Отговори
# 510
Привет на всички и благодаря за споделеното.  Като финал рейта се е покачил. Има теории че ще има още и ЕП 101 няма да е последен.

# 511
Здравейте, момичета!

Голямо затишие в темата, след снощния епизод. В Х също е доста спокойно и скучно...
Да пием по кафе, пък може и приказка да ни се отвори, и Диди нови гифки да ни донесе.

# 512
Партито се е провело без Мерт

Срещнах това:

Вчера той пътува до военните и самолетът му замина вчера вечерта. Понеже изхабил времето и не могъл да отиде след Байрама, затова и не присъствал на купона. Това казаха на моя приятел, който вчера беше на плаж с турци и руснаци и охраната в двореца им каза това 💔

Ето ги Афра и Наги

# 513
Цитат
STAR TV

"Дори да ти пораснат крила и да полетиш, нашата приказка ще продължи тук." #YalıÇapkını финален трейлър! Епизод 101 в петък от 20:00 по Star!
@yalicapkinidizi  

# 514
— Няма жива душа на света, която да няма своя собствена история. Ако се обърнете и се огледате, ще откриете една история в птицата, която пляска с криле и в изсъхналото изсъхнало венчелистче. Несъмнено това е семейството, към което принадлежи или гнездото, в което живее. Този покрив ни е спасил от толкова много неприятности, зими и бури. Докато ни обединяваше, обединяваше историите ни. И колко щастливи, че отново живеем под един покрив като семейство. Тази история няма да свърши с мен и тези, които са си тръгнали, няма да си тръгнат напълно, защото гласовете и дъхът на всички отдавна са запечатани на тези стени. И ние, с нашата история, ще продължим да бъдем, докато този покрив живее. Дори и да се окрилите и да отлетите, нашата приказка ще продължи и тук.

Не съм удома намерих това на руски с гугъла толкова. Няма как да погледна в момента.

Цитат
STAR TV

"Дори да ти пораснат крила и да полетиш, нашата приказка ще продължи тук." #YalıÇapkını финален трейлър! Епизод 101 в петък от 20:00 по Star!
@yalicapkinidizi   

# 515

Финално сбогуване

# 516
# 517
# 518
Страшен фраг.

Еми, Диди, благодаря ви. ❤️

Финална снимка.

Имало е прощално парти във вилата, ОГМ е държал реч.

# 519
Зеления лист:Сейран не умира но Ферит умира поне така знам….

# 520

И Афра си е взела довиждане с феновете пред вилата.

# 521
Не се стърпях - съжелявам Еми
Просто невероятно изпълнение и в двете сцени пирон ти се забива където днес каза колежката.

# 522

ДжемНед форевър. Heart Exl

# 523
Ще се направя ,че не съм видяла мнението ви г-жо Снежка!
Сара има бая пуснати снимки ще ги напускам в няколко поста.

Почвам с Афра

# 524
Речта на ОГМ.

Направихме това всички заедно. Постигнахме успехи заедно, всеки от нас даде огромен принос. Вярвам, че този сериал ще остане в историята на турските сериали като незабравим. "Рибарче" дойде и си отиде в живота ни, в моя живот. На вас, за вашата искреност, за нашия труд, за това, че станахме семейство... За това, че всички се стараехте с всички сили, до последната капка кръв, много съм ви благодарен, много ви обичам. Огромни благодарности на нашия канал за това, че повярва в нас и ни се довери. Поздрави на всички вас от дъното на сърцето ми, като семейство OGM, ние много ви обичаме. Бог да освети пътя ви. Надявам се, че отново пътищата ни ще се пресекат и отново ще направим нещо прекрасно заедно, но... от все сърце, от все сърце желая Бог да ви даде всичко, което сърцето ви желае, всичко, което сте намислили, да се сбъдне напълно. Използвайки възможността, поздравявам всички с празника. Много ви обичам, надявам се скоро пак да се съберем. Благодаря ви за труда! Здраве за вашите ръце! Бурджу, почакай! Ти сложи края!
— Край!

Общи условия

Активация на акаунт