мерт дойде за последния си снимачен ден на "Рибарче".

https://x.com/demirresime/status/1904868347243614305?s=46

# 446
# 447
Бай, бай, Мерт, до нови срещи!

# 448
https://x.com/uzaktaniyi/status/1904905364346204504?s=46

2023/2025✍🖤

Речта си за сбогуване с Ферит я пазя за 4ти.

https://x.com/merdoramo/status/1904893299103510549?s=46 🙏🖤

# 449
Порасналата Дуру.

Общи условия

Активация на акаунт