Отговори
# 585
Привет в Петък Simple Smile

# 586
За последно Феро бей

За последно СейФер

# 587
Привет и от мен, момичета! Heart Exl Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

Последният озет на чапкъна и снимките към епизода.

Големите любови изискват големи жертви. С последния епизод на "Рибарче" се достига до момент, в който балансът в семейството се променя, възникват конфронтации и отношенията преминават най-важните изпитания. Тъй като равносметката на миналото приключва, всеки е принуден да определи своя собствен път. Докато решенията се вземат и емоциите и отговорностите се променят, животът предлага нови начала за някои и завършва незатворени книги за други. Докато Корханите правят най-важните избори в живота си, концепциите за любов, лоялност и сила са тествани още веднъж. Въпреки всички бури, всеки намира своя път, следите от миналото се приемат, дори и да не са заличени, някои рани са излекувани, а други остават като спомени. Когато една ера свърши, това, което остава зад нас, е не само случилото се, но и хора, които са се променили. Крайната история отваря вратата към ново начало.

# 588
# 589
Честит последен чапкънски ден! 🙃🥳

# 590
От Бурджу с гугъл.

Днес се сбогуваме с нашето екранно приключение от 3 сезона. Още нямам смелост да гледам снимки и клипове. Това е каквото iPhone е подготвил. 3 години. Красиви и чисти души от първия ден, когато се срещнахме под едно небе и създадохме Yali Çapkını. С изключение на случайността на нашето завладяване, не бих заменил нито един момент от него за никой друг. Преживяхме литри сълзи, децибели смях, безсмислени крясъци, гневни изблици, разбити сърца, прегръдки, хиляди незабравими емоции и мигове заедно, които се побраха в 3 дълги години, всички от които ще бъдат запомнени с красота и любов. Станахме семейство. Направихме това, което беше в сърцата ни, наша реалност. Уморени сме. Буцата в гърлото ми непрекъснато иска да извика „Много ще ми липсваш, много те обичам, радвам се, че си“. Но аз се усмихвам и казвам, че няма нужда да преувеличавам. Въпреки всичко и всички, аз се радвам, Yali Çapkını. Ще се видим в други проекти. 🤍 Забележка: Не съм тагвала. Simple Smile

# 591
Здравейте момичета - искам да ви благодаря от сърце за всички страхотни неща, които сте пуснали - снимки, гифчета, новини, колажи! Hands PrayHugFlowers Hibiscus Тези дни не успях да пиша, но не съм спирала да ви чета! Kissing Heart Тази вечер е последния епизод на сериала и ми е много тъжно - на мен лично ще ми липсват и актьорите и историята! Надявам се да видим щастлив финал и за Сейран и Ферит и за Абидин и Суна! Hands Pray Hands PrayHands Pray

Говори се, че Берил и Ерсин ще стават родители.

Ами дано е вярно какво по хубаво от едно дете?🥹✌
Чудесна новина, ако е истина. 🌼
И те отнесоха голям хейт от малоумното фенство. Здрави и щастливи да са. 💕🍀

Много ще се радвам ако Берил наистина е бременна от Ерсин и в реалния живот - двамата са прекрасна двойка и много се обичат! По време на интервюто си с пожелания за новата година Ерсин спомена бъдещите им деца и Берил се усмихна! Според мен и двамата искат да си имат бебе - така, че аз им го пожелавам от сърце! Дай Боже да е истина - ако не сега, то скоро да ни зарадват с тази новина. Hands PrayHeart EyesHeart

Видях, че и актьора в ролята на Дженгиз също го бил казал, заедно с още куп други неща -  дали новината е вярна или не скоро ще стане ясно, но определено не смятам за редно актьор от сериала да разпространява неща от личния живот на актьорите! Когато и каквото трябва те сами ще си кажат - това се отнася и за Ерсин и Берил и за Мерт и Афра и за Четин Текиндор и за неща от снимачната площадка. Rolling Eyes

А за някои от лудите фенове на Афрам/ Сейфер и хейта към Берил и Ерсин не ми се и коментира! Просто някои хора прекаляват и все повече се излагат! Triumph

Диди, благодаря ти че винаги мислиш за мен! Прекрасна е тази снимка на Ерсин и Берил от партито за финала на сериала! Ето още малко Hug

Диди,  гифчетата на Мерт с малката сладурана са страхотни!! Heart

Снежи - благодаря ти за превода на думите на Бурджу! Видеото зад кадър, което е пуснала е страхотно. Има прекрасни моменти с целият екип и особено с Афра и Мерт! Дано излязат още такива. Purple Heart Междувременно Хулия Диар / Шефика също пусна едно страхотно видео зад кадър с Берил, Ерсин, Афра, Емре, Гюлчин и част от останалите от предпоследния епизод! Невероятни са Heart Eyes  Пусна и малко снимки с актьорите - днес на всички им е тъжно и носталгично Sob

https://x.com/i/status/1908117038297399475

https://www.instagram.com/p/DIBXzGVo15p/?img_index=1

Много ми харесва и това невероятно видео зад кадър на Ерсин с Тешко!!! Two Hearts

https://www.instagram.com/p/DH3DGKwMQBA/

# 592

Ще погледна какво са пускали като се прибера че още съм на работа.

