Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 77 332
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
О не е същата промоция Joy
От миналата седмица беше на 2.49 намалено, а това е обвързано с покупка над 10 лв, а и е 2.29 Joy
Bubani25,
 наистина си връзкарка!
При нас бяха само 4 бутилки с карта и то с изискване за покупка на стойност 10 лева без олиото -

Града ни е малък, но не познавах тия служителки. Просто ги е страх явно някой клиент да не им направи проблем. Наскоро имаше клипче, как един мъж се кара с 2 служителки на каса, защото кисенцето, в което слагат маслини се таксува. Незнам от кой град беше, но служителките на каса не са виновни. Това е фирмена политика. Аз изобщо нямах намерение да се карам с тях, реших да се върна по - късно, но през това време се намери карта. Работила съм в магазин, макар и от друг тип, та ги разбирам и служителите с колко криви хора се налага да се срещат, та дори и да ги снимат като в онова клипче..

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 22:02 от Bubani25

# 121
Ох, майка големи планини от лекарства ми поръчва, по списък от телефона чета в аптеката. С аптекарката бля, бля, бля.. говорим си, както всеки път.Прикбрах телефона в чантата, прибрах лекарствата, набутах постерминала в чанатата и тръгнах да излизам. Усетих се де, ама брах срам.

# 122
Вчера трябваше да преведа пари по сметка на училището на момичетата за екскурзия, защото скъпия забравил, добре че се сети... Хубаво, рано наредих сумата и то експресно, майка звъни сутринта по нейно време що съм й пращала пари... Имам запаметени сметки с данни за да става бързо, явно съм спала.
Веднага влизам и нареждам на училището, че беше последния срок и изтърва ли го двете щяха да ме побъркат. Мама ако не се беше обадила екскурзия йок.🤣🤣🤣🤣

# 123
Муня Мелюзин сутринта с бодра крачка води големия синковец на училище. Наближаваме метрото, бъркам в чантата, давам му неговата карта, моята - йок. Сещам се, че предната вечер прибирах дребния, но взех раница, че с него се мъкнат 100 неща и очевидно съм забравила да ги прехвърля. Благославям се наум, синковецът услужливо ми предлага да вляза с неговата карта, а той да мине под бариерата, дърпам една бърза лекция, че не се прави така, плащам с банковата карта и влизаме. Оставям го на училище и се връщам към метрото да отида на работа. Благославям се пак наум, цъкам банковата карта, слизам на перона и сядам на първата пейка. И усещам нещо ми ръби в единия джоб на палтото. Бъркам - моята карта и на дребния, седят си кротко, както съм ги мушнала предната вечер в автобуса, като сме се прибирали. 🙃

# 124
Е, това с постерминала беше култово.😁😁😁 И аз муня с банкови карти. Тръгвам да тегля пари и се сещам как предния път исках да изтегля на мм заплатата, а слагах моята карта, която беше празна. Тааа, тегля уж....и пак не ми дава пари.....
Мунята направила същия номер да тегли пак с грешна карта.🙄🙄🙄

# 125
  • София
Случвало ли се е на някой да опитва да си отваря входната врата на блока с дистанционното на колата . Няколко пъти съм го правил по инерция

# 126
Случвало ли се е на някой да опитва да си отваря входната врата на блока с дистанционното на колата . Няколко пъти съм го правил по инерция
Топло, топло...само че аз с чипа за входа, чакам да се отвори вратата на апартамента. И докато загрея, че там е с ключ.  Joy
Обаче обратното не ми се е случвало.

# 127
  • In transit
Наскоро научих за темата, точно, като за мен е. Grinning
Преди час приготвях за вечеря кус кус със зеленчуци на тиган. Обърках всичко в купата и решавам да добавя малко паста от червени чушки за вкус. Изстисквам тубичката и незнайно как, тубичката се завърта с дупката към мен и под налягане се изстрелва количеството върху дрехите ми. Stuck Out Tongue Winking Eye Изквичах си тихичко, че мм говореше по телефона в тоя момент и започвам да се чистя. Той ме удости с една 100 каратова усмивка и си продължи разговора. Joy

Започвам с едно ножче да изстъргвам чушчената паста от анцуга и суичъра си и ми се реве... Мм приключи с разговора и идва при мен. Жалвам му се, че тая червената паста няма изпиране, а той ми казва: "е, голяма работа, ще ти зашием една лепенка на петното". Sweat Smile

Как да е, изпрах веднага петната, излязоха с обезмаслителя, много го обичам... ама трябваше и пералня да пусна, а после сушилня, а мислех да си лягам рано днес. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 128
  • Варна
Прибирам след работа детето от ясла. Сложих я в столчето, отварям моята врата, но се наведох да вляза по-бързо,така се изплющях с ъгъла на вратата, че видях майка си булка. И добре, че има гумичка на ръба. Трудно ми стават синки, ако беше друг човек, щеше да е със синини под очите.

# 129
JoyJoy
На една от първите срещи с благоверния аз на висок ток, първо съм кинта и 20, второ да направя впечатление нали..... Заби ми се тънкия ток в павето и паднах на дупе, така се натъртих, че не е истина, не се смя , вдигна ме, след това разбрах, че се спукал от смях след като ме остави вкъщи. 😤

# 130
  • Варна
Не се засмя моя, от болката ми текнаха сълзите. Не му се рискува, умно момче е. 🤣🤣

# 131
  • FRANCE

Много пъти Sunglasses

# 132
Даже с чипа за входната врата на блока съм се мъчила да отворя вратата на апартамента. Ей така. Приближавам чипа и се усещам колко не съм в час.

# 133
Ееех, Мики, като си помисли човек, че всичкото за едното ядене...Simple Smile
А да ви питам дали спирате звука на мъжете си (разбирайте говора им) с дистанционното на телевизора?
Само аз ли се опитвам?
И не че не искам да ми говори човекът, ами в момента нещо мисля, пиша и ще си загубя мисълта...та хващам дистанционното, насочвам към него, натискам бутона за звука и чакам...Ами, не работи дистанционното Angry

# 134
Ако проработи случайно директно патентовай! И пусни линк тука, от сега се записвам, първата бройка за мен!

Общи условия

Активация на акаунт