Отговори
# 495
# 496
# 497
Събужда се от комата.

# 498
Дайте на малкото Дуру баща му сьоз няма да плюя повече никой

https://x.com/H778H778/status/1905690652274557422

https://x.com/elayskoo/status/1905722382226268644

Снеже ... с тая кома вече.

Таз ръка в офиса на Орхан са намерили?

Травмата ми се поднови - тенкю

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 23:14 от x BlackRose x the guardian team :)

# 499
Диди, сложи някоя усмихната гифка, че и аз се травмирах...
Ще бягам надалеч от темата ви!

# 500
Еми хич не ми е до хубаво в момента цялата ми травма с хладилното се поднови в момента се върнах във 2020г. ама няма Недим вънка който да помогне на героя ми... И знаейки ,че това се отрази кофти на Мерти ще си плюя!

Обаче много му отива Wink
Гледай Дуру и Феро за оправяне на душата.

https://x.com/lueur777/status/1905710412441718927

https://x.com/SebnemKoca1/status/1905732556932387295

# 501
Пускам ги, за да се разсеете и вие:

# 502
Снимки от 101 поне така се казва

Ваййй всички персонажи които харесвам имат такава сцена вече паралелчеее...

Еми Heart

Памуцииии

https://x.com/H778H778/status/1905690652274557422

Още снимки от еп.100

Това пак ме върна в хладилника обаче.

36 || 89 || 96 || 98 || 100

# 503
Диди, благодаря за превода на епизода! Аз вярвам, че Ферит ще бъде спасен. Мисля, че някак си Абидин ще го намери. На мен епизод 100 ми беше интересен. Hug

Сцените на Суна, Аби и дъщеря им в началото на епизода бяха прекрасни - те са невероятно сладки. Уникално семейство. Малката как сладко им казва Мамо и Татко. Аби не спира да гушка дъщеря си, Суна също! Много бяха сладки малката като се чудеше за името си - Аби как й обясняваше, а Суна се смееше. Sparkling HeartHugHands Clap Суна беше брилянтна в епизода, както и Абидин - отлична актьорска игра на Берил и Ерсин!!! Берил особено се раздаде - така истински плачеше за дъщеря си, Великолепна е! Заслужава награда за най-добра актриса. Hands Clap И Аби как хубаво ступа Сафет и погна Карам - прави всичко за съпругата си Суна и за малката си дъщеричка Хатидже! Аби не дава и дума да се каже за Суна - Сафет обикалял около имението да я види. Хахаха, с кого говори - с най-добрият съпруг на света - Абидин. Той ясно му даде да се разбере и му каза, че ако види Сафет или Тарък около Суна е свършено с тях. Видяхме на какво заприлича Сафет - хубаво го разкраси Абидин. Ерсин е страхонен.  Hands Clap  А сцените, след като намериха дъщеря си бяха много силни - Суна как прегърна дъщеричката си. После и Аби като отиде при тях. Толкова са сладки тримата - невероятно семейство. Revolving Hearts Малката Хатидже помогна да намерят Дуру - детето описа някои неща и така Ферит се сети, че Дуру е в дома на Тарък и я намериха. Така, че браво на малката Хатидже! Hands Clap Суна се раздаде в сцените - тя беше готова да даде всичките си пари, дори да вземе кредит само за едната надежда да намери детето си. Да, беше глупост да отиде сама, да знаеше, че може да е капан, но не искаше да пропусне и най-малкия шанс да открие децата. Суна доказа че е прекрасна майка, а Абидин прекрасен баща! Hands Clap

Сейран и Ферит също са прекрасни майка и баща - те също се раздадоха в епизода. Сейран много се притесни за дъщеря си, но опитваше да е силна - макар в един момент и тя да рухна и да плачеше неутешимо. Ферит с право подозираше Тарък - хубаво го причака и го халоса! После и го върза и добре го ступа! Blush Но този Тарък е железен - не се предава и това е. Както винаги сцените на Тарък и Ферит бяха силни. Отлична игра на Мерт. Hands Clap Накрая за съжаление Тарък го затвори в хладилното, но вярвам че Абидин ще го спаси! Hands Pray А сцената, когато Сейран намери дъщеря си Дуру също беше страхотна и много силна! Как хубаво я е прегърна. В началото на епизода също бяха страхотни всички, когато Сейран се появи вече дипломирана - как я поздравяваха всички! Тя каза прекрасни думи за Ферит и подкрепата му. Кязъм й подари червения молив - снимките дето си направиха семейно - всичко беше супер! Two Hearts Сцената на Ферит, Сейран и Дуру също - както и момента дето Тешко нарече Сейран - Мамо! Семейството на Сейфер също е прекрасно семейство, а Ферит беше много готин и сладък в сцените с малката Дуру - как я решеше и хранеше.. Sparkling Heart  Всички деца са невероятни и играят отлично - пълнят ми душата! Heart

Някои фенове не се спряха - сега пък какво било това отмерване. За мен това с комата са пълни глупости. Би било най-голямата глупост цял сезон да гледаме кома. И как ли Ферит или Сейран в кома ще сънуват чак историята на Суна и Абидин - на майка му, на брат му и т.н. Всичко си е реално! Брояча беше, защото казаха че ако не намерят децата до 24 часа може да стане най-лошото с тях - те ги намериха и затова стигнахме до края на отмерването! Сега трябва Абидин да намери Ферит и готово. Hands Pray

Тези ретроспекции бяха излишни - можеше вместо тях да дадат повече сцени на Абсун с дъщеря им или на Сейфер с техните деца, но явно са решили така да ни разкажат какво се е случило с всички останали. Както и да е - не искам коми и простоии - искам да видя един щастив финал следващия петък и едни щастливи Суна и Абидин заедно с Хатидже - както и едни щастливи Сейран и Ферит заедно с Дуру и Тешко! Това е ... Hands Pray

# 504
https://x.com/Gull_41_/status/1905749104854196535

Афра с малката кукла.

Феро и Дуру

https://x.com/innerbiebs/status/1905748137635160232

https://x.com/NourAhm82958602/status/1905735301852794951

Къде е татко? Аз чух неговия глас ,но си тръгна.

Не ще си плюя бана не...

2025г. сме има така наречени ефекти
-40 градуса пусна Тарък колко скреж се е изсипала на главата му?

Роси , Аби ми го дължи за да ми изчисти случката от Антеп и 36 еп. Съжалявам ,но ми е длъжник за тая сцена...

# 505
От екипа пуснаха нова невероятна снимка на Берил и Ерсин / Суна и Абидин докато танцуваха в 99-ти епизод - прекрасни са!!! Sparkling HeartHeart EyesHug

Диди, Аби много пъти е спасявал Ферит след Антеп - да не забравяме, когато го спаси със снайпера, когато за малко да убият Ферит! Относно 36 епизод и Антеп - Аби тогава беше прав да се сърди на Ферит, защото не му беше казал че са омъжили Суна насила. Ферит тогава какви ли не му ги наговори - на мен пък ми хареса тогава как Аби защити Суна и любовта си към нея. И въпреки, че не отиде с Ферит му остави ключовете за да избяга и за да спаси Сейран - именно той му каза къде е след като Суна каза на Аби! Така, че за мен Аби многократно се е доказал пред Ферит, докато Ферит много пъти го е предавал - но и го е спасявал! Приятелството между двамата е по-силно от всичко. Аз вярвам, че Абидин ще намери Ферит и ще го спаси от тази хладилна камера. Мисля, че имаше някакви снимки от болница - също и феновете бяха снимали как изпращат Ферит някъде, вероятно за Халис - така, че аз вярвам, че ще оцелее! Надявам се на финала всички да са живи и здрави и Сейфер и Абсун и децата им - дали след 20 или след повече години, но ги искам заедно - живи, здрави, влюбени, щастливи!!! Hands PrayHeartRevolving Hearts

# 506
Цт на мен Антеп ми е рана не може да ме разберете и да е прав и да не е...

Дядо ми казваше: "Човек съзрява, когато стане баща" и ми се струва, че като стана баща, ще узрея така и ще ми е по-удобно; Ще бъда легендарен баща, Сейран, знаеш ли това?
От Ферит, който дави болката си в чаши алкохол, до Ферит, който пие от чашата за играчки на дъщеря си

# 507
Добро утроо! 😊
Мерт и малкото бонбонче са много сладички.

Готина е идеята чапкънчето да завърши като грижовен баща на дъщеричка. Въпреки че изгледите са такива, не вярвам, че наистина краят му ще е трагичен. По-скоро умишлено са обърквали публиката, за да има накакъв неочакван обрат, турските сценаристи поне в това са специалисти.
Хубав уикенд да имате! 🙃

# 508
Добро утро! Heart Рейтът нагоре. Close

# 509

Общи условия

Активация на акаунт