Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 77 380
  • 789
  •   1
Отговори
# 225
Open Mouth И при колегата май се касае за някаква квалификация, не точно наказателноправна, ама се надявам да не е завършил, а ако е, да не практикува...

# 226
Практикува си човекът. Но не наказателно право.😄

# 227
Имам приятелка, скарана с всякаква техника. Скарана, скарана, ама и тя живее в днешния ден. Решила беше да си купи някаква мебел и ме моли да я закарам, че е почти невъзможно да стигне по друг начин. Тръгваме, връчвам й моя телефон, включила съм джипиеса, да го държи в ръка, че понякога пада от поставката. Пътуваме ние, тя непрекъснато се кара с джипиеса, къде ни води, как говори, въобще голям спор беше. От тоя спор накрая се озовахме в центъра на циганската махала.

# 228
  • София
И аз понякога говоря с джипиеса, ако не ми харесва през къде ме е завел. Но все пак се старая да сме си само двете Simple Smile
Да живее бумащината и бюрокращината. Във века на интернета и електронното управление ние продължаваме да тънем в средните векове. Хартия тук, хартия там.
Тъй като съм държавен служител, веднага отговарям с чиновнически фолклор: "Дума в папка не стои".
Макар че съм много ЗА електронното общуване. Някой може да твърди, че не е получил документ, но мейлът не лъже, дори да го е изтрил.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 17:10 от Cuckoo

# 229
Моят свекър (Лагерферд без опашка с панделка Simple Smile ), едва миналата година се нави да се модернизира и да се раздели с телефона с копчета. Привлече го основно приложението Waze, защото обича да шофира. То като цяло обучението беше дълъг и сложен процес, недовършен още дори. Най-много изстрадаха внучките му, а и ние също. Но, дори с така харесвания Waze често не успява да се разбере. Мисля, че и така и не разбра, че няма отсреща хомо сапиенс. "Заведи ме на улица "Христо Ботев", номер... кой номер беше, отляво до банката." И се чуди после защо "уейсито" не го разбира. Да ни е жив и здрав Simple Smile.

Допълвам. Модернизацията имаше друг, неочакван ефект. Сега следи онлайн брошурите и промоциите в основните вериги супермаркети. После ходи и си ги търси, даже нас постоянно информира.

# 230
Взехме дървено яйце с името на дребното одеве, отворихме го в еконт и решихме да ходим до лидл.
Човекът го метна в реката 🤣

# 231
  • Варна
И аз искам да кажа за хартиите, давайте ги. Докато всите контролни органи и проверяващи не спрат да искат заверени копия на хартии (работя в университет), давайте ги. И докато има потребители, които сезират тежката артилерия проверяващи, които искат сканирани хартии, давайте ги. Затова се искат от вас, не е лично.

# 232
Снощи си седнах във вечерята. Реших да ям в хола и докато махна боклуците по масичката ( лаптоп, книги, хартии),  оставих чинията на дивана. После седнах да разчистя....

# 233
  • Варна
И после спешно се наложи  да изпереш...Simple Smile

# 234
Добър ден. Прясна-прясна великденска излагация.
Замесих козунак по рецепта наМорена. Спазих всичко до грам, следвах указанията. В пресятото брашно сложих първо разбитите яйца, после млякото със захарта, след това мазнината и започнах месенето. През цялото време имах чувството, че нещо съм забравила. Маята!!! Върнах тестото в купата, изсипах маята/втасала 2 пъти, както е по рецепта/ и доомесих. Продължих месенето с добавяне на мазнина. Сложих го да втасва във фурната на топло и стиснах палци.
Втаса, слава Богу!!!  Сега ги пека.

# 235
Аз да се отчета отново. Бяхме малко извън града с децата и приятели. Седнахме да обядваме и аз си поръчах Али Назик. Досега не бях опитвала. Много ми хареса и викам на моята приятелка, че ще го приготвя и вкъщи. Само да му запомня името. Тя ми каза да го снимам, но телефонът ми беше далче и аз й викам:"Аа, спокойно, ще го запомня. Али от Али Ръза и Назик от капките за нос." Прибирам се вкъщи, чух се с мама и й казвам:" Да знаеш, че ще ти приготвя някой път Али ИНФЛУЦИД".

# 236
Разговор между мм и мен :
Аз: Забравихме цигарите в офиса
Той: И?
Аз: Сега нямаме цигари
Той: Само за тази вечер ли или...?
Аз: 🤣🤣🤣🤣🤣 не бе утре като станем ще са си дошли сами 🤣🤣🤣🤣.

# 237
В неделя изпуснах без да искам малката кошничка с боядисаните яйчица върху главата на свекър ми...
От зор да я сложа на масата и я изтървах.

# 238
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В неделя изпуснах без да искам малката кошничка с боядисаните яйчица върху главата на свекър ми...
От зор да я сложа на масата и я изтървах.
Дали? 😁

# 239
Без да искам беше, златен ми е, не мога да се оплача, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт