Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 77 387
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
Пазарувах. Нося огромна торба и мрежа с картофи. Дръжката на чантата виси. Ии не мога да си стигна ключа от колата. А някой паркирал колкото да мине половин балерина между двете коли. Метнах картофите на предния капак, но влизайки  странично между колите,  кракът ми се оплете в дръжката на чанатата и заедно с торбата ..полетях.. Някак закрепих положенивто около багажника, набутах торбата на задната седалка и се набутах някак ( за около 5 мин) в колата да тръгвам вече. И баш пред мен картофите.. айде наново едно измъкване в тясното.

# 241
  • Бургас
В неделя изпуснах без да искам малката кошничка с боядисаните яйчица върху главата на свекър ми...
От зор да я сложа на масата и я изтървах.
Свекър ти е ще е бурак!

# 242
В неделя изпуснах без да искам малката кошничка с боядисаните яйчица върху главата на свекър ми...
Свекър ти е ще е бурак!
Какво означава това?

# 243
Бурак наричат в някои региони победителят при традиционното чукане с яйца на Великден.

# 244
Не спечели, имаше оцелели. 🤣🤣🤣
Тия дето паднаха в скута му.🤣🤣🤣
Като се сетя и ме напушва смях, страшна картинка беше, с половин кошница на главата и яйца около него. Всички се смяхме, той най-много.🤣🤣🤣🤣
Жив и здрав да ни е, държи много на бъзик.

# 245
Както се казва - бил е на неподходящото място в неподходящото време

# 246
Баш. 🤣🤣🤣🤣
Той си ме знае, че съм вързана в ръцете.

Не знам дали е за муните, по-скоро за селските пинизи, но майка си е в България и нейна позната като разбрала, че е станала баба за 4-ти път питала мама дали всичките са от един баща...
Това ми идва в повече. Физиономията й била безценна като чула, че всичките имат 1 баща.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 21:42 от Ивекс

# 247
  • Карлово
Мунско си е, ако си целила свекървата.Head Band

# 248
🤣🤣🤣
Не успях, много далече беше.

# 249
  • София
Не знам дали е за муните, по-скоро за селските пинизи, но майка си е в България и нейна позната като разбрала, че е станала баба за 4-ти път питала мама дали всичките са от един баща...
Това ми идва в повече. Физиономията й била безценна като чула, че всичките имат 1 баща.
Аз не бих се обиждала или впечатлявала особено. Цели 4 деца е рядкост в България и явно тази причина първо й е дошла наум.
Тя ми каза да го снимам, но телефонът ми беше далче и аз й викам:"Аа, спокойно, ще го запомня. Али от Али Ръза и Назик от капките за нос." Прибирам се вкъщи, чух се с мама и й казвам:" Да знаеш, че ще ти приготвя някой път Али ИНФЛУЦИД".
Като моите капки за нос. Чакам на опашка в аптеката и пред мен една жена спомена Низорал. Като ми влезе в главата - забравих името на моето нещо. Обясних, че търся капки за нос, каквито има и гел, и спрей. От втори път аптекарката уцели - Виброцил.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 17:10 от Cuckoo

# 250
  • София
С този Низорал всеки път стоя пред аптеката и мисля, как бяха хапчетата за стомаха. Нексиум, са! Нексиум! Ама няма кой да се сети навреме. Кога ли ще се прибера с шампоан вместо таблетки…

# 251

Ивекс, да са ви живи и здрави! Богати хора сте вие.
   Един познат с три деца, така винаги уточнява, като го питат, за да изпревари въпросите: "Трима сина имам, от една жена!"

# 252
Така ще правя и аз.
Тук на много малко хора им прави впечатление, наистина се подразних.
Не ме разбирайте погрешно.

# 253
Преди години, когато беше преброяването. Влиза една госпожа да задава въпроси и пише...Оказва се от един випуск с мъжа ми. По-голям е от мен, но не чак толкова, че да е странно. Станахме родители късно просто. Стига до въпроса с децата и на моя отговор, че мъжът ми има едно дете (наше, общо) реагира на няколко пъти със "ама сигурно ли е"? Ако не живеехме заедно едно 15 години преди това, щях да си помисля, че наистина има други деца.

# 254
   Е, всеки с темпото си Simple Smile. Ние с моя мъж се женихме на възраст над четирсет. От съвсем млади сме заедно, но не ни е било важно особено това. По-важни неща имахме за вършене. Като насмогнахме с тях, се и оженихме. Нещо като черешката на тортата в отношенията ни беше Simple Smile. Оказа се, че жената в ритуалния дом, която ни жени, е съученичка на мъжа ми от основното училище. Разпознаха се двамата, зарадваха се на срещата, поздравиха се. Тя пък сподели, че скоро омъжила дъщеря си и даже вече станала баба Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт