Отговори
# 615
До последно не знаехме на какво да вярваме , а и знаем Онурката и Гюлса по какво си падат.  Чок драма дори и психо. 

Да полеем нормалният финал и че всички оживяха и са щастливи Champagne

# 616
Скрит текст:
Този проект с лошо и хубаво ми спечели Мерт и ми помогна да опозная и други актьори като Емре , Дирен, Гюлчин, Сезин,Ерсин,Таро, Берил и други.Най-запозната с кариерата на Афра и живота и бях до някаква степен до началото на този сериал нямах почти никакви пропуски освен Йешилчам с проектите и.Сейран беше нейния чадър към златната барака обаче.Но никой не успя да ме грабне както Мерт излизаше раздаваше се и даже и в най-абсурдните ситуаций така играеше ,че човек си казваше.Забога той вярва все още в това...И днес беше така просто лъв излиза и къса а ти оставаш след него.Много ми е интересно какво ще се случи в кариерата му след този проект с удоволствие ще следя всяко негово развитие.Има девойки в нашата група в Х които говорят ,че на 6 ти почва службата на Мерти така ,че не знам на кое да вярвам вече.Направиха го национален въпрос.Опааа за първи път персонаж на Мерт завърши с нормален финал.Вадете бутилка поне затова....

Сбогом Феро Корхан! Сбогом СейФо...

https://x.com/hudaorchids/status/1908230123209289784

Най-после да грейне в усмивка лицето на Ферит!
Щастливо семейство!

# 617
# 618
Добро утро през уикенда 🌞 ☕☕☕

# 619
Не е за вярване, че свърши. 😇
Според мен нямаше как финала да не е щастлив след 100 серии мъка. 😀

Дано феновете са останали доволни. 😉

# 620
Добро утро!

От Емре:

До днес съм участвал в много проекти, където сред актьорите имаше 2-3 истински звезди. И винаги съм се гордял с това. Но сега разбирам, че всичко това ме подготви за "Рибарче" Проект, който спокойно може да се нарече истински парад на звездите поради основния си актьорски състав; Сериал, заснет от невероятно талантливи режисьори и оператори, в чиито ръце можех напълно да се поверя без колебание. История, която вписа името си със златни букви не само в турския, но и в световната история на телевизията. Поредицата, която продължава да излиза и чупи рейтингови рекорди в 200 държави под името "Рибарче", днес официално завърши пътуването си в Турция... Вечно съм благодарен на всички, които вложиха работа в този проект, на нашата продуцентска компания, на моя мениджър и най-вече на нашата публика, която ни накара да се почувстваме наистина оценени. Благодаря ви от сърце.Ще се видим в нови телевизионни проекти, с нови герои. С любов и уважение. От първите дни до самия край нека няколко кадъра, направени лично от мен, останат като спомен..."

Прощалното послание на Гюлсерен Будайджиолу за поредицата от OGM Pictures, приключи екранното си приключение вчера. Гюлсерен Будайджиоулу сподели прощалното си послание. Най-накрая сериала свършва... Нашият много ценен сериал, който ще завърши със своя 101-ви епизод тази вечер, се сбогува с екраните. Бихме искали да изразим безкрайната си благодарност на всички членове на нашия екип, които допринесоха за сериала, който счупи рекорди по рейтинги както у нас, така и в много страни по света, и на вас, зрителите, които гледат този сериал от дълго време..."

От Фатих бижутера: Есме също е изпаднала от дървото което показва ,че е починала.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 10:50 от x BlackRose x the guardian team :)

# 621
Здравейте, момичета!

Цитат
Една ера приключи, за да се превърне в легенда,
завинаги #YalıÇapkınıSonKez ❤️✨

GAME OVER  

И рейтингът:

# 622

Моя милост пост :

Радвам се, че си Ферит и беше Ферит.
Благодаря ти за усилията, сърцето което вложи и таланта който претежаваш...
Безграничен!
Надявам се да те видя отново в новите ти проекти,
винаги е било голямо удоволствие да те гледам.

