Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 77 396
  • 789
  •   1
Отговори
# 255
Така ще правя и аз.
Тук на много малко хора им прави впечатление, наистина се подразних.
Не ме разбирайте погрешно.
Аз освен това ,ако е разговор по телефона добавям, че не сме и от ромски произход 🤣 . И ние сме с 4😁.
Така пак да похваля мм ,тръгваме към офиса ,казвам му да ми даде обувки след 2 чифта уцели това което искам. Той си взе чорапи и негови обувки естествено в тон с дрехите и тръгваме . Отваря гаража и какво да видя той по джапанки 🤣🤣🤣, но с чорапи 😁😁😁. Сега броя и децата че вече може и някое да забравим 😁.

# 256
  • София
Оххх, аз с моето шашаво чувство за хумор на въпроса "Ама от 1 баща ли са?" бих изцепила - "1-вото и 4тото. 2рото е от комшията, а 3тото стана изненадващо от един африканец като бяхме на почивка в Зимбабве. Ама не съм сигурна, че преди това бях на конференция в Париж..."
И просто ще се наслаждавам на погледи Simple Smile

# 257
На мен една циганка ми каза, че детето не е от мен.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 21:12 от Spensa

# 258
Децата на моята приятелка са с руси коси и сини очи, като дядо си, а родителите са с кафеви коси и очи. Като бяха малки русокоси и синеоки сладурчета, редовно я питаха на кой са се метнали такива светли и тя безцеремонно и най-сериозно отговаряше: на Брад Пит😆

# 259
Моя приятелка беше направила услуга да гледа за няколко дни едно детенце, на нейна приятелка. Моята приятелка е със много светлосини очи, бяла кожа и руса коса, цялата е толкова светла, чак безцветна. А детето - мургаво, с черни очи и черна къдрава коса, почти го докарва на мулатче. Разхождаме се ние с детето и навсякъде я питаха какъв е мъжа й, че има такова дете.

# 260
  • Sofia
И аз съм гледала няколко месеца едно  малко сладко мулатче 😍 и много странни погледи и въпроси получавах от познати и непознати  😂😏🤨

# 261
  • София
Това пък е такава клюкарщина. Никога няма да питам жена, защо детето ѝ е такова, на кого се е метнало и т.н. Може да е осиновено, например.

# 262
Темата "Какъв крем за лице използвате?"
Всеки път като я видя, прочитам "Какъв крем за лице използвате и защо"
Първо ми беше смешно, започвам да се притеснявам леко вече.

# 263
От горния пост се сетих едно мунско изпълнение с козметика.
В аптеката видях комплект- крем и околооччен на любимата си марка на промоция и набързо си купувам два броя, че цената му е много добра, а пък и околоочния е 30мл., направо късмет.
И започвам да си ги ползвам, всяка вечер нанасям около очите кремчето на далавера и на всяка следваща сутрин като ги измивам се чудя каква е тази пяна по лицето ми.Нали  все бързам, не обръщам много внимание и така пет дена, но дойде събота и муня вече не бърза, реших да разбера какво става.
Ами на "кремчето" си пише- крем измиващ гел, но няма кой да го прочете.

# 264
Преди няколко дни излизам от банята и реших по всички правила да се намажа с мляко за тяло. Бъркам в чекмеджето,  вадя тубичка, започвам да се мажа, нещо ми се запени. Учудих се, но все пак сложих очилата, за да прочета с какво, аджеба, се мажа. Ами, оказа се душ гел в малка тубичка. Добре, че се усетих, за да се изплакна овреме.
Имам навик да поръчвам такива малки туби, ако не ми достига сумата за безплатна доставка и после въобще забравям какво съм поръчала.

# 265
  • Sofia
Днес вместо валидол взех да смуча парацетамол 🤢,бързо се усетих и го изплюх 😷

Преди няколко години обаче ми се случи да изсмуча  цяла таблетка валидол,добре ароматизирана и напоена от едно парфюмче тестер, което се отворило някак в несесера и се напоили всички таблетки 😮💨…ама го разбрах по-късно…🙄

# 266
Няма начин да не се усетиш между валидол и парацетамол, ще ти се вгорчи душата, ако го изсмучеш докрай. Веднъж бях купила едни бонбонки от бензиностанция. Когато почерпих лелята на ММ с тях, тя ги определи като валидол и повече не искаше да си вземе.

# 267
На 38 години съм и досега не се научих да пия хапчетата цели, то при мене е цял ритуал с чупенето на малки парчета..
Тези дни не ми върви, дете номер 3 ме бутна снощи и изсипах салатата почти върху главата на мъжът ми. Той: Няма да си ти ако вечеряме и мине нормално.😁🤣😠

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 21:26 от Ивекс

# 268
Присетихте ме за моя мунщина с таблетки, отпреди време: та, пия аз антибиотик. И знам, че имам един започнат блистер витамин В комплекс. Преди заедно с антибиотик, лекарите изписваха и витамин В комплекс - 3 х 2 табл. дневно /тогава още нямаше пробиотици/. И си пия аз, няколко дни, и вече към 4-тия ден се вглеждам в блистера с таблетки и чета: Валериана - обвити таблетки /демек гланцирани, няма вкус и мирис на валериана/. Та така, няколко дни съм била по-кротка и заспала, което аз си обяснявах с това, че боледувам. Joy

# 269
Не знам аз ли съм мунята или БГ-Мама... убедена съм че следях тая тема, изключено е да не съм се разписвала в нея също, обаче пак мистериозно ми бяха спряни известията Grinning
Муня фризьорка от преди малко - обажда се Натка да си запише час. До тук добре. Питам кога има свободни, с уточнението че трябва да е след поне 3 следобед, а още по-добре и по-късно. Кратка пауза и следва въпрос - Мога на 1ви или на 5ти в понеделник, има ли значение по кое време? Ами да, трябва след 3 следобед да е. Предложи ми в 1 и половина на 1ви Grinning Предполагам ви е ясно че остана за 5ти. Аз ако още малко се бях почудила искам ли да си скъся косата, щеше да почне сезонът с баловете и пак да не мога да хвана ред, ама в тая тема предполагам че не ми се чудите много Grinning

Общи условия

Активация на акаунт