Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 77 331
  • 789
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Изхвърлих го, разбира се. Стана ми чудно, защо толкова мрънка за тоз айрян... Ами майка му е муня, затова! Simple Smile
А можех да забъркам нещо с  шупналия айрян....

# 106
  • Враца
Можеше да направиш с айряна вкусни питки със сиренце! Язък!

# 107
Отиваме в Кауфланд и гледам тоалетна хартия цена 29,99 лв ,а до нея 18,99лв ,идва една жена с мъжа си и ме пита коя е цената.  Направих се на умна и че чета и й казвам ,че с Била карта цената е 18,99лв ,тя се обърна към мъжа си и го нахока да види че е права ,че има врътка и въпреки това е подготвена и има Била карта . В този момент като видях мм и нейния мъж да се хилят се усетих какво съм казала и как тя на 100% ми е повярвала 🤣😂😂. Днес детето ми вика ще ходя до Кауфланд, ама ти бъди спокойна имам Била карта 😁😁😁.

# 108
Аз се втрещих от цената на тоалетната хартия. Scream. Колко ролки са вътре?

# 109
  • Карлово
Можеше да направиш с айряна вкусни питки със сиренцe
за наказание.

# 110
Аз се втрещих от цената на тоалетната хартия. Scream. Колко ролки са вътре?
Сигурна ли си че искаш точно аз да ти кажа 🤣🤣🤣,нямам никакъв спомен ама над 30 .

# 111
Вчера много упорито се опитвах да сканирам паркинг билета на една кафемашина в billa.

# 112
В Лидл сме паркирали. Търся 20 мин билета, мм много бърз, стигна до бариерата. Естествено, задръстване направихме, дръпнахме се.
Намерих билета, днешна дата... не ни пуска тъпата бариера. Една жена се провиква да си измием номера. Измихме, пак не...
Накрая се загледах. Датата е 5 март, билетчето от 5 февруари..
Още 20 мин ровене в чантата и най-накрая излязохме...

# 113
  • София
Отивам да пазарувам,забравям кошница.... Обикалям 10мин и някой си е забравил празна кошница ... Айде взех я! Trollface

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 14:15 от Karen Clark

# 114
А случвало ли ви се е да си върнете количката от магазина с все продуктите? И на мен, Слава Богу, не, но жената преди мен, която чакаше, точно това направи. С всички стоки в количката, бутна я редицата, закопча я, взе си монетата и си замина....

# 115
Да си върна количката със стоките не ми се е случвало, но веднъж си тръгнах с пълната количка към къщи (магазинът ми е сравнително наблизо и бях пеша). Така ми беше удобно...ама се върнах и мъкнах две ужасно тежки торби. Не знам какво се бях отплеснала, не беше умисъл.

# 116
  • при късмета
Аз съм натоварвала покупките от количката в колата и започвам да се чудя защо не мога да я сгъна, да натоваря и нея. В бебешкия период на детето

# 117
  • София
Аз съм натоварвала покупките от количката в колата и започвам да се чудя защо не мога да я сгъна, да натоваря и нея. В бебешкия период на детето
От същия период е и подрусването на пазарската количка, понякога придружено с тананикане

# 118
Като стана дума за Била картите и аз да се включа, ама с карта за Темаркет Joy
Имаха намалено олио с карта миналата седмица и аз реших да ида сутринта да взема да се намира, че вече 1л е над 3 лв, а готвя предимно с олио и понякога мас.
Знам, че картата ми е в една чанта, не в портмонето и знам, че трябва да я взема. Обаче си легнах и си мисля как сутринта трябва да я взема.
Станах, отидох, взех 5 бутилки олио и бам сетих се за картата Joy
Еми да остана си в чантата у дома Joy
Викам си нищо, ще си извадя нова, старата може и изобщо да не е в чантата..
Взех си и други намалени неща пак с карта..
Поздравих и казвам, че искам карта, а отсреща 2 касиерки се споглеждат и едната казва - ми нямаме ! И аз в ступор Joy е как нямате, а олиото е с карта намалено нали.. И те и двете - ми да..
Попитах ги нямат ли карта да ми маркират, в Била редовно така правят Joy
Те казват, че не им дават и да потърся от някой клиент в магазина..
Ми то освен мен и тях в 9 сутринта друг човек йок Joy
Реших да не го взимам, не живея далече ще се върна. Ама тия двете нещо пак се споглеждат.. Мина друга служителка и я питат тя има ли карта, а тя гордо казва - Да. Казват й дай я да я маркираме, а отсреща - е не е в мен Joy
Хора, много ми беше смешно.. Все пак намериха карта де, сигурно помислиха, че съм таен агент Joy клиент де Joy
Едната казва на другата да започва да маркира докато донесат карта, да си пребирам нещата през това време. И слушам да й казва, че не са 6 бутилки, а 5
Joy И касиерката, която маркира казва, ето нали до 6 може и затова така Joy
Не стига, че нямат карти, ама и отстъпката, която идваше за 5 бутилки щеше да иде за 6, която нямах Joy Joy
Пребрах се, намерих картата и я сложих в портмонето. И не защото скоро ще ми трябва, ама там й е мястото Joy

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 15:47 от Bubani25

# 119
  • Пловдив
Bubani25,
 наистина си връзкарка!
При нас бяха само 4 бутилки с карта и то с изискване за покупка на стойност 10 лева без олиото -

Общи условия

Активация на акаунт