# 623
След такъв дълъг проект и почивката трябва да е по дълга, но пък Мерт може да реши друго. На феновете ще им е трудно в началото да го приемат за някой друг освен като Ферит.

# 624
Здравейте! Simple Smile
Радвам се, че не са си позволили трагичен финал. Попринцип феновете на никой сериал не заслужават такива. Не разбирам идеята Феро да не е при семейството си в толкова приятни моменти след всичките им драми, нито необходимостта от 20-годишен скок, но то само това да не разбирах в този проект… Важното е, че свърши. Искрено се надявам Мерт да нахвърли успехите си като Ферит с някой наистина по-качествен в бъдеще.   Hands V

# 625
https://x.com/demirresime/status/1908440122657243381?s=46

Последното чиле Феритово.

А сега нещо типично мой стил.Няма да забравя колко бях развълнувана миналата година и макар и да не го показваше и ти Снеж краката ми стъпиха пред вилата колко много хора изживяха тази магия? 😍❤🔥
Прилично бях помолена да си тръгна но разбирам че това снимане кой къде е и какво прави пречеше на екипа.Не съжалявам за нищо и вярвам че има време за всичко и ще дойде и този ден😏

На това му се казва да похарчиш сумати пари да ти организират тур до вилата но да останеш само някакви минути и да не си дадеш дори подаръците🤦♀
Улааан Сабит 😒 шега шега не се сърдя! Не съжалявам!✌
Снеж , 🙏 затова пътуване и още много емоции относно Мерти и сериала там…🤣 и извън.
На всяка пчела присъединила се тук и разкрасила с каквото може дали снимка или гифка.За всяка блага дума затова момче!🙏✌ Нека все хубави неща да се говорят и да се  чуват 🙏✔
Мисля че те първа историята започва и ни чакат много хубави емоции имаме и Метрук Адам 💘 ще ползваме по някоя салфетка може би… Очакваме Баран и Лидия ✍
Не съмнено въпреки всичко Ферит и добре че Мерт! Съжалявала съм тюхкала съм се и вайкала ОГМто ми дължи убита муза за ред дизита и вяра в не похарчване на двойка.🤦♀
Историята и замисъла на всичко беше толкова похабен.Просто ако започна да коментирам и анализирам ще се стигне до там че логика не е останала бая отдавна…😒
Затова ще си замълча и ще запомня сериала с финала до леглото че това беше моя финал… ✌ Липсата на Мерт не искам дори да я коментирам! 😒🤦♀

https://x.com/mrdkrhn/status/1908411232517861392?s=46

Татко з***ка ми измръзна!🤣

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 13:16 от x BlackRose x the guardian team :)

# 626
# 627
# 628
# 629
Добър вечер! Flowers Hibiscus

Аз може би съм единствената щастлива, че сериалът приключи най-сетне. Обстановката около него беше много токсична и ме натоварваше. А и самият сериал не беше шедьовър, независимо от рейтингите на първите два сезона. Накрая вече си беше жива мъка. Отдавна логиката се губи и много сюжетни линии не получиха никога развитие, въпреки че бяха започнати... В третия сезон съвсем окепазиха нещата, но си признавам, че без Мерт и Афра, "Рибарче" нямаше да е това, което е. Няма да гадая как щеше да е с други актьори, защото нямам представа... може по-добре... кой знае. Но съм щастлива, че именно Мерт беше Ферит, защото иначе нямаше да разбера за него, а това момче е слънце и голям талант. Ще чакам новите му роли, надявам се в по-смислен проект. А с вас не се сбогувам, защото ще продължим заедно да следим професионалната история на Мерт. Финалът беше приемлив, поне нямаше умрели т.е. само Халис, което е в реда на нещата при 20 години скок.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 22:40 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт