Отговори
# 600
Боже, роди в къщи, без лекарска помощ.

# 601
Ф:Не си отивай Сейран! Помогнете ми той е тук! Обадете се налинейка! Ферит! Ти си жив! Миличкия ми! Ф:Сейран бях ти дал обещание ,че ще умра в ръцете ти като остарееем.Да ферит Корхан отново спази обещанието си. Три дни са минали ;д много било студено още... ;д Дуру не иска друго дете ще им пречила ;д Карам го пращат обратно в кафеза.Орхан се обади лекаря на Халис.Ще вземали Халис на операция по спешност.Абидин почвал да урежда билети за самолета.Тешко е тъжен за Халис ,че може да не види пра дядо си ,но Сейран казва ,че да не мисли такова нещо.Ти ни обеща ,че ще оздравееш и ще дойдеш Халис ага.
Орхан е искал и той да отиде ,но Ферит казва ,че няма нужда.Хатуч иска от Ферит да не ги оставя без новини.
Ферит е сигурен ,че няма да стане нищо с дядо му.
Тешко е избягал от училището.А върнал се е във вилата.Искал да се прибере.Ти как можеш да избягаш? Как щях да те намеря ако нещо ти се беше случило? Отивай си в стаята и ме чакай! Сейран е много притеснена и още не може да забрави случилото се от преди дни.

# 602
Диди, мерси за превода! Flowers Hibiscus

# 603
Сейран се опитва да разбере защо Тешко е избягал от училище ,но той казва ,че няма нищо.Ако искал да и разкаже нещо ще го изслушала.Сейран иска просто да и казва като върши нещо за да е спокойна ,че той е на сигурно място.Орхан съшо много се страхува да не се случи нещо с Халис.Ферит е слезнал от самолета Халис е в операция ще си наеме кола и отива към болницата.Сейран се опитва да разбере всичко от учителката на Тешко.Тя е е поискала да нарисуват родословното си дърво...Той може би не ни вижда като семейство.Айлин казва ,че не мисли ,че е така говори за тях с Ферит и сестра си с любов.Тешко не е знаел нищо за никого.Сейран е купила камера на Тешко ще иска да направят записи.Хатуч разказва пред камерата ,че от пръв поглед обичала Халис и той нея.След като Ферит и Сейран се ожениха нашите съдби отново се преплетоха...Суна напомни ,че Ферит е отвлякъл Хатуч за Халис.Както и ,че Феро иска Хатуч от Кязъм.Напомниха ,че е искала вилата.
Кязъм и Есме пред камерата:Големи проблеми в началото имахме с дядо ти Кязъм двама аги под един покрив ,но после се научихме.Ох бастунааа 3 ;д
При положение ,че нищо не успя да раздели Сейран и Ферит принудени пак се събрахме.
- Защо така каза ,че не са се разделили? Кой поиска да ги раздели?
+ Аз го поисках.Тази сила бях аз , но Кязъм се извини на всички един след друг.Суна и Абидин техен ред.
Как се запознахте? Брех АбСун верно ,че се запознаха асъл в домът на Пело.Суна разказва ,че Ферит и Аби са я крали от сватба.Гюлгюн се сети за лошото в историята.Орхан:Ти имаш и чичо на име Фуат..Искаше ми се да го познаваш той беше и брат на Ферит.Но знаеш ли Ферит винаги имаше още един брат.Не е ли така Абидин?
А;Ферит за мен завинаги ще е такъв и винаги е бил.Много грешки напрсвихме един друг особено аз към Халис ага ,но той въпреки всичко ме прие.
Ферит се обади и каза ,че дядо Халис е добре ще им се обади отново когато се събудил.
Сейран каза относно Гюлгюн ,че е най-добрата свекърва а Орхан ,че е най-добрата майка.Винаги се обичахме.Сейран каза ,че рекорда за женитби е при нея три пъти се била оженила за Ферит.
Хатуч:Аз се ожених само един път и това е достатъчно.
Кязъм:Е ако чакашш толкова години тъй ще е...

РЕКЛАМА

# 604
Диди , Снежи , благодаря ! 🌺

# 605
Цитат
Благодаря, AfRam, сбогом, SeyFer

Диди, благодаря за превода!

# 606
Време е за Ифакат.Разбира се,че всичко е под килима и тук....
Но на зрителите напомниха за връзката им с Шехмуз и за позорното и изгонване от вилата.Ифакат се интересува само от кариерата си нищо друго не я интересувало.
-Въобще ли не искаше дете?
Ифакат си спомни как направи аборт с хапчетата.Каза ,че не е искала деца ,но предпочела да бъде единствената принцеса в домът на агата.Сейран казва ,че това е тя както я вижда майка му и това е техния дом който построили с Ферит с лошо и хубаво в него.В началото много ме беше страх ,но Халис ага най-много отвори прегръдките си за мен.Разбира се имаме много и лоши моменти когато си спомня какво преживях вадех ноктите си на яве оше повече.Сейран си спомни как метна колието на Хатуч на Халис.Но с времето разбрах ,че Халис ага е едно дърво което ще ме пази от всичките ми страхове.Всъщност знаеш ли Тешко и аз май съм едно малко дърво ,но май всички сме такива и всяко дърво се разви и порасна.Ферит се обади Халис се събудил.Сейран казва,че Халис ага не може да бъде разказан той е такъв човек ,че стои строг ,но всъщност можеш да го видиш да купува захарен памук на жената която обича.Ферит каза ,че сутринта пак ще се обади.
Сейран накара всички да за почнат с рисуването на дървото.

# 607
Товбе, товбе... да свършва това нещо...

# 608
Опааа Феро разказва за времената в които е бил Чапкънин.Е майка Сейран? Майка ти Сейран да не се възгордява много не и го казвам много ,но като я видях първия път изгорях,но после и тя де,но малко беше трудно.Нашата история със Сейран не беше толкова лесна.Раздяли,събирания и....Т:И какво? Ф:Разни пиянски братвежи... Ферит казва ,че асъл историята е в него.Нас ни ожениха на сила знаеш ли ,но нашата любов беше съдба не се запитвай как...Спомени и пак спомени...Не беше някаква история като приказка.Пот,кръв и сълзи и затова е толкова силна и любовта ни.Понякога се криехме от любовта си правехме се ,че не я виждаме ,но никога не и позволихме да изчезне.Тази любов превърна едно борно момиче в силна жена ,а един глупак в здраво стъпил мъж.Ферит и Халис се връщат до два дни.Ферит казва ,че Халис се е излекувал и няма никаква болест вече на мегдана връша го в още по добро състояние.Всички много радостни...Халис нямал намерение да умира преди да помирисал оше един път косите на Хатуч.Децата се затичаха към дядо им а той много щастлив на внуците.Добре дошли господине. Само да ти припомня ,че там ме изпрати като твой дядо. С:Дядо! Ферит имал работа щял да дойде... Тешко показва родословието Корханово-Шанлъ.Златни ти ръце дете ти си записал нашата история.- Благодаря! Думите на Халис от фрагмана....Преди да заспя в последния си сън  ще зная ,че няма да съм бил сам в тази история.След 20 години всички са живи без Халис отварят галерия на негово име.Дуру:Тази вила видя много неща.И тези които пораснаха под този покрив изживяха много.Майка ми баща ми ще се погрижат тази вила да е безмсъртие заедно с историята ни зад тези стени...

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 23:23 от x BlackRose x the guardian team :)

# 609
Не мога да осъзная какво гледам. Най-малоумният финал евър.

# 610
Всички са живи и след 20г. отварят галерия на името на Халис с рисунките на СейФер дъщеря им Тешко и щерката на Суна организират всичко. Суна ги чакала в ресторанта ,а Сейран и Ферит изглежда са извън страната защото утре щели да донесат всичко.

# 611
Благодаря Диди 🌻 идеята за галерия ми хареса.

# 612
https://x.com/miklsaplxk/status/1908254330995789861

https://x.com/MuzikveTV/status/1908220423038243022

Ах ....

Мерт Рамазан Демир #YalıÇapkını се е развил толкова добре, че се кълна, че вече е получил стотици оферти за следващия си проект, но не мога да го докажа. 👏🧿

# 613
# 614
Този проект с лошо и хубаво ми спечели Мерт и ми помогна да опозная и други актьори като Емре , Дирен, Гюлчин, Сезин,Ерсин,Таро, Берил и други.Най-запозната с кариерата на Афра и живота и бях до някаква степен до началото на този сериал нямах почти никакви пропуски освен Йешилчам с проектите и.Сейран беше нейния чадър към златната барака обаче.Но никой не успя да ме грабне както Мерт излизаше раздаваше се и даже и в най-абсурдните ситуаций така играеше ,че човек си казваше.Забога той вярва все още в това...И днес беше така просто лъв излиза и къса а ти оставаш след него.Много ми е интересно какво ще се случи в кариерата му след този проект с удоволствие ще следя всяко негово развитие.Има девойки в нашата група в Х които говорят ,че на 6 ти почва службата на Мерти така ,че не знам на кое да вярвам вече.Направиха го национален въпрос.Опааа за първи път персонаж на Мерт завърши с нормален финал.Вадете бутилка поне затова....

Сбогом Феро Корхан! Сбогом СейФо...

https://x.com/hudaorchids/status/1908230123209289784

Общи условия

Активация на акаунт