# 593
Снежи - благодаря ти за превода на резюмето за финалния епизод, както и за снимките от него! Flowers Hibiscus Ето и от мен още невероятни промо снимки с актьорите от 101-ви последен епизод! Hug Всички са страхотни - много ще ми липсва сериала, както и актьорите, историята и героите - ще ми липсват и Сейфер и моите любими Абсун - надявам се довечера да има щастлив финал и за двете двойки Sparkling Heart Heart EyesHands Pray

Малката прекрасна Асия, която изпълнява ролята на дъщерята на Суна и Абидин - Хатидже е споделила пост с техните снимки от 101-ва серия и под него е написала: "Тази вечер ни очаква невероятен финал"!!! Heart Дано наистина да е така Hands Pray

# 594
Здравейте, момичета!

Вълнението е голямо. Предстои последният епизод на "Yalı Çapkını".
Пожелавам ви приятно гледане и достоен финал за сериала.
#MertRamazanDemir зад кулисите на #YalıÇapkını 🕺🏻😅

# 595
Приятно гледане и аз ви пожелавам и по възможност хубав финал.

# 596
# 597
Приятно гледане!

# 598
Сейран разказва на Дуру ,че Ферит от вълнение ,че Дуру ще дойде на бял свят Ферит паднал 3 пъти. Детето е много разтревожено за баща си и постоянно пита.Абидин лъже детето ,че Ферит ще и купил голям подарък .но тя казва ,че не иска подаръци а само баща си. Сейран казва ,че като дойде подаръка дойде и баща и ще дойде а тя да поспи.Тя се съгласи... Няма никакви новини от Ферит. Абидин се опасява ,че Ферит е отвлечен от Тарък.Сейран е притеснена от това ,че има кръв.Ако нещо се е случило с Ферит щях да усетя.Няма ли следи? Къде може да го завел? Прокурора търси навсякъде.Сейран се чуди какво се случва и как ще се държи пред детето.Орхан и Кязъм ще кажат на останалите.Гюлгюн е съсипана ,че сина може да е зле.Орхан щял прогорил света ,че синаму го нямал.Сейран иска от всички да се стегнат заради децата.Сейран казва на Гюлгюн ,че нищо не е станало.Той ще дойде дори мен да ме няма заради детето си.Есме също и казва ,че трябва да е силна.Сейран казва да претърсят всички места на които ходят.Орхан намери сина ни! Тешко и той иска да помогне ,но не му позволяват искат да остане удома и че той е мъжа в къщата. Ферит е сънувал раждането на Дуру поне така и казва.Ферит го е нямало когато Сейран е започнала да ражда бил е в самолета за някъде...Сейран не е вярвала ,че ще роди в този ден и преди Ферит да дойде му е обещала да не ражда.Ферит още е в ледника.Мисли Ферит трябва да излезнеш оттук...Не могат да се свържат с Ферит за раждането ,че е почнало тя не е искала да ражда без него и са се обадили на лекар да роди там. Ферит сам ще се спаси май гледам...Не вратата все още е затворена,Никой няма? Кязъм се опитва да разбере информация за Тарък срещу пари ако не каже истината ще се обади в полицията.Човека казва ,че не го покзнава ,но Кязъм продължава да му дава пари за да проговори.Абидин е намерил някаква следа Тарък посещавал някакъв ресторант и собственика имал някакво място май става въпрос за ледника. Сейран ражда в домашни условия.Ферит не се качил на самолета и усетил ,че детето ще се ражда в същия ден. Пак в ледника Ферит:Ако умра ще е в твоите ръце... Отново към раждането във вилата на Сейран.Абидин звъни на Сейран тя се опитва да накара Дуру да заспи за да говори с него.Повика Шефика да се грижи за нея. Май го намерихме да.Добре дай ми местоположение веднага идвам.Пак ледника Ферит:Моля ви помогнете...Няма ли никой? РЕКЛАМИ!

# 599
Благодаря ти за превода Диди! